İlk Terfimi Aldım - (Ve Yazılım İş İlanı)
-
Tebrikler hocam, başarıların devamını dilerim.
Bnde askerden geldim yazılım bilgim yok fakat Vodafonda son kullanıcı testleri yapıyordum,CRM ön yüz testleri bu şekilde bir işe alım süreci varsa Cv gönderebilirim.
-
Öncelikle hayırlı olsun dilerim.
Madem bu kadar kişi sordu ben kendi bilgimi söyleyeyim(Holding), doğru düzgün holdinglerin başlama maaşları 4.5-5 arası nettir. 2 yılda bir kıdemli pozisyonuna kadar terfi alırsınız yani junior başlarsanız en kötü 6 yıl içinde kıdemli olursunuz. Maaşınız eğer şirket piyasayı hedefliyorsa her kıdemde %25-%30 artar.
-
Hocam bende c# alanında geliştirmek istiyorum kendimi.
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim iy iderecede ingilizcem var. Staj imkanı sağlıyorsa şirket ve istanbuldaysa yaz tatilinde staj yapmak isterim.
-
Hocam hayırlı olsun birkaç sorum olcaktı. İşe başlarken dil seviyeniz hangi seviyedeydi? İşe başladıktan sonra sizden ne gibi şeyler yapmanızı beklediler? Mesela C# diliyle işte ne gibi şeyler yapıyorsunuz?
-
TheAvenqer bunu yazdıenzo bunu yazdı
Kaçtı kaç oldu :D Hayırlı olsun
Bende merak ediyorum acikcasi banka adini ve maas miktarini ozelden yazar misin ilerisi icin simdiden piyasa hakkinda bilgi sahibi olalim
Edit : Hayirli olsun demek icin girdim demeyi unuttum :) hayirli olsun hocam
İşte para böyle birşey hocam , asıl amacı , niyetleri herşeyi unutturuyor :D
-
hayırlı olsun :) umarım daha iyisini yaparsın hayatın boyunca mutluluğu genel olarak yakalarsın
-
Hayırlı uğurlu olsun, Junior tecrübelerini özetlersen faydalanırız.
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Başarılarının devamını dilerim.
-
tebrik ederim arkadaşım senin adına gerçekten çok sevindim.
çalışan demir pas tutmaz beyler yardırın... -
e2 bunu yazdı
Hocam hayırlı olsun birkaç sorum olcaktı. İşe başlarken dil seviyeniz hangi seviyedeydi? İşe başladıktan sonra sizden ne gibi şeyler yapmanızı beklediler? Mesela C# diliyle işte ne gibi şeyler yapıyorsunuz?
Güzel Soru bende merak ettim hocam