İhtiyaci Olanlara Ucretsiz Olarak Verdigim Bir Takim Seyler
-
Artık çekiliş zamanı gelmedi mi ?
Linkteki gibi bir çekiliş te siz yapabilirsiniz...
-
15 i istiyorum :D
ben okuduktan sonra tekrardan başka birine göderebilirim isteyene gelirse :D
11 ede talibim daha yeni başladım javascripte
not: js yi bana gönderirse sonra ben başkasına gönderemem çünkü sürekli bakmam gerekiyor yazmak için :D
BerkayCit tarafından 01/Tem/13 21:23 tarihinde düzenlenmiştir -
teşekkürler
-
Arkadaslar herkese merhaba. Trafik kazasi gecirdim. Bilinc kaybi yasiyorum. Son zamanlarda olan seyleri hayirlamiyorum. Suanda taburcu ettiler. Evdeyim. Dinleniyorum. En yakin zamanda sizlere geri donus yapicam. Tesekkur ediyorum.
-
Castaway bunu yazdı
Arkadaslar herkese merhaba. Trafik kazasi gecirdim. Bilinc kaybi yasiyorum. Son zamanlarda olan seyleri hayirlamiyorum. Suanda taburcu ettiler. Evdeyim. Dinleniyorum. En yakin zamanda sizlere geri donus yapicam. Tesekkur ediyorum.
geçmiş olsun arkadaşım inşallah çok kötü değilsindir
-
Castaway bunu yazdı
Geçmiş olsun hocam, ciddi bir şeyin yoktur inşallah, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
-
Aklima geldi yazayim olaylari dedim ki bi baktim yazmisim zaten. Cok fazla hafiza kaybi yasiyorum. Son zamanlarda olan hic birsey aklimda kalmiyr. 5 dk sonrasi unutuyorum. Bana bir kac gun musade edin. Sonrasinda unutmazsam yazayim buraya. Unutursam pm ile hatirlatin lutfen. Hic birsey hatirlayamiyorum sin zamanlarda olan
-
ben de 11 olursa memnun olurum....
-
Kablosouz kulaklık nasıl ? çalışıyor mu?.. çalışıyorsa talibim..
-
Castaway bunu yazdı
Hepsina bana yolyacaktin hani :) hehe
Şaka bi yana geçmiş olsun arkdaşım. umarım ciddi bir yaran yoktur.. :((