İlginç Bir Mouse Sorunu. [ Kendiliğinden Gidiyor]
-
elimde a4 x7 mouse var alalı 2-3 ay oldu mouse cok saglam.1 kac gundur mouse u kasadan cıkarıp taktıgımda ortasındakı kırmızı ısık yanıyor tkrr hemen sonuyor ve bir daha gelmiyor 1 kac bilgisayar da daha denedim digerlerinde de aynı sorun oluyor neden olabilir arkadaslar bu arada butun usb girislerinde denedim kasadaki yardımcı olursanız sevinirim.
-
hocam aldığın yere götür değiştirt bence 2 yıl garantisi var nasıl olsa uğraşma git değiştir bence ;)
-
şimdi adamlar kullanıcı sorunu diecek kafayı yiecem şu ana kadar aldığım hiç bir ürünü garanti karşılamadı onlara bir antipatim var :@
-
dediğim gibi yani hocam şikayet edicem dersen belki biraz düzelebilirler inş. + nerden aldın mouse'i
-
bağlantı sorunudur muhtemelen.
kablolarda kopukluk vardır..
-
aynı mouse bendede vardı ömrünü doldurmuştur
bendeki sorun ise takınca oynayabiliodun 2-3 saniyeliğine anlık gitmeler oluyordu. bi ara gitti ve hiç gelmedi :|
-
zaten g5 alacaktm ama tam zamanında gitti 2-3 ay daha idare etmem lazım kabloda filan sorun yok kasadaki butun girislerde denedim hatta usb-ps/2 cevirici taktm ps2 yuvasına taktm yine oyle oluyor ısık yanıyor sonra 1 sanıye sonra gıdıyor bıdaha gelmıyor..
-
benim mausum ilginç ama kendiliğinden hareket ediyor :)
ciddiyim. ekrana bak maus sağa-sola hareket ediyor. maus titremiyor bile sabit bir yerde durduruyorum. ama ekrandaki imleci görmelisiniz :)
-
şu anda süper bir hızla garantisini arıyorum inş bulurum :|
-
Bende de A4tech x7 Oscar var bir seneden fazla oldu sanırsam hepsiburada dan almıştım Henüz bir sorun olmadı
-
Dealextreme'dan toplu mause istedim geliyo :D