İnşaat Muhendisleri İşe Girme Konusunda Tecrube Verirmisiniz ?
-
bilinmedik bir üniversitede inşaat mühündisliği okuyorum
Üniversiteyi bitirdikten sonra illaha özelde yada devlette işe girmeliyim.(evlenme durumu var)
Sizce iş bulabilirmiyim.yer olarak fark etmez .iyi kotu
İş bulma konusunda tecrubelerinizi yazar yada pm atarsanız (kpss ile atanmak zor mu , yada özelde)
gönulden dua ederim
-
şu sıralar ve önümüzdeki bir yıl için iş bulmak çok kolay diye düşünmekteyim, ama bu konuda 4 yıl sonrası için başkalarına aktaracak kadar bilgim yok.
-
Rahat ol çok rahat girersin. Eğer kendini yetiştirirsen iyi bir özel firmaya bile girebilirsin. Bunun için statik işini öğren.
-
ne kulllaniyorsun sen kafa olarak :) en garenti mesleklerden birisidir.
-
biri şu herifi dövsün ya :)
-
inşaat mühendisliği garanti ve iyi bir meslekse bende olam bare :)
-
Taşlamak lazim . Abi hava atmak için yazmiş. işe girermiyim girmezmiyim die türkiyede insaat patladi gidiyor yurt dısına gonderilen mühendislerimizde cabasi onlari sayma hiç tokiden agaoglundan vb binlerce firmadan haberi yok galiba. YOk yok hava atiyor. :D
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
bilinmedik bir üniversitede inşaat mühündisliği okuyorum
Üniversiteyi bitirdikten sonra illaha özelde yada devlette işe girmeliyim.(evlenme durumu var)
Sizce iş bulabilirmiyim.yer olarak fark etmez .iyi kotu
İş bulma konusunda tecrubelerinizi yazar yada pm atarsanız (kpss ile atanmak zor mu , yada özelde)
gönulden dua ederim
-----------------------------Yapı denetim firmasında 700 tl ile gel başla denildi.
Toki 1800 tl + sigorta ile gel başla dedi şantiye şefi olarak. (5 senelik bir tecrübe isteyince kıçımın üstüne oturdum)
Kendi işinin patronu olmak bu devirde ya parayla ya da çevreyle olur eğer bu ikisinden birine sahipsen korkma aç bir işyeri.
Onun haricince büyük firmaları düşünüyosan stajlarına özen göstermeli ve çok iyi firmalarda yapmalısın. Netcad firmasında yüksek lisans teziyle ilgili araştırmalar yapan bir tanıdık sonrasında orayla anlaşarak işe başladı örnek olarak.
Özelde durumlar bunlar benim görüp gözlemlediklerim.
KPSS ye gelince pek bir bilgim yok bu konuda ama inş müh.leri için yeni birimler açıldı diye biliyorum. Şu aşamada atanmak biraz daha kolay olabilir.
Ben kim miyim :) Bilinmedik bir üni den yeni mezun olmuş bir meşlektaşınım.
-
Adam mardinde okuyo beyler korkuları olması çok doğal.
-
baban mütahit olcak bu devirde ama öyle ufak oynayanlardan değil
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
baban mütahit olcak bu devirde ama öyle ufak oynayanlardan değil
-----------------------------Baba ile oğul birbirne düşer vallahi :D
Baba: maldan çalak kazanç yüksek olsun
Oğul: yok baba bina sağlam olmaz öyle hesaplarıma bakıllırsa eğer mal çalarsak basıncın kuvvete oranında %5.67'lik sapma....
Baba: sus ulan eşşoğlueşşek -.-