İlginç Bir Soru Ama Cevablarınız Bekliyorum...
-
Penche1995 bunu yazdı:
-----------------------------nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
yaşım 15 Boyum 169 kilom 62 çok iri hissettim senin yanında kendimi:D
-----------------------------yaşım 13 , boyum 1.80 kilom 74 ?
o zaman ben tam bir insan azmanıyım :D
gençler niye özendiriyosunuz niye isyan ettiriyosunuz :D
-
hocam yanlış yere sormuşsun doktora sorsan şimdiye coktan öğrenirdin nedenlerini binbir türlü sebebi var metabolizma hızlıdır bağırsaklarda sindirim azdır yine bağırsaklarda emilim azdır hormonal bir arıza vardır genlerin böledir... herşey olabilir hacı git bir doktora ne olduğunu öğren...
-
bak arkadsaım ben basketbolcuyummm ve basketbol boy uzatmaz bnu bılıyorsunuzdurr umarımm ama boyum 1,85 ve kılomda 85 yani orantılı bır kalıba sahıbımm ama senın boyunun uzaması sporla degıl ısınma hareketlerı cok ıyı yapmana baglı eger ne kadar acma germe bacak kol bel boyun aklına gelen herturlu acma germeyı dogru duzgun kuralına göre yapıyorsann sorun var demektırr eger yok hıc acma germe yapmıyorum dıyorsan bırde onu dene ve hemen boyunun uzamasını bekleme bır an gelır bırden atarsınn ama bır an hıc atmazsınnn ayrıca yemek konusunda da vucudundakı kan cok hızlı dönuyor olabılır ne kadar cok oksıjen o kadar az kılo demektırrr bır doktora danıs bence ama sorun yoktur heraldeee ayrıca bunun yanında yıyeceklerınede baglıı ne kadar proteınlı beslenırsen boy uzamasıı o kadar kolay olurr sabah kahvaltısıı acma pogaca ıle olmazzz caylada olmaz buyuk bardak ballı bır sutt yumurta her kahvaltıda sart olmazsa olmaz sonra bolbol peynırrr yogurt gıbı seylerle beslenmeye calısss..
-
Kemik gelişimi için kalsiyum boy uzaması için zinko lazım çinkoyuda cevizden temin edebilirisin
-
daha yaşın 16 hele bi 19 u gör o zaman yazarsın buraya oha uzadım lan die :D kiloda alırsın :) daha erken :| amele_2'ninde dediği gibi herkesin bünyesi aynı deildir.
-
külo almanın formülünü açıklıyorum...
alıyosun bir su bardağı çayı..içine bardağın yarısı kadar şeker atıyosun.. ve kafaya dikiyosun günde 2-3 bardak böyle yap
sonra hergün yarım kilo yağ iç :) yada 1-2 paket margarin ye :)
bide yediğin yemekler çok tuzlu(tatlı) ve yağlı olsun..bol bol aburcubur ve hamur işi tüket
az su iç ; 2-3 günde bi sıç
bak bir aya kalmaz nasıl şişcen :F
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------2-3 günde bi sıç
-
hajım cok boktan bi soru olmus bence :D sorunun cwp'ı tabiki su : sen yemei yiosun & hafta sonu havuza gidip futbol oynuyosun bunların kalorisini havuzda yüzerek ki en kral spordur bütün vücudunu calıstırı & top oynayarak atıosun. yane anlıcaan sende biras hiperaktiflik de war. ;) :D hı ama kilo wermek isteseydin çok pis çözümüm olurdu ;) sadece awatarıma bakman yeterliydi :D:D:D:D
-
enes bunu yazdı:
GraphicaL bunu yazdı:
aynı sorun bendede var kardes bende günde vallaha 12 tur atıom futbol sahsında ama yani 6 7 öğün yemek yiyom kilo almıyorum boyun işte uzun ama birazdaha uzun olmasını isterdim senin gibi. BAğırsakta kurtcuk olabilirmiş ben baktıdım yoktu. Dışkı örneği alıolar bi gidersen doktora ;)
peki ilaç felan verdimi ne bilim bu işine yarar kilo için felan ve ya boy için felan bana bi aralar bol süt iç dediler :D 2 günde 1.5 litre süt bitirirdim ama pek fazla yararını görmedim
-----------------------------Yaw sütü öle içmeyecen akşam yatarken kaynatıcan sıcak sıcak içine ekmeği doğruycan şekeri de at.bir hafta iki hafta bi dene böle kilo alan birilerini biliorum ama tabi metabolizmayla alakalı bişey bu kimisinin bünyesi çok hızlı yakıo yediklerini :)
-
enes bunu yazdı:
sevgili hocalar bazı kusurlarım olucak :) ben günde nerden baksak 5 öğün yemek ama hiç kilo almıyorum kilo sorumun yanında birde boy konusu var boyumda bana göre eh işte ama biraz daha uzun olmasını isterim düzenli spor yapaıyorum her hanfta sonu günde 2 saat havuz 2 saatte futbol oynarız ama bunşarın beni etkilediğini sanmıyorum şimdi ben neden klio almıyorum ve neden boyum uzamıyor? cevaplarınız bekliyorum...
2 saat yüzersen, 2 saat koşup top oynarsan 4 saat eder :)yediklerin yaktığın enerjiyi karşılayamıyor demekki.
aldığın kalori miktarı,yaktığın kalori miktarını geçecekki kilo alasın.
ayrıca çok yemen barsak kurtlarındanda kaynaklanıyor olabilir.