İllustrator Konu Anlatım Sitem Yayına Girmiştir
-
Merhaba arkadaşlar adobe illustrator konusunda konu anlatımlarıma kısadan kısaya girmiş bulunmaktayım bugünden itibaren yakın bi zamanda büyük bir bilgi haznesine sahip olabileceğiniz bir yayım olucak bir bakmanızı bu konu hakkındaki yorumlarınızı dinlemek isterim
-
Corel'e inat illustrator kullanan biri olarak takip edeceğim.
-
Hayırlı olsun hocam. Anasayfada dolaşım kolaylığı için devamını oku bağlantısını etkinleştirmelisin bence.
-
e2 bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam. Anasayfada dolaşım kolaylığı için devamını oku bağlantısını etkinleştirmelisin bence.
sağol hocam wp ile ilgili çok fazla bilgim yok biraz araştırma yapıp söylediğinizide bulup ekleyeceğim
-
sayfa başlığı <title> </title> olarak görünüyor, bir de logo sanki hocam.com reklamı gibi olmuş :)
ben de takip edeceğim, iyi çalışmalar
-
takipçisi olacağım hocam, sende dersleri bir an önce ekle :) bekletme bizi.
-
Hayırlı olsn hocam.Grafik tasarım bölümüne başlıyorum bu sene yararın çok olucak bana inşallah :)
-
overbite bunu yazdı
sayfa başlığı olarak görünüyor, bir de logo sanki hocam.com reklamı gibi olmuş :)
ben de takip edeceğim, iyi çalışmalar
hocam seo eklentisi gibi birşey koymuştum ondan kaynaklanıyordu düzelttim teşekkürler
-
Siyah gözü çok yoruyor aslında. Fluid genişliği olan, beyaz, açık gri gibi ferah güzel renkleri olan geniş kolonu olan bir tema kullansan daha güzel olurdu aslında. Ben de takip ederim. Amu tema çok can sıkıcı ve rahatsız edici geldi.
-
whoobay bunu yazdı
Siyah gözü çok yoruyor aslında. Fluid genişliği olan, beyaz, açık gri gibi ferah güzel renkleri olan geniş kolonu olan bir tema kullansan daha güzel olurdu aslında. Ben de takip ederim. Amu tema çok can sıkıcı ve rahatsız edici geldi.
şimdi nasıl olmuşmu hocam?
-
Firefox 15.0 da böyle bir sorun var;