İlk Defa Linux'a Geçicem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Senin ilacın windows 7

profesyonel kahveci?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gerçekten yanında linuxten anlayan biri olsun ki sana linuxten nasıl performans alacağını gösterebilsin.

Windows gibi dosya sitemi yok.Bu biraz daha farklı.

Ama şuan inan ki linux u kavradıktan ve alıştıktan sonra ben pc yi boşuna kullanmışım, yaktın beni bilgates gibi cümleleri kuracaksın kendi kendine ... =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

linux'a kafayı taktım hocam xp'den kurtulayım da.

indirmeye başlıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

1. önce bir win7 edin kur

2. sonra bir ubuntu yada mint edin  kur yanına farklı bölüme

oyun oynayacaksan ac wın7

nette dolasıcaksan ubuntuya dal

ubuntu da  altından kalkamayacagın 1. ekran kartı ati ise cortluyor 2. flash   3. java

son 2 secenek benım gıbı facebook vıdeo ızleme merakındaysan yada onlıne fılm orda kendını gosterıyor

yukarda yazdıgım olumsuzluklara ragmen lınux guzel

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

dostum ben de linux acemisiyim ama öyle tavisye üzerine olmuyor bence 2. işletim sistemi olarak kur makineye hem oyunlarından vazgeçmemiş olursun hem de linux öğrenmeye başlarsın.Nereden başlayayım diyorsan ubuntu ya da mint i denemeni tavsiye ederim sanırım kullanımı en kolay olanlardan 2 si. söylediğim gibi 2.işletim sistemi olarak kur artı ve eksilerini kendin gör sarmazsa  xp yi kullanmaya devam edersin ben de xp kullanıyorum  ama makinede mint de var mint i çok açmamamın nedeni sistemim gerçekten çok berbat donanım yönünden ama bir gün sağlam bir donanım alırsam toptan linux kurmayı düşünüyorum  gerisi sana kalmış :)

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

diener bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum ben de linux acemisiyim ama öyle tavisye üzerine olmuyor bence 2. işletim sistemi olarak kur makineye hem oyunlarından vazgeçmemiş olursun hem de linux öğrenmeye başlarsın.Nereden başlayayım diyorsan ubuntu ya da mint i denemeni tavsiye ederim sanırım kullanımı en kolay olanlardan 2 si. söylediğim gibi 2.işletim sistemi olarak kur artı ve eksilerini kendin gör sarmazsa  xp yi kullanmaya devam edersin ben de xp kullanıyorum  ama makinede mint de var mint i çok açmamamın nedeni sistemim gerçekten çok berbat donanım yönünden ama bir gün sağlam bir donanım alırsam toptan linux kurmayı düşünüyorum  gerisi sana kalmış :)

tamam hocam öyle yapıyım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

Benimde sorum var hazır konu varken. Ben site kodlama işleriyle uğraşcam. şuan xp kullanıyorum ama çok verimsiz geldi bana.Adam gibi çalışabileceğim ne kullanmamı önerirsiniz

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Mint kurdum ben en son. Ubuntu'dan daha iyi geldi. Güncelleştirmeleri ve program kurumları çok kolay. 

Akıl verme para ver a.q.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

geçtikten 2 saat sonra bir u dönüşü ile şu anda kullandığın sisteme döneceksin ilk böyle olur sonrası sana kalmış birşey exe olan hiçbir dosya linuxta çalışmaz bat larda v.sv.s

koptum :D:D:D

hacım 2hafta önce linux kurdum hayatımda ilk defa. Cici bişey yani ama apayrı bir dünya yani orası doru :D

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yawuz bunu yazdı:

geçtikten 2 saat sonra bir u dönüşü ile şu anda kullandığın sisteme döneceksin ilk böyle olur sonrası sana kalmış birşey exe olan hiçbir dosya linuxta çalışmaz bat larda v.sv.s

1 hafta dayanabilirse bir daha ömür boyu vazgeçemeyecek ve windows görmek bile rahatsız edecek

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 5877 Toplam Mesaj: 39