İngilizce Eğitim Seti
-
yandex'e atıyorum. linki buradan paylaşırım eğer benden önce biri paylaşmaz ise
-
KotomineKirei bunu yazdı
yandex'e atıyorum. linki buradan paylaşırım eğer benden önce biri paylaşmaz ise
at bşkan belemedeyiz. hazır akk yok . süper muhteşem hiper mega internetimle ndireyim 600kb : )
-
-
Atlas bunu yazdı
Sesli al eğitim setini yükleyebilecek varsa efsane olur ya bekliyordum ne zaman
+1
-
bu lingusta mevzusu bir boka yarıyor mu acaba?
-
Lingusta ya baslamadan önce nasil kullanilmasi gerektigi pdf dosyasinda yaziyor. Ona uyulursa gercekten ise yariyor.
Gunde 1 ders dinlenecek fazlasi degil ve Gun atlanmayacak. 1 dersi %80 anladiysan. Yeterli. %80 anladiysan, Ayni dersi 2. Defa dinlemeyin. Ertesi gun siradaki derse baslayin.
Etkili bi yontemi var zaten, yavas yavas özümsüyorsun hepsini.
Ayni dersi 2. Defa dinlemek kesinlikle iyi gelmiyor.
Yonteme Guven, Kendini serbest birak.
Ve sesli tekrarla, elinde duraklatma tusu olsun, duraklat hatirlamaya calis, play yap. Beyin kendisi ogreniyor.
-
teşekkürler hocam
-
Ben 99 dersin 33 ünü çalışıp londra ya gidip makine eğitimi verip döndüm.
Yani 3 te biri bile işe yaradı.
Tamamı bitirilirsen çok çok daha iyi olur.
Tavsiye ederim. Amaç konuşmaksa lingusta iyidir.
-
JOE bunu yazdı
Hocam cidden 33 derse eğitim vericek seviyeye nasıl geldin merak ettim bu baya mucize gibi birşey oluyor :) Sanırım iyi bir ingilizceniz vardı ancak konuşma bakımından size destek oldu.
-
Absolut bunu yazdıJOE bunu yazdı
Hocam cidden 33 derse eğitim vericek seviyeye nasıl geldin merak ettim bu baya mucize gibi birşey oluyor :) Sanırım iyi bir ingilizceniz vardı ancak konuşma bakımından size destek oldu.
Hocam evet bir altyapım vardı. Kelime bilgim fena değildi. Ama geri kalanları oturtamamıştım.
Bende böyle oldu ama sıfır seviye için düzenli dersler takip edilirse evet konuşturuyor. Bende 33 dersten itibaren olduysa hiç bilmeyen komple bitirsin. Hepi topu 3 ay kasacaksınz. Günde 30-35 dk.
Bende yıllarca ingizlice öğrenme hevesiyle yaşadım :) ama hep zor geldi. Daylight filan başladım bıraktım. Bir defa facebook ta lingustanın reklamını gördüm sonra araştırdım.
Sonra da satın aldım. Ve sonuç olarak evet işimi gördüm.