İlginç Bir Oyun
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------tamam da onu bulmadan yazmam çözümünü söyleme ben çözerim artık kaynaktaki resmi kaydet falan dedi inceliyorum
-----------------------------Bu aşamada karşımıza bir adet anahtar deliğine benzer bir resim çıkmakta. Bu resmi bilgisayarımıza indiriyoruz. Daha sonra resme sağ tıklayıp “özellikler” diyoruz. Ardından “Ayrıntılar” sekmesine gelip etiketlerde yazan değere ulaşıyoruz
çalıntıdır arkadaşım :D
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------tamam da onu bulmadan yazmam çözümünü söyleme ben çözerim artık kaynaktaki resmi kaydet falan dedi inceliyorum
-----------------------------Bu aşamada karşımıza bir adet anahtar deliğine benzer bir resim çıkmakta. Bu resmi bilgisayarımıza indiriyoruz. Daha sonra resme sağ tıklayıp “özellikler” diyoruz. Ardından “Ayrıntılar” sekmesine gelip etiketlerde yazan değere ulaşıyoruz
çalıntıdır arkadaşım :D
-----------------------------küfredeyim mi :D iyiki söylemeyin dedik be hocam.. tamam tamam bunu okudum buldum aynen öyle çıkıyor next3 hadi bakalım
-
576438 bana bu çıktı 5 te yaptım :D
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------576438 bana bu çıktı 5 te yaptım :D
-----------------------------herkese ayrı çıkıyor galiba banada 365548 çıktı sanırım tekrar dinleyecem olmadı bu
-
Üye olduktan sonra ilk gizi geçen yok mu ?
45 dakikadır başındayım geçemedim :@
Edit : Audacity diye program var onla hızlandırıp dinleyin çok rahat anlarsınız hangi kelimeleri söylüyor.
-
üye olmadan ana sayfada ki baslaya bastım ilk ekrana 4:60 yazdım ( bunuda niye sayfa kaynağına yazmışlarsa amaç ne yani :S normal sayfaya yaz işte neyse sonra anahtar geldi başkada bişe yok :S ne tuhaf saçma gereksiz bir oyun ya :S
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
-----------------------------Üye olduktan sonra ilk gizi geçen yok mu ?
Edit : Audacity diye program var onla hızlandırıp dinleyin çok rahat anlarsınız hangi kelimeleri söylüyor.
-----------------------------yaw. ekranın ortasında 1 yazıyo altın da da . var :D ne melem bişi.
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------HacKeR_tr bunu yazdı:
-----------------------------Üye olduktan sonra ilk gizi geçen yok mu ?
-----------------------------yaw. ekranın ortasında 1 yazıyo altın da da . var :D ne melem bişi.
-----------------------------1 saat oldu hala bir şeye bağlayamadım olayı sinir oldum bırakamıyorumda ilersini merak ediyorum :D
-
ben ilk bölümde bırakmıştım helal olsun size tahribat durmak yok haydi :D
-
işiniz mi yok amk :D