İlk Kısa Filmim
-
Adam telefon tamirinden yönetmenliğe geçiş yaptı ya la :D
-
sesi çok açmışsınız fondan konuşmalarda geçen dialoğu anlayamıyo insan
ayrıca o ne biçim bi araçtan adam alma sahnesidir öle çok amatörce olmuş :D
yine de herşeye rağmen emeklerinize sağlık kaliteli çekim olmuş...
-
En büyük hatayı bir mürid özelden yazdı daha dikkat :D
-
moustache bunu yazdı
Focus çipli galiba hocam :D Bu arada bakkal sahnesinde büyük çekim hatası var bakalım kim bulcak :)
bu yorumu görmeden fark ettim muhtemelen dedigin degil ama bakkal polisi ararken saga sola dönüyo sandalye ile :D tam tur atsaymış bari :D
bide oturuyor insan dışarı koşar yakalamaya çalışırken arar :D
-
planlar arası geçiş efektleri hatalı hocam. silinip belirme ve bulanık geçiş efektleri aksiyon filmlerinde kullanılmaz akışı yavaslatır çnkü. planların çat çat çat efektsiz geçmesi lazımdı.
2. önerim, kamera hareketlerinde devamlılık olması. yani pan yaparken biraz yapıp sonra durup sonra tekrar yapmak sıkıntı.
-
GUS bunu yazdımoustache bunu yazdı
Focus çipli galiba hocam :D Bu arada bakkal sahnesinde büyük çekim hatası var bakalım kim bulcak :)
bu yorumu görmeden fark ettim muhtemelen dedigin degil ama bakkal polisi ararken saga sola dönüyo sandalye ile :D tam tur atsaymış bari :D
bide oturuyor insan dışarı koşar yakalamaya çalışırken arar :D
Abi "ALO POLİS İMDAT'mı" nedir yawf? Ben mi yanlış anlıyorum öyle mi diyor...
Neyse ellerine sağlık hocam...
-
Güzel olmuş emeğinize sağlık
-
hocam bana göre önemli olan senaryodur diğer sorunlar düzeltilebilir öenmli olan konu ben hiç iyi bulmadım konu.babasından para istiyor alamayınca calıyor ve yakalanıyor kötü geldi bana dünyalı filmini izle tavsiye ederim tek odada çekilen film sadece konusu 1:30 saat adamı bağlıyor
-
Abi senaryo kötü, oyunculuklar ciddi manada berbat. Özellikle baba bana para ver bir adamdan borç aldım derkenki yapmacıklık dünyada yok. Marketteki elemanın parayı çalmış falan diyip 155 i araması üzerine alo polis imdat mı demesi de beni bitirdi :D Kasa varken çekmeceye para koymak da ayrı bir ahmaklık bla bla bla. Bir de sesler öyle kısık ki, kısa film yerine müziğe klip çekmişsiniz gibi olmuş.
-
Hocam konuyu tam anlamadım ben, uyuşturucu mu alıp veriyor gençler para dönüyor sesten konuşmaları bile duymadım.