İkisinide Seviyoo..
-
bi kız arkım var..iki tane erkek arkadaşı var..kız 19 yaşında erkek arklarından biri 20 yaşında biride 25...ikisi nide aynı anda idare ediyo ve ikisinide seviyo..warmı böyle bişey??tamam birini boynuzlıyabilir ama öyle değil ikisinde seviyo ve 25 yaşında olan sevgilisinin haberi var diğerinden ...diğeri leyla tabii..keklik gibi dolaşıyo ortalarda..neyse ne bu şimdi ben çok gıcık oldum..yorumlarınızı alıyım normal bulan varmı..kız ve 25 yaşındaki erkek arkı çok normal buluyoda..ve ikisiylede yatıo..bigün içindee ikisiyle 1 saat araylada olabiliyo..yani anlattıgına göre..neysem uzattım ama çok sinir olduum bi durum .. -
kizi evire cevire dov
-
sarton mu satronmu neyse ıgrencsın..gıt saxo cek kendıne sonra gel foruma.. -
tanrı senı korusun ılgınc.. -
tanrı senı korusun ılgınc x 10000 -
25 likle devam etsin derim 25 liğin diğer çocuktan haberi var e kız her ikisiyle çıkıyo buda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derim her ikiside birbirine layık ikiside birdbirine boynuz taka taka sağlıklı ve mutlu bir ilişki sürdürebilirler
diğeri kek değil bence haberi yok! -
orspu olmuş senin arkadaşın... 25 yaşındakide pzevenk... buna başka ne denebilir ki?
-
Designer bunu yazdı:
-----------------------------
orspu olmuş senin arkadaşın... 25 yaşındakide pzevenk... buna başka ne denebilir ki?
-----------------------------
+ 1 Designer
valla bird belki kızcan ama doğru söylüyo başka bişey denemez. -
bende teklif etsem kabul edermiki ...
-
bana kalırsa hiç birini sevmiyor.
-
hepınız haklısınız kız orospu galıba
Toplam Hit: 3522 Toplam Mesaj: 15