İlkokul Öğretmenliği Nasıl Bir İştir
-
bulamaman doğal ülkemizde öyle bir meslek yok :D
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
generous bunu yazdı:
pek torpil donduğunue inanmıyorum cunku tamamen bilgisayar ataması ile olan bişey bu bunda torpil donuyosa öss'de donuyordur.Hocanın durumuna gelince atanmaması birkaç şeye bağlı olabilr.
dönüyor hoca dönüyor, kpssyi ösym değil milli eğitim yapıyor ve sınava giren öğretmenler kaç doğru kaç yanlış yaptığını bile bilemeden direkt atanıyorlar.össyle aynı kulvarda değil.
2005 össde de birçok kişinin kimlik numarası yanlış gelmişti össde optik formda.konuyla alakalı değil ama, mesela diyelim senin çok iyi bi öğrenci olduğun biliniyorsa sana bir işadamının bir ünlünün ne bileyim bir milletvekilinin oğlunun kızının kimlik numarasıyla geliyordu optik form, şayet dikkatlice kontrol etmediysen başkası yerine girmiş sayılıyordun.
kısaca torpil yapılmak istendiğinde her şekilde, şerefsizliğin her türlüsü yapılıyor bu ülkede..
minerval konunu biraz dağıttım sanırım özür dilerim hocam.
-----------------------------Ancak yukarda dediğin şekilde olur ama sanmıyorum kimsede eşşek deil herlade kendinin olmayan optik formu doldursun
-
en iyisi türkçe öğrt ögrencilerin ne büyük ne de küçük :)
-
hoca ben vekillik yapmayı düşündüm vebali büyük :D a.q ben küçük çocuğa nasıl öğreteceğim eğitimini felan almadım
bilgisayar diyom onada diploma istiyolar bende pc diploması yokki :)
-
hocam taze mezun oldum kpss yi bekliyorum sosyal bilgiler öğretmeni olarak atancam inş. şartların zorluklarını düşündükçe polis, subay gibi bi mesleğe yönelmeyi yada yüksek lisans felan yapmayı bile düşünüyorum. hele doğanlar (cigan mahallesi) gibi biyere atanırsan hapı yuttun demektir. o veletler dur sus bilmiyorlar. normal bi okulda yaptım ben stajı, o kız çocuklar özellikle bi küfürler ediyolar, ben öyle küfür duymadım daha önce :D sınıf öğretmenleri özellikle 5 seneden sonra mahkemede şahitlik yapamıyolar, akli dengeleri gidiyo adamların. ilkokul öğretmenliği çok dandik bir iş. Allah bize kolaylık versin :)
-
Öğretmenlik her kademede çok zor ve ciddi bir iştir.Öğretmen adayları sadece maaş ve tatil kaygısında olmamalı.Öğretmen adayı tam bir idealist olmalı.
Günümüzde yetişmiş iyi nesillerde değerli öğretmenlerin büyük payı var. Bunun yanıda yetiştiriememiş her öğrencide de kötü ve amaçsız öğretmenin payı vardır.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
hocam taze mezun oldum kpss yi bekliyorum sosyal bilgiler öğretmeni olarak atancam inş. şartların zorluklarını düşündükçe polis, subay gibi bi mesleğe yönelmeyi yada yüksek lisans felan yapmayı bile düşünüyorum. hele doğanlar (cigan mahallesi) gibi biyere atanırsan hapı yuttun demektir. o veletler dur sus bilmiyorlar. normal bi okulda yaptım ben stajı, o kız çocuklar özellikle bi küfürler ediyolar, ben öyle küfür duymadım daha önce :D sınıf öğretmenleri özellikle 5 seneden sonra mahkemede şahitlik yapamıyolar, akli dengeleri gidiyo adamların. ilkokul öğretmenliği çok dandik bir iş. Allah bize kolaylık versin :)
-----------------------------bu şaka mı gerçekmi hocam :D
bana bi msn sallasan da konuşsak :D
-
Önce iyi karate bileceksin... bizim bir ilkokul öğretmeni vardı üff koridorda çocuğun tekinin ayağına kaymıştı futbolcu gibi, çocuk düşerken de bir eliyle arkasından düşmesin diye destekleyip diğer eliyle suratına kombo çalışmıştı hala unutamam o görüntüyü, neredeyse Finish Him FATALİTY yazısı çıkacaktı. Kamil Kırgöz hocamı buradan anıyorum...
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Önce iyi karate bileceksin... bizim bir ilkokul öğretmeni vardı üff koridorda çocuğun tekinin ayağına kaymıştı futbolcu gibi, çocuk düşerken de bir eliyle arkasından düşmesin diye destekleyip diğer eliyle suratına kombo çalışmıştı hala unutamam o görüntüyü, neredeyse Finish Him FATALİTY yazısı çıkacaktı. Kamil Kırgöz hocamı buradan anıyorum...
-----------------------------Yazdığın yorumla başlık arasında nasıl bir bağlantı var sence :D
-
MinervaL bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Önce iyi karate bileceksin... bizim bir ilkokul öğretmeni vardı üff koridorda çocuğun tekinin ayağına kaymıştı futbolcu gibi, çocuk düşerken de bir eliyle arkasından düşmesin diye destekleyip diğer eliyle suratına kombo çalışmıştı hala unutamam o görüntüyü, neredeyse Finish Him FATALİTY yazısı çıkacaktı. Kamil Kırgöz hocamı buradan anıyorum...
-----------------------------Yazdığın yorumla başlık arasında nasıl bir bağlantı var sence :D
Öğretmenliği dayak yönünden ele alıp sana bir örnek sunmuşum işte :)