folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Kez Aklım Bana Yetmio

İlk Kez Aklım Bana Yetmio

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

türkiyede yaşıyorsun.işinde okadar iyi değil.ailenin yanına dönmeni tavisye ederim.10 yıl olmuş değişiklik olur onlarda seni eski sen olarak bulamaz tabi eski çevrende değşir.aldıgın kültür farklılığıda orada daha iyi işler yapman yardımcı olabilir.bence git sıkılrsan tekrar kımıldar atlarsın otobüse..ne kaybedesinki.

eğer gidersem bidaha dönemem senin baban sana tamamen 10 ylın sonunda kawuşsa bırakır mı sence ya da bunu benim ona yaşatmaya ne hakkım war daha seçim aşamasında olduğumu bile bilmio hemen gel der sonunu düşünmez benden haber alamasa yıkar heryeri öle bi adam

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

türkiyede yaşıyorsun.işinde okadar iyi değil.ailenin yanına dönmeni tavisye ederim.10 yıl olmuş değişiklik olur onlarda seni eski sen olarak bulamaz tabi eski çevrende değşir.aldıgın kültür farklılığıda orada daha iyi işler yapman yardımcı olabilir.bence git sıkılrsan tekrar kımıldar atlarsın otobüse..ne kaybedesinki.

eğer gidersem bidaha dönemem senin baban sana tamamen 10 ylın sonunda kawuşsa bırakır mı sence ya da bunu benim ona yaşatmaya ne hakkım war daha seçim aşamasında olduğumu bile bilmio hemen gel der sonunu düşünmez benden haber alamasa yıkar heryeri öle bi adam

beni sadece annem tutabilmiş oda 9 ay

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

büyük konuşuyorsun.ne demek evlenemem? hayatının geri kalanını evde kalmış kuru bir nedime olarak sürdüremezsin ya:) güzel bir söz vardır.senin yerin, seni sevenlerin yanıdır.anlıyorum uzun süre uzak kalmışsınız; ama yaş kemâle ermiş.bilhassa ebeveynler 45'den sonra evlatlarına karşı daha şefkatli olurlar.hayatında onlarca yol var 2 şeyle sınırlı tutma...nitekim bankacıymışsın kayda değer bir akademik eğitim almışsın...şöyle 1 hafta sakin kafayla internetin, kitapların, dizilerin altını üstüne getir.elbette seni cezbedecek bir plan, fikir düşünce bulacaksın.şimdilik aklına 2 fikir gelmiş; ama evren büyük aklına gelmeyen daha yüzbinlerce plan, ptoje var.

Abaza ve Eziğim :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

2. dedigin çünkü 10 yıl az bir zaman değil yani yaşadıgın ortama alışmışsın yaşadıgın yerin havası felan filan... tabi sonuçta senin hayatın.  Ama bir şey daha var hayatta  nebilim sevdiklerinle yaşaman lazım. sevdiklerinle yaşamadıktan sonra yaşamanın anlamı ne? hayat kısa? sanırım daha daha karıştırdım aklını :P

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    bu kararı verecek olan sensin sonuçta ama eğer şu anki hayatından memnun değilsen (ki öyle gözüküyor) eve döndüğünde de çok benzer bir hayata devam edeceksin. Modellik yapanları da senin dediğin gibi düşünen pek kişi yok varsa da her model sütten çıkmış ak kaşık olmadığındandır.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

büyük konuşma deil sadece ewliliğe inanırsam bunu yapabilirim ki ben ailemden ayrılırken 13 yaşındaydım oldum 23 tamamen kendi kararlarımla büyüdüm yani hatalarımın ya da doğrularımın hepsi bana ait karar weremedikçe kendime kızıorum 2 hafta dışarı adım atmadım ewe hapsettim kendimi ama sanki daha çok 2. seçenek mantıklıgibi :S

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

lol

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunu seninle ayrıntılı konuşmuştuk sanıyordum (: Neyse. İlk durumda arkadaşların da dediği gibi belki ailenle sade ama huzurlu bir hayat sürebillirsin. Babanın seni ne kadar çok sevdiğini ve önemsediğini biliyorum. O adam sana senden fazla önem veriyor bunu bil. Belki yenilmişlik hissi canını sıkabilir ama o gün söylediğim sözü hatırladın mı? ''Önemli olan düşmek değildir. Çünkü herkes hayatının belli bir döneminde düşebilir. Asil olanı kanayan dizlerine rağmen ACIMADI diyebilmek ve yürümeye devam edebilmektir'' Eğer senin yenildiğini düşünen geri zekalılar çıkarsa -sen çıkar diyorsun- sadece gülümse yüzlerine... Eğer düşmanınsa onu iplemediğini farkedip kahrolur. Dostunsa mutluluğundan mutluluk duyar...

İkinci seçeneği değerlendirecek olursak; Hayatı dolu dolu yaşayabilir, sosyo-ekonomik şartlarına çağ atlatmış olursun. Bence kendine şu soruyu sormalısın. Hangisi beni mutlu edecek, hangisi bana huzuru getirecek?

Bu soruları kendine sorup, yne kendine dürüstce cevaplar verirsen problemini çözeceğine tüm kalbimle inanıyorum;)

Huzurla ve Mutlulukla Kal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

2 seçeneke yazmışsın ama 2. seçenek eksik

çünkü;

23 yaşındasın hadi 30 yaşına kadar modellik yaptın 7 yıl..

sonra ??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kusura bakmada senin sonun pek iyi görünmyor.Gerçek yaşın kaçtır bilmem ama hala 16 yaşında hayalleri peşinde koşan bir kız gibi davranıyorsun.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 9251 Toplam Mesaj: 90