İhtiyacı Olana Ygs-Lys Kitapları
-
Elimde fem simetri set, femset 1 2 3 4, kültür dershanesinin ygs bir sürü kitabı var.
Satsam 50 60 lira anca edicek.
İhtiyacı olan dershaneye GİTMEYEN durumu olmayan birine sadece kargo ücretini karşılama şartıyla vermeyi düşünüyorum.
Çevrenizde böyle birisi varsa haber edin . İstanbul/Kartal Soğanlıktan eldende gelip alabilirler. Kargo ne kadar tutar bir fikrim yok
-
başka konu açmayım hocam bende yazıyım senin yanında Sayısal körfez yayınları test kitapları ,zirve test kitapları.zafer test kitabı(kimya)sıfır
satılıktır bide kültür yayınlarının konu anlatımlı testleri olan çok güzel bi yayın daha var hepsine bir 100 lira verene gönderebilirim.kayserideyim
enesshn18 tarafından 30/Tem/13 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
hahaha Kayserili olmana hiç şaşırmadım :)
-
BalTurk bunu yazdı
ahaha :D inş seneye bende gönderirim amk 3. oluyo bu
-
BalTurk bunu yazdı
lan ağzınıza takılmış bi kayserili kayserili ne var satmakta.Biz yararlandık arkamızdan gelende yararlansın istiyoruz.Bu kitapları dışardan almaya kalksa en az 300-400 lira para verecek
-
konuda ihitacı olan demiş hocamız.hemde biri böyle bedavaya yaparken yanı yukarda belırtmış dersaneye gıdemıyen durumu olmayan bırı dıye ıylık yaparken yandan bırının boyle yapması tuhaf kaçıyo hocam sadece yoksa satabılırsın normaldir.
-
benim öğrencilerim var sayısalda durumu iyi olmayan. sayısal derslerden konu anlatım kitapları varsa alabilirim. ankara içi direk almaya gelebilirim.
-
enesshn18 bunu yazdıBalTurk bunu yazdı
lan ağzınıza takılmış bi kayserili kayserili ne var satmakta.Biz yararlandık arkamızdan gelende yararlansın istiyoruz.Bu kitapları dışardan almaya kalksa en az 300-400 lira para verecek
esegin sag tarafindan pastirma istiyorum.
-
blackhammer bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıBalTurk bunu yazdı
orada kilosu 30 liraymış doğrumu ya ?
-
Simetrileri büyük ihtimal kuytula göndericem kültürün ygs kitapları ve femsetler duruyor :)
-
Wine bunu yazdıblackhammer bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıBalTurk bunu yazdı
orada kilosu 30 liraymış doğrumu ya ?
Size esegin orta bacagindan iyi bi sucuk yapip gondermek var ama neyse mubarek gunde bozdurmayin agzimi