İkariam Oynayan Tbtli Arkadaşlar?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Valla eskiden epsilonda oynuyordum. Uzun zamandır bakmadım acontuma :|
-----------------------------hoca kullanmıyorsan bana ver :l puanı fazlaysa :)
-
bende bir ara gamma'daydım sıktı..bu serverlar hiç sıfırlanmıyor herhalde.şimdi travian oynuyorum feci zevkli 4. köyüde kurdum :D
edit: s17ci tbtli varsa ulaşsın bana..
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------bende bir ara gamma'daydım sıktı..bu serverlar hiç sıfırlanmıyor herhalde.şimdi travian oynuyorum feci zevkli 4. köyüde kurdum :D
edit: s17ci tbtli varsa ulaşsın bana..
-----------------------------Sivile ulaşan bana da ulaşsın.Yada sivile ulaşan olursa sivil bana ulaşsın.Bende 17 deyim :F
-
mortyr516 bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------mortyr516 bunu yazdı:
ikaraiam omikron serverındayım ismim :Richard_Ramirez daha yeni başladım eskiden oynarıdım bırakmıştım şimdi yeniden başladım bnm serverla aynı serverda olan varsa benle iletişim kurabilir mi?
-----------------------------o serverda yeni bir hesap açtım bambam66 kullanıcıadım polis oyunun verdiği isim bana oyunda ulaşırsan müttefik oluruz
isimden pat diye bulamıorum malesef...sen ada haritasına tıklayıp koordinatlarını verirsen seni bulabilrm..=)
-----------------------------81:37
-
eywallah hocam ben seni bulayım diplomasi yazcam...
-
hoca bisi sorcam benım oldum adada kristal ve odun var diyer malzemeleri nereden çıkarıcam dier adalara tıklıyorum fakat olmuyor herhangi bişi :l
-
PyramiD bunu yazdı:
hoca bisi sorcam benım oldum adada kristal ve odun var diyer malzemeleri nereden çıkarıcam dier adalara tıklıyorum fakat olmuyor herhangi bişi :l
-----------------------------hocam araştırmadan yerleşim planlama arştırmasını bitircen sonra başka adaya gidip satı bayrağa tıklıycan yeterli koşullar uygunsa sömürge kuruyon ordan üretiyon
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------hocam araştırmadan yerleşim planlama arştırmasını bitircen sonra başka adaya gidip satı bayrağa tıklıycan yeterli koşullar uygunsa sömürge kuruyon ordan üretiyon
-----------------------------saolasın ..
-
bboy_kaya bunu yazdı:
travian oynayanlar varsa s18deyim, pmleyin bana :D
-----------------------------bunu dene imperiaonline.org
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bboy_kaya bunu yazdı:
travian oynayanlar varsa s18deyim, pmleyin bana :D
-----------------------------bunu dene imperiaonline.org
-----------------------------bi dönem imperia oynadım bi noktaya kadar güzel sonra bıktıyor...