folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İki Gündür Hızım Yerlerde Sürünüyor.

İki Gündür Hızım Yerlerde Sürünüyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Ya bu hız normal mi? İki gündür hızım 1 Mbit bile değil. ttnete oruç kafam girsin. Bu ne ya......

Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

wikwik bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya bu hız normal mi? İki gündür hızım 1 Mbit bile değil. ttnete oruç kafam girsin. Bu ne ya......

ttnet sınırsız kullananlar için dün konu açılmıştı 15gb geçince 512 ye düşüyomuş

Zamanı durduramazsın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hadi hayırlısı daha ne kadar duşcek ama akşamları genelde yavaşlıyor mahalleden kaynaklanmasın seninkide

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hızın hakkaten yerde sürünüyor belkide 1 mbit net kullanıyorsundur

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Speedtestte aynı sonucu aldım. Aradım ve kota aşımından dolayı 512ye çektiklerini söylediler.. geçmiş olsun.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

bari 1mb'e düşürsünler ne biçim iş bu bende geçecektim bu 8mbit kotalıya vazgeçtim artık.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam zaten 8 mbite kadar bence pek mantıklı bişi değil :) adam 8 e kadar kullancam diye geçio, hat kaldırmıyo 1 bile kullanamıyo :) bide bu hız düşmesi geldi tam oldu. allahtan benimki 4 mbit çakılı ve sınırsız :D

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

1. 8 Mbps değil 8 Mbps'a kadar. Yani diyor ki istersem 2 Mbit veririm istersem 8, istersem 0.6. Sen de bunu alırken imzanı basınca ok ben sürekli 0.9 bile alsam bi hak iddia edemicem diyorsun.

2. Limitsiz değil netlimitsiz. Yani 15 GB'tan sonra adamlar vanayı kısınca 512 Kbps ile indir indirebildiğini indirme kotası yok ama hız kotası var bu da kotalının yandan yemişi bi yerde.

3. Alt sınır 512 Kbps demiş adamlar bari 1 Mbps olsaydı falanını başvurunu yaparken diyeceksin şimdi hızın kesilince değil.

Demem o ki şu sıralar bu saçma tarifeden muzdarip olan! kişi/şahıs/kurum/kuruluş(lar) aslında hiçbir şeyden muzdarip değil bu tarifenin bi gün böyle baş ağrıtacağı belliydi. Kolay gelsin.

Metallica Rules
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:

1. 8 Mbps değil 8 Mbps'a kadar. Yani diyor ki istersem 2 Mbit veririm istersem 8, istersem 0.6. Sen de bunu alırken imzanı basınca ok ben sürekli 0.9 bile alsam bi hak iddia edemicem diyorsun.

2. Limitsiz değil netlimitsiz. Yani 15 GB'tan sonra adamlar vanayı kısınca 512 Kbps ile indir indirebildiğini indirme kotası yok ama hız kotası var bu da kotalının yandan yemişi bi yerde.

3. Alt sınır 512 Kbps demiş adamlar bari 1 Mbps olsaydı falanını başvurunu yaparken diyeceksin şimdi hızın kesilince değil.

Demem o ki şu sıralar bu saçma tarifeden muzdarip olan! kişi/şahıs/kurum/kuruluş(lar) aslında hiçbir şeyden muzdarip değil bu tarifenin bi gün böyle baş ağrıtacağı belliydi. Kolay gelsin.

aynen katılıyorum hocam. tek farkla, istersem 2 Mbit veririm istersem 8, istersem 0.6. yazmışsın. burada istemekle alakalı bişey değil. hattın kaldırması ile alakalı :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Maalesef ülkemdeki çoğu şey gibi olana mı razı olacağız ya. Yok mu bunun bi çaresi. Böyle saçmalık mı olur. Meydan böle boş kaldığı sürece bu adamlar her istediği tarifeyi de uygular. İstediği zaman musluğu sonuna kadar açar, istediği zaman kapar. Böyle saçmalık mı olur ya.

Bilgi Güçtür.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

nası yani. 8 mbite kadar değil de 2 mb sınırsız kullanıyorum. bu da mı düşecek?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 5019 Toplam Mesaj: 32