folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İngilizce Eğitim Seti Önerileri

İngilizce Eğitim Seti Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    ya ingilizce eğitim seti lazım,arkadaşlar még@ H@fız@ sertini öneriyo bir ara verilmişti burda eğer bilen varsa  yardım etsin veya hangisi daha iyi önerileri nizi bekliyorum?  

I know me you know you.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

I know me you know you.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ingilizce bilgin ne derece: hic , baslangic , orta oncesi gibi yada en basitinden lisede ogretilen zamanlari(tense) biliyormusun. yada kendini tanitabiliyormusun. nedir derdin kelime ogrenmek mi? vasaire 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azadi
    azadi's avatar
    Erkek
    bendee ıngılızce set arıyorum durum suu az bıraz tanısma edasına burune bılıyorum az bırazz kelıme haznem warr fılmlerı cok ızlıom anlıom ama gramer kısmı sıfır ben cumle olusturamıom:)

Hızlı koşan atın pohu seyrek olur..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qUAreSma7
    qUAreSma7's avatar
    Erkek
    tell me more indir bence bende onu indiriyorum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek
    linkler yokmu başlangıç ve orta seviyede olan bi setin  ??
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    daylight serisi var isteyene pm atarım.. telif hakları olduğu için burda yayınlamıyorum..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

SETLE FİLAN OLMAZ İNGİLİZCEYE BEYNİNİ ODAKLAMAN LAZIM MİSAL YOLDA GİDERKEN BİR ŞEY GÖRDÜN İNGİLİZCE OLARAK ANLATMAYA ÇALIŞMAN LAZIM YOKSA SETLERE FAZLA GÜVENME GRAMMERLE KALIRSIN ONUDA KISA SÜREDE UNTURSUN TABİ KULLANMASSAN

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    BU ARADA KONU YANLIŞ YERDE

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    konu yanlış yerde doğru ama sende büyük harf yazmamaya özen göster.. bak alıntı yapmadım istersen admin veya modlar görmeden düzelt yazılarını :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qUAreSma7
    qUAreSma7's avatar
    Erkek

essan bunu yazdı:
    -----------------------------
    daylight serisi var isteyene pm atarım.. telif hakları olduğu için burda yayınlamıyorum..
    -----------------------------

pm attım linkler bana yollarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Toplam Hit: 2843 Toplam Mesaj: 12