İngilizce Eğitim Seti Önerileri
-
ya ingilizce eğitim seti lazım,arkadaşlar még@ H@fız@ sertini öneriyo bir ara verilmişti burda eğer bilen varsa yardım etsin veya hangisi daha iyi önerileri nizi bekliyorum?
-
-
ingilizce bilgin ne derece: hic , baslangic , orta oncesi gibi yada en basitinden lisede ogretilen zamanlari(tense) biliyormusun. yada kendini tanitabiliyormusun. nedir derdin kelime ogrenmek mi? vasaire
-
bendee ıngılızce set arıyorum durum suu az bıraz tanısma edasına burune bılıyorum az bırazz kelıme haznem warr fılmlerı cok ızlıom anlıom ama gramer kısmı sıfır ben cumle olusturamıom:)
-
tell me more indir bence bende onu indiriyorum...
-
linkler yokmu başlangıç ve orta seviyede olan bi setin ??
-
daylight serisi var isteyene pm atarım.. telif hakları olduğu için burda yayınlamıyorum..
-
SETLE FİLAN OLMAZ İNGİLİZCEYE BEYNİNİ ODAKLAMAN LAZIM MİSAL YOLDA GİDERKEN BİR ŞEY GÖRDÜN İNGİLİZCE OLARAK ANLATMAYA ÇALIŞMAN LAZIM YOKSA SETLERE FAZLA GÜVENME GRAMMERLE KALIRSIN ONUDA KISA SÜREDE UNTURSUN TABİ KULLANMASSAN
-
BU ARADA KONU YANLIŞ YERDE
-
konu yanlış yerde doğru ama sende büyük harf yazmamaya özen göster.. bak alıntı yapmadım istersen admin veya modlar görmeden düzelt yazılarını :)
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
daylight serisi var isteyene pm atarım.. telif hakları olduğu için burda yayınlamıyorum..
-----------------------------pm attım linkler bana yollarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Toplam Hit: 2843 Toplam Mesaj: 12