İlk Kaydım Sesim Hakkında Yorum İstiyorum
-
seste titreme var birde nefes kontolu haa birde soyleme hizi ama sanirim buda (bir anda gelisti) demenin verdigi anlik acelecilik ve heyecan onun disinda sesin cok guzel ve cok uyumlu rahatsiz edici hic bir yan bulmadim...
allah yolunu bahtini acik etsin kardes...
-
-
cok saolun arkadaslar yorumlar mukemmel ve daha bi cesaret verdı butun soledıklerınızı dıkkate alacam SARI kardesım cok tesekkur ederım :)
-
bir şey diyecem kulaklık da ben de olan bir olay sol da senin sesin geliyor kullaklık da sağ da ise gitarın sesi :S aq ben de mi problem var ses süper ama bu olay parçayı sikmiş diye bilirim bir de 2 ci ses daha canlı geliyor bence onu kullanmalısın yada ilk ses başdan sona kadar o olmalı
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------bir şey diyecem kulaklık da ben de olan bir olay sol da senin sesin geliyor kullaklık da sağ da ise gitarın sesi :S aq ben de mi problem var ses süper ama bu olay parçayı sikmiş diye bilirim bir de 2 ci ses daha canlı geliyor bence onu kullanmalısın yada ilk ses başdan sona kadar o olmalı
-----------------------------ya sende sorun var ya bizde sorun var. ya da oha bende mi sorun var ?? :| ben de gayet normal böle kumsalda 8 10 bikinili kız ortalarında ben varım. biri bi yandan muz uzatıyo falan havası verdi bana
-
kulaklık olayına dıkkat etmedım :S hoperlorden dınledım hep 2. sesı ben ıstemedım ara yerlerde olsun dedım 2. ses cok salla pati atıldı aslında ama cok amtorce oldu zaten dıger kayda daha cok zaman ve emek harcayıp bu soyledıklerınızı dıkkate alıcam arkadaslar
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------bir şey diyecem kulaklık da ben de olan bir olay sol da senin sesin geliyor kullaklık da sağ da ise gitarın sesi :S aq ben de mi problem var ses süper ama bu olay parçayı sikmiş diye bilirim bir de 2 ci ses daha canlı geliyor bence onu kullanmalısın yada ilk ses başdan sona kadar o olmalı
-----------------------------ya sende sorun var ya bizde sorun var. ya da oha bende mi sorun var ?? :| ben de gayet normal böle kumsalda 8 10 bikinili kız ortalarında ben varım. biri bi yandan muz uzatıyo falan havası verdi bana
-----------------------------joe_black ben senin fantazine tüküreyim :D yaz havası var ama parça da ben de kendimi bir an cafe de sandım
-
hocam ses gayet güzel bence beğendim yolun açık.
kayıtla alakalı olarak sıkıntılı olan şey ise left right olayını becerememişsiniz ikincisi ise backvokal .
-
aynen back olayı bıraz sıkıntı da left rıght olayına hıc dıkkat etmedım :S du kulaklıkla dınleyım bıde :))
-
İyi harbiden sesin, ben de beğendim.