folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İmam Olmak (Beyin Fırtınası)

İmam Olmak (Beyin Fırtınası)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

mevlütte kuran okuyup gece o parayla alem yaparsan birine yakalanırsın, kazandığının 2 katı hastahane masrafın çıkar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

dalga geçiyor galiba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Ben de düşünüyorum ayda 10 bin lira garanti :).

Şaka bir yana söyle bir şey var, sesi güzel olan ekmek yer bu işten. Eğer sesin biraz güzelse dandik bir grupla veya bireysel olarak gece kuluplerinde çok daha fazlasını da kazanabilirsin.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim babam İstanbul'da imam; ve haftada 1 okuma çıkıyor 200 TL verene de rastlamadım, 200TL haketmek için hatim (kuranı baştan sona) okuman lazım ki alabilesin, fazla uçmuşsunuz derim (Marmara İlahiyat Mezunu ,hadi camiyi de yazayım da anlayın ("15 yıl Teşvikiye Camii - 10 yıldır Şişli Camii")

Konuyu açan arkadaşa; Sakın arkadaşın okulu bırakıp imam olmasın, kıyıda köşede bi köye verirler, üzülür...

F.K.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afer
    afer's avatar
    Erkek

Para için imam oluyosan hiç olma daha iyi

Çömezlikten çıkacağı günü bekliyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

fatih66 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar benim babam İstanbul'da imam; ve haftada 1 okuma çıkıyor 200 TL verene de rastlamadım, 200TL haketmek için hatim (kuranı baştan sona) okuman lazım ki alabilesin, fazla uçmuşsunuz derim (Marmara İlahiyar Mezunu ,hadi camiyi de yazayım da anlayın ("15 yıl Teşvikiye Camii - 10 yıldır Şişli Camii")

Konuyu açan arkadaşa; Sakın arkadaşın okulu bırakıp imam olmasın, kıyıda köşede bi köye verirler, anca bahçesinde yetiştirdiği sebze meyveleri satar da karnını doyurur, saygılar sevgiler...

köylerde adamlar akşama kadar yatıp devlet memuru maaşı alıyor hocam karnını bahçeden doyururmuş yuh yani.

enjoy i'm vaccinated
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

buyur bana sor ne istiyorsan babam imam türkiyede sayılı 7-10 imam arasında bende  olmaya çalışıyorum ama dediklerin ile hiç alakası olmayan durumlar var. 200 tl bi mevlüt için babam bile zor alır taşı çatlatsan 100 tlsıradan imam maaşı 1600 küsürden başlar seviyene göre 2300 lerde durur sandığın gibi eektrik doğalgaz su soba öyle elden değil elini cebine atıyosun parayı veriyorsun köylerde falan belki verebilirler odununu falan. o da belki.. 

kaldıki imam olmak kolay değil ben daha geçen sınavdan çıktım pert durumdayım seneye yine gircem.

edit telefonda duydum akşama galiba müsiad ın programı varmış ona okumaya gidecekmiş babam gelince kaç para aldın diye soracağım ama biliyorum cevabı şimdiden söyleyeyim ; 0 tl  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

İşte sizin gibi adamlar yüzünden böyleyiz adamlaran dine inanmıyor. ondan sonra da devlet milleti daha da dincileştirmek için ortalıga saçma sapan şeyler atıyor,

Ulan o kuranı ezberlemek okadar  kolaymı zannediyorsunki ''alalım bi kuran ezberleyelim'' demekle olacak işmi bu,

Parasına ne bakıyorsun adamlar o mesleği severek inanarak yapıyor sizin gibi adamların arkasında namaz mı kılınır söyle şimdi bana, ?

herşey parayla değil herşey seslede değil sen bu olaya maddi durumundan bakıyorsun çok vahim gerçekten,

Edit: O senin arkadaşın tıp okuyo ama kafada hiç bişey yok tabi 6 sene okuyunca kafa yanıyor kuran-ı kerim le tıp kitaplarını bir tutan zihniyetden hiçbirşey bekleme ben sana açık açık diyeyim bunu.

Edit2: Kardeşim bidaha böyle din olaylarında dalga geçtiğini görürsem konunun üstünü fena morartırım, Hadi Eyvallah

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Allah'a hizmet için değilde, bu tür faşist ve pragmatist düşüncelerle bu işe kalkışırsan emin ol Allah C.C önüne bir taş koyacaktır.

Hocam yanlış anlama kafama takıldığı için soruyorum bu olayın faşizmle ne alakası var :S

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

mevlütte kuran okuyup gece o parayla alem yaparsan birine yakalanırsın, kazandığının 2 katı hastahane masrafın çıkar.

güzeldi

Toplam Hit: 8635 Toplam Mesaj: 69