İngilizce Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

yandex'e atıyorum. linki buradan paylaşırım eğer benden önce biri paylaşmaz ise

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

yandex'e atıyorum. linki buradan paylaşırım eğer benden önce biri paylaşmaz ise

at bşkan belemedeyiz. hazır akk yok . süper muhteşem hiper mega internetimle ndireyim  600kb : )

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Lingusta I-II-III

https://yadi.sk/d/4OBAuv8m3Zfxxd

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Sesli al eğitim setini yükleyebilecek varsa efsane olur ya bekliyordum ne zaman

+1

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

bu lingusta mevzusu bir boka yarıyor mu acaba?

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

Lingusta ya baslamadan önce nasil kullanilmasi gerektigi pdf dosyasinda yaziyor. Ona uyulursa gercekten ise yariyor.

Gunde 1 ders dinlenecek fazlasi degil ve Gun atlanmayacak. 1 dersi %80 anladiysan. Yeterli. %80 anladiysan, Ayni dersi 2. Defa dinlemeyin. Ertesi gun siradaki derse baslayin. 

Etkili bi yontemi var zaten, yavas yavas özümsüyorsun hepsini.

Ayni dersi 2. Defa dinlemek kesinlikle iyi gelmiyor.

Yonteme Guven, Kendini serbest birak. 

Ve sesli tekrarla, elinde duraklatma tusu olsun, duraklat hatirlamaya calis, play yap. Beyin kendisi ogreniyor. 

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Ben 99 dersin 33 ünü çalışıp londra ya gidip makine eğitimi verip döndüm.

Yani 3 te biri bile işe yaradı.

Tamamı bitirilirsen çok çok daha iyi olur.

Tavsiye ederim. Amaç konuşmaksa lingusta iyidir.

Not late for nothing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı

Hocam cidden 33 derse eğitim vericek seviyeye nasıl geldin merak ettim bu baya mucize gibi birşey oluyor :) Sanırım iyi bir ingilizceniz vardı ancak konuşma bakımından size destek oldu.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    JOE bunu yazdı

Hocam cidden 33 derse eğitim vericek seviyeye nasıl geldin merak ettim bu baya mucize gibi birşey oluyor :) Sanırım iyi bir ingilizceniz vardı ancak konuşma bakımından size destek oldu.

Hocam evet bir altyapım vardı. Kelime bilgim fena değildi. Ama geri kalanları oturtamamıştım.

Bende böyle oldu ama sıfır seviye için düzenli dersler takip edilirse evet konuşturuyor. Bende 33 dersten itibaren olduysa hiç bilmeyen komple bitirsin. Hepi topu 3 ay kasacaksınz. Günde 30-35 dk.

Bende yıllarca ingizlice öğrenme hevesiyle yaşadım :) ama hep zor geldi. Daylight filan başladım bıraktım. Bir defa facebook ta lingustanın reklamını gördüm sonra araştırdım.

Sonra da satın aldım. Ve sonuç olarak evet işimi gördüm.

Not late for nothing
Toplam Hit: 7879 Toplam Mesaj: 51
ingilizce eğitim seti inglizce