IMAX Ve Diğer Belgeseller (İstek)
-
1 TB harddisk kart arızası çıkarınca ve yeni kartta bulamayınca tonla filmim/belgeselim gitti. Filmler neyse de 400 GB yakın belgesellerime yandım en çok. Kendi merakımla birlikte sınıfta falan da kullanıyodum, benim kız da bayılıyodu özellikle hayvanlar dünyasına bakmaya. Özellikle IMAX belgesellere baktım ama çok büyük boyutlarda ve TR dublajı bırakın çoğu altyazılı bile değiller. Bi başka sorun da çocuklar için kullanmaya kalktığımda TR Dublaj olması gerekiyo elbette. Bendekilerin büyük çoğunluğu TR dublajdı ve bulasıya kadar çok uğraşmıştım onları. Yılların birikimiydi hepsi. Şimdi arıyorum teker teker ama ölü linklerden ibaret bulduklarım.
Elinde olan var mıdır ki acaba IMAX başta olma üzere Nat. Geo. olabilir, BBC olabilir, Discovery olabilir. Satın alabilirim, bildiğiniz linkler varsa ve TR dublajlı olursa download edebilirim ya da kopyalanıp geri gönderilmek üzere harddisk gönderebilirim. Ne biliyim işte bi şekilde edinmek istiyorum tekrar.
Yardım lütfen !!!
(Bu arada forumda gördüğüm bi uyarıyla eklenti kurmuştum firefoxa, şimdi tarayıcının üst kısmında Dephormation, Phorm OIX sunucusundan içerik talebini geri çevirdi uyarısı çıktı. İçimden dedim sizi itneler sizi diye :))))
Demek Tahribata girerken de görmek istiyolar insanları...)
-
Benim belgeselleri vereyimde hdd'n az gelir biraz.
-
1-618-GR bunu yazdı
??? Yani kaç GB den bahsediyorsun?
Ya da kaç TB den :)))
-
kazasker1 bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
??? Yani kaç GB den bahsediyorsun?
Ya da kaç TB den :)))
2 TB'ye yakındır hocam, ama vakit alır benimkiler o yüzden sabretmen lazım :))
Sadece burası 170 GB hesapla işte .
http://tahribat.com/Forum-Imax-Documentary-Collection-1080p-Blu-Ray-X264-157851/ -
Arena-TR üyeliğim var ve verdiğin konudaki Torrenti indirmeye niyetlenmiştim ama TR dublaj değil belgeseller. Asıl sorun TR dublaj. Konuyu açmadan önce forumda yaptığım aramada verdiğin linki görmüştüm..
-
kazasker1 bunu yazdı
Arena-TR üyeliğim var ve verdiğin konudaki Torrenti indirmeye niyetlenmiştim ama TR dublaj değil belgeseller. Asıl sorun TR dublaj. Konuyu açmadan önce forumda yaptığım aramada verdiğin linki görmüştüm..
Hacım o zaman, kötü bende yarı yarıyadır yani, en fazla alt yazılıdır, türkçelerde çokta aşırı değil.
Ama yinede yardım ederim türkçeleri atarım istersen :| Belgesellerim gitmiş deyince içim sızladı. -
1-618-GR bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Hacım o zaman, kötü bende yarı yarıyadır yani, en fazla alt yazılıdır, türkçelerde çokta aşırı değil.
Ama yinede yardım ederim türkçeleri atarım istersen :| Belgesellerim gitmiş deyince içim sızladı.Şöyle bi baksan eldekilere.. Yani en azından çoğunlukla okulda kullanabileceğim türde hayvanlar dünyası, insan biyolojisi, doğal olaylar, denizler-okyanuslar, dünyanın az bilinen yerlerine geziler/keşifler gibi unsurları taşıyanlar dişe dokunacak kadar var mıdır acaba..
-
kazasker1 bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Ama yinede yardım ederim türkçeleri atarım istersen :| Belgesellerim gitmiş deyince içim sızladı.Şöyle bi baksan eldekilere.. Yani en azından çoğunlukla okulda kullanabileceğim türde hayvanlar dünyası, insan biyolojisi, doğal olaylar, denizler-okyanuslar, dünyanın az bilinen yerlerine geziler/keşifler gibi unsurları taşıyanlar dişe dokunacak kadar var mıdır acaba..
Dediğin şeyler belki, kutudaki ( tbt profilimdeki fotodakilerin içinde olaiblir onların alayı tr dublaj, daha hiç birini açıp izlemişliğim yoktur orjinal cd'ler, ama onlarda bilgisayarda değil )
Ben sana yakın bir zamanda arşivin fotosunu atayım sen istediğiklerini söylersin onları atarım. -
Sevinirim. Sağol :)
Başka var mıdır hayır işlemek isteyen ??? :)
-
Bana o dediğin cdleri kargoyla yollasan, ben de kopyalarını alıp geri yollasam :???
Kargo ücretleri doğal olarak benden tabii ki :))
Hayrına...
-
kazasker1 bunu yazdı
Bana o dediğin cdleri kargoyla yollasan, ben de kopyalarını alıp geri yollasam :???
Kargo ücretleri doğal olarak benden tabii ki :))
Hayrına...
Paşam seni unutmadım, kısa zamanda dönücem sana daha detaylı şekilde :)) aklıma geliyorsun zaten sürekli.