folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Kısa Filmim

İlk Kısa Filmim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Adam telefon tamirinden yönetmenliğe geçiş yaptı ya la :D

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

sesi çok açmışsınız fondan konuşmalarda geçen dialoğu anlayamıyo insan 

ayrıca o ne biçim bi araçtan adam alma sahnesidir öle çok amatörce olmuş :D 

yine de herşeye rağmen emeklerinize sağlık kaliteli çekim olmuş...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

En büyük hatayı bir mürid özelden yazdı daha dikkat :D

buralar eskiden dutluktu..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı

Focus çipli galiba hocam :D Bu arada bakkal sahnesinde büyük çekim hatası var bakalım kim bulcak :)

bu yorumu görmeden fark ettim muhtemelen dedigin degil ama bakkal polisi ararken saga sola dönüyo sandalye ile :D tam tur atsaymış bari :D

bide oturuyor insan dışarı koşar yakalamaya çalışırken arar :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

planlar arası geçiş efektleri hatalı hocam. silinip belirme ve bulanık geçiş efektleri aksiyon filmlerinde kullanılmaz akışı yavaslatır çnkü. planların çat çat çat efektsiz geçmesi lazımdı.

2. önerim, kamera hareketlerinde devamlılık olması. yani pan yaparken biraz yapıp sonra durup sonra tekrar yapmak sıkıntı. 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    moustache bunu yazdı

Focus çipli galiba hocam :D Bu arada bakkal sahnesinde büyük çekim hatası var bakalım kim bulcak :)

bu yorumu görmeden fark ettim muhtemelen dedigin degil ama bakkal polisi ararken saga sola dönüyo sandalye ile :D tam tur atsaymış bari :D

bide oturuyor insan dışarı koşar yakalamaya çalışırken arar :D

Abi "ALO POLİS İMDAT'mı" nedir yawf? Ben mi yanlış anlıyorum öyle mi diyor...

Neyse ellerine sağlık hocam...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel olmuş emeğinize sağlık 

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek

hocam bana göre önemli olan senaryodur diğer sorunlar düzeltilebilir öenmli olan konu ben hiç iyi bulmadım konu.babasından para istiyor alamayınca calıyor ve yakalanıyor  kötü geldi bana dünyalı filmini izle tavsiye ederim tek odada çekilen film sadece konusu 1:30 saat adamı bağlıyor

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Abi senaryo kötü, oyunculuklar ciddi manada berbat. Özellikle baba bana para ver bir adamdan borç aldım derkenki yapmacıklık dünyada yok. Marketteki elemanın parayı çalmış falan diyip 155 i araması üzerine alo polis imdat mı demesi de beni bitirdi :D Kasa varken çekmeceye para koymak da ayrı bir ahmaklık bla bla bla. Bir de sesler öyle kısık ki, kısa film yerine müziğe klip çekmişsiniz gibi olmuş. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Hocam konuyu tam anlamadım ben, uyuşturucu mu alıp veriyor gençler para dönüyor sesten konuşmaları bile duymadım.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 3565 Toplam Mesaj: 44