İnciswf'de 2 Senedir Duran R57 Shellim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı
    noname bunu yazdı

La muhabbeti bırakın virüslü mü değil mi amk :| açtım uyarı muyarı da vermedi hiçbişey bana :|

Dayı sakin ol birşey yok virüs vs

birader sen 2007 de kayıt olmuşun nickin twitter sonradan mı değiştirdin yoksa çok mu öngörülüsün :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı
    noname bunu yazdı

La muhabbeti bırakın virüslü mü değil mi amk :| açtım uyarı muyarı da vermedi hiçbişey bana :|

Dayı sakin ol birşey yok virüs vs

birader sen 2007 de kayıt olmuşun nickin twitter sonradan mı değiştirdin yoksa çok mu öngörülüsün :)

twitter 2006 da kurulmuş ama adamın nicki sonradan değişti :)

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Başlık tepeden tırnağa 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

@ETRoot

Kardes ben anlamam hek mek bu linki atinca mail olarak karsidakinin facebook, twitter, hotmail, gmail birde yandex ile blogspot sifresini alir mi?

Not: Karsidaki Linux kullaniyor. Allura sen anliyon kardes bir yardimci olsan.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kafan çok güzelmiş güle güle kullan kardeş

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    break bunu yazdı

@ETRoot

Kardes ben anlamam hek mek bu linki atinca mail olarak karsidakinin facebook, twitter, hotmail, gmail birde yandex ile blogspot sifresini alir mi?

hocam ciddi ciddi cevaplıyorum , forum resmen üstümde psikolojik baskı kurdu. windows ta sistem şöyle işliyor karşı tarafa link atarak halletmede. Ya java down ya da buffer overflow exp lazım. Bunların en basit halide metasploit framework ile exploitli bir sayfa hazırlayıp komut satırına düşürdükten sonra linux keylogger yükleyerek yapılıyor. Piyasada pek göremedim , geçen bir kitap geçti elime linux tuş vuruşları nasıl elde edilir anlatıyordu . Belki yazarım linux keylogger basitinden. Ama sizin işi her babayiğit yapamaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    break bunu yazdı

@ETRoot

hocam ciddi ciddi cevaplıyorum , forum resmen üstümde psikolojik baskı kurdu. windows ta sistem şöyle işliyor karşı tarafa link atarak halletmede. Ya java down ya da buffer overflow exp lazım. Bunların en basit halide metasploit framework ile exploitli bir sayfa hazırlayıp komut satırına düşürdükten sonra linux keylogger yükleyerek yapılıyor. Piyasada pek göremedim , geçen bir kitap geçti elime linux tuş vuruşları nasıl elde edilir anlatıyordu . Belki yazarım linux keylogger basitinden. Ama sizin işi her babayiğit yapamaz.

Haciabi supersin. Simdi bu down buffer overflow exp' i notepadde mi yapicaz? Onlar tamam da metasploit framework yerine Microsoft .NET framework 4 olmaz mi?

Birde mac' te calisan bir keylogger yazar misin?

break tarafından 14/Kas/13 17:22 tarihinde düzenlenmiştir

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    break bunu yazdı

@ETRoot

Haciabi supersin. Simdi bu down buffer overflow exp' i notepadde mi yapicaz? Onlar tamam da metasploit framework yerine Microsoft .NET framework 4 olmaz mi?

Birde mac' te calisan bir keylogger yazar misin?

Harbiden adama yüklenen yüklenene :D

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    HugeBroly bunu yazdı

link virüslü

hocam 40 yıllık malwareciyim emin olun firüs yedirmeye çalışsam kimsenin ruhu duymaz. 

bla bla bla  

itsin oglum sen adam degilsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne yükleniyonuz la çocuğa bu denli ayıptır yüklenmek de nedir amk yazık :D 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 7333 Toplam Mesaj: 45