İki Makina Arasındaki Fark
-
hocalar şimdi bu 2 makinada işaretledğim yerlerin ne gibi özellikleri war
işlemci bus hızı ne demek?
monitör tipi WXGA ne demek?
süper multi blueray ne demek yani birbirlerinden farkları neler?
birde verdiğim paraya göre değer mi?
http://img138.imageshack.us/i/adszmh.jpg/
-
Halaluyah! Aletler süper, hatta boğazımdaki enfeksiyon tükrük bezlerimi tıkamasaydı ağzım sulanabilirdi... Neyse hocam bus hızı işlemci ram arasındaki otoyolun büyüklüğünü gösteriyor yani o değer ne kadar büyükse işlemciden rama giden bilginin boyutu o denli büyük oluyor... Su anki koşullara göre senin alet dehşet hızlı demek oluyor tabi.. Wxga da ekranın nası bi ekran olduğunu söylüyor da ben ekran dilini bilmem.. Google dayı biliyordur ama haberin olsun.. Blu-ray sistemi star wars döneminden buraya ışınlanmış bir sistem, aynı zamanda Sony'e ait, yani sony dışındaki laptoplarda bulunma ihtimali, yanan sobaya dökülen benzinin yanmadan buharlaşma ihtimalinden pek yüksek değil... Yalnız o süper multi blu ray ne oluyor ben pek anlamadım, aman dikkat et gaza gelip k.çından ışın kılıcı çıkartıp milleti doğramasın?
-
ikisi de aynı makina ikisinde de bluray okuyucu var, bluray i evinde hd lcd tvn yoksa pek pipine takma bluray orjin dvd alacaksan bilemem ama benim için önemsiz bi teknoloji şu anlık.. ne lcdm var ne de hd ekran kartım :P
neyse ucuz olanına ver parayı aga aralarında zarre fark yok.
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Halaluyah! Aletler süper, hatta boğazımdaki enfeksiyon tükrük bezlerimi tıkamasaydı ağzım sulanabilirdi... Neyse hocam bus hızı işlemci ram arasındaki otoyolun büyüklüğünü gösteriyor yani o değer ne kadar büyükse işlemciden rama giden bilginin boyutu o denli büyük oluyor... Su anki koşullara göre senin alet dehşet hızlı demek oluyor tabi.. Wxga da ekranın nası bi ekran olduğunu söylüyor da ben ekran dilini bilmem.. Google dayı biliyordur ama haberin olsun.. Blu-ray sistemi star wars döneminden buraya ışınlanmış bir sistem, aynı zamanda Sony'e ait, yani sony dışındaki laptoplarda bulunma ihtimali, yanan sobaya dökülen benzinin yanmadan buharlaşma ihtimalinden pek yüksek değil... Yalnız o süper multi blu ray ne oluyor ben pek anlamadım, aman dikkat et gaza gelip k.çından ışın kılıcı çıkartıp milleti doğramasın?
-----------------------------birçok farklı marka da bluray sürücü mevcut.. sadece üretici hakkı sony nin sony icat etti o üretiyor..
-
daha detaylı hocalar ? yarın alacam makinayı değer mi ? google da baktım ama tam anlayamadm.
-
3milyar bana getir ver bunun kralını alalım sana :D
-
3 bin liraya bu sistem pahalı bence.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------pahalı mı ? saka mısın ! kazık resmen :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------pahalı mı ? saka mısın ! kazık resmen :D
-----------------------------? hoca aynı makinayı daha ucuza bulabilri myiim yoksa asus fln mı önerirsiniz
-
Beyler Acer Hp Toshiba almıyorsunuz burada, Sony alıyorsunuz. ^bin tl sony için bişey değil. Diğerlerini alırsınız zamanla penisi tutmaya başlar, Bu aletler evladiyelik torunlara bile bırakılabilir..
-
up ap up