İki Gündür Hızım Yerlerde Sürünüyor.
-
-
-
hadi hayırlısı daha ne kadar duşcek ama akşamları genelde yavaşlıyor mahalleden kaynaklanmasın seninkide
-
hızın hakkaten yerde sürünüyor belkide 1 mbit net kullanıyorsundur
-
Speedtestte aynı sonucu aldım. Aradım ve kota aşımından dolayı 512ye çektiklerini söylediler.. geçmiş olsun.
-
bari 1mb'e düşürsünler ne biçim iş bu bende geçecektim bu 8mbit kotalıya vazgeçtim artık.
-
hocam zaten 8 mbite kadar bence pek mantıklı bişi değil :) adam 8 e kadar kullancam diye geçio, hat kaldırmıyo 1 bile kullanamıyo :) bide bu hız düşmesi geldi tam oldu. allahtan benimki 4 mbit çakılı ve sınırsız :D
-
1. 8 Mbps değil 8 Mbps'a kadar. Yani diyor ki istersem 2 Mbit veririm istersem 8, istersem 0.6. Sen de bunu alırken imzanı basınca ok ben sürekli 0.9 bile alsam bi hak iddia edemicem diyorsun.
2. Limitsiz değil netlimitsiz. Yani 15 GB'tan sonra adamlar vanayı kısınca 512 Kbps ile indir indirebildiğini indirme kotası yok ama hız kotası var bu da kotalının yandan yemişi bi yerde.
3. Alt sınır 512 Kbps demiş adamlar bari 1 Mbps olsaydı falanını başvurunu yaparken diyeceksin şimdi hızın kesilince değil.
Demem o ki şu sıralar bu saçma tarifeden muzdarip olan! kişi/şahıs/kurum/kuruluş(lar) aslında hiçbir şeyden muzdarip değil bu tarifenin bi gün böyle baş ağrıtacağı belliydi. Kolay gelsin.
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
1. 8 Mbps değil 8 Mbps'a kadar. Yani diyor ki istersem 2 Mbit veririm istersem 8, istersem 0.6. Sen de bunu alırken imzanı basınca ok ben sürekli 0.9 bile alsam bi hak iddia edemicem diyorsun.
2. Limitsiz değil netlimitsiz. Yani 15 GB'tan sonra adamlar vanayı kısınca 512 Kbps ile indir indirebildiğini indirme kotası yok ama hız kotası var bu da kotalının yandan yemişi bi yerde.
3. Alt sınır 512 Kbps demiş adamlar bari 1 Mbps olsaydı falanını başvurunu yaparken diyeceksin şimdi hızın kesilince değil.
Demem o ki şu sıralar bu saçma tarifeden muzdarip olan! kişi/şahıs/kurum/kuruluş(lar) aslında hiçbir şeyden muzdarip değil bu tarifenin bi gün böyle baş ağrıtacağı belliydi. Kolay gelsin.
-----------------------------aynen katılıyorum hocam. tek farkla, istersem 2 Mbit veririm istersem 8, istersem 0.6. yazmışsın. burada istemekle alakalı bişey değil. hattın kaldırması ile alakalı :)
-
Maalesef ülkemdeki çoğu şey gibi olana mı razı olacağız ya. Yok mu bunun bi çaresi. Böyle saçmalık mı olur. Meydan böle boş kaldığı sürece bu adamlar her istediği tarifeyi de uygular. İstediği zaman musluğu sonuna kadar açar, istediği zaman kapar. Böyle saçmalık mı olur ya.
-
nası yani. 8 mbite kadar değil de 2 mb sınırsız kullanıyorum. bu da mı düşecek?