İETT Otobüsünde Öpüşme Eylemi
-
senem35 bunu yazdı:
-----------------------------
Otobüs şoförünü kınamıyorum .Adamın ne yaşadıgını bilemeyiz.Belki kızından dertlidir belki oğlundan. Öpüşenleri görünce de ya kızı yada oğlu aklına gelip öfkelenmiş olabilir. Sizler de anne baba olacaksınız. Bu tepki otobüste değilde parkta orda burdada olabilirdi ama bölesi bi eyleme gerek yoktu macera aramışlar ..
-----------------------------evde karısıyla sorun yaşayan polis bütün kadınları çeksin vursun :D eve iş getirme işe ev götürme bacıııııııı
herkes işini yapsın
-
ne olursa olsun şöförün haddine değildir o çocukları dışarı atmak. Eylem ilginç olmuş
-
asıl tartışılması gereken nasıl öpüştükleri. Muaaahhh diye mi yoksa mucuk diye mi ? muahhsa sorun yok, ama mucuk ise burası sıkıntılı işte.
-
adamın birinin yorumu :
İETT ile otobüs yolculuğu bir ömür sürer, sevişmek bir dakika
-
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
Otobüs şoförünü kınamıyorum .Adamın ne yaşadıgını bilemeyiz.Belki kızından dertlidir belki oğlundan. Öpüşenleri görünce de ya kızı yada oğlu aklına gelip öfkelenmiş olabilir. Sizler de anne baba olacaksınız. Bu tepki otobüste değilde parkta orda burdada olabilirdi ama bölesi bi eyleme gerek yoktu macera aramışlar ..
-----------------------------evde karısıyla sorun yaşayan polis bütün kadınları çeksin vursun :D eve iş getirme işe ev götürme bacıııııııı
herkes işini yapsın
-----------------------------okudugunu anlamadan önce yorum yapma istersen.benim kızım yada oğlum otobüste biriyle öpüşseydi şoförün ona tepki gösterek dışarı atmasını uygunbulurdum. hepimi görmezden gelelim ozaman sokaklarda fuhuş yapılsın ?
-
neonell bunu yazdı:
asıl tartışılması gereken nasıl öpüştükleri. Muaaahhh diye mi yoksa mucuk diye mi ? muahhsa sorun yok, ama mucuk ise burası sıkıntılı işte.
-----------------------------muahhhh daha kötü hocam ?
-
neonell bunu yazdı:
Benim bildiğim Muaaaaah direk vantuz gibi ağıza yapışmak, Mucuk ise öpücük kondurmak ?.. Tam tersi olmayacak mıydı hacı ? :D -
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------belki uzun uzun öpüşmek ya da ufak bi öpücük anlamında söylemiştir.
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
hayır kanka yanlışı var, muaahh klasik bir öpüş biçimidir, muuuuaaaaahhhhhhh diye öpebilirsin bunda bi sorun yok, gayet samimi ve içten ki bunu günlük hayatta kullanırız. Ama mucuk daha bi itici, daha bi tepki çekici, anlatabildim mi ? böyle nasıl desem daha bi belirgin. İçinden yap dene bak hak vericeksin, önce muahh sonra mucuk yap.Canlandırma yani.Sonucu bekliyorum -
IRET bunu yazdı:
otobüste, yol ortasında, durakta öpüşeni, kimse sevmez bunun dinle kültürle alakası yok, hele ki yapışıp vantuz gibi öpüşenleri kimse sevmez, ama sen bundan rahatsız oluyorsun diye de kalkıp müdahale edemezsin, senin değer yargıların seni bağlar, iki kişi arasında olan bir olay bu ve sınırı da aşmıyor, donunu pantolonunu indiriyorsa orası ayrı. aynı şekilde otobüste yemek yiyene, yanındakiyle dışarıyı hiç ilgilendirmeyen şeyleri konuşana da uyuz oluruz ama yine bir şey denmez, ne zaman ki o yemek senin üstüne dökülür, o adam otobüse osurur, o zaman müdahale edersin. sınırları geçmemek koşuluyla rahatsız edici de olsa herkes birbirine tahammül edecek.
-----------------------------:))))