İnsan Cesedinin Bitkilere Etkisi
-
Arkadaşlar bir arkadaşımın söylemesine göre insan cesedi gömülü oldugu topragın 30 metre etrafındaki bitkilere etkisi varmış yani cesed tamamen cürüdügünde insandaki elementler 30 metre civardaki bitkilerin daha fazla gelişmesine neden oluyormus bunu deney yaparak gözlemlemişler mezarlıktaki çiceklerinde daha gür olma sebebide buymuş bunu onada ziraat mühendisi söylemiş. bana pek mantıklı gelmedi ama acıkcası birazda midemi bulandırdı.Aramızda bu konuda bilgisi olan müritler varmı. onlarında görüşlerini almak isterim...
-
Bana gayet mantıklı geldi, sadece insan cesedi değil hangi hayvanın cesedi olursa olsun mantıklı.
-
hepimiz doğal gübreyiz hocam , ne bekliyordun :)
-
Hepimizde bolca miktarda protein mevcut değil mi? Protein = Aminoasit = Azot
Azot da bitki coşturan diye tabir edilen ilaçların içinde bol miktarda vardır dikkat edersen :+)
-
dün yediğin elma dedenin dedesinin dedesinden beslenmiş bilmiyor muydun ?
-
Carbure bunu yazdı:
-----------------------------
Hepimizde bolca miktarda protein mevcut değil mi? Protein = Aminoasit = Azot
Azot da bitki coşturan diye tabir edilen ilaçların içinde bol miktarda vardır dikkat edersen :+)
çoğu soğutma vb. sistemlerde kaçak testi yapmak için kullanılıyor :P Vericen azotu aga :| -
sRcN bunu yazdı:
dün yediğin elma dedenin dedesinin dedesinden beslenmiş bilmiyor muydun ?
-----------------------------İnsan bastığı toprağı hor görmemeli;
Kim bilir hangi güzeldir, hangi sevgili.
Duvara koyduğun kerpiç yok mu, kerpiç ?
Ya bir Şah kafasıdır, ya bir vezir eli !
Hayyam
-
Toprakdan geldik toparağa hacı doğrudur.. sen ölünce cocuken derlerdi ya hani ölen kişi kuş olur işde sevdiği hayvan falan yada meyve yeniden gelirmiş mantığı vardır . ha işde buda öyle bişey
-
YasamaK bunu yazdı:
Toprakdan geldik toparağa hacı doğrudur.. sen ölünce cocuken derlerdi ya hani ölen kişi kuş olur işde sevdiği hayvan falan yada meyve yeniden gelirmiş mantığı vardır . ha işde buda öyle bişey
-----------------------------tamamda ortada reankarnasyon yok yanlış yerlere çekmeyelim hocam : ) bu dünyadaki hiç bir madde yok olmayacak sizin atomlarınızda dahil sadece yer ve form değiştiriyor ama akıl ölür , bide sudan geldik toprağa gidiyoruz ^^
-
Çocukluğumdan beri bahçede duran ne ölen nede canlanan 10 cm boyundaki kaktüsün toprağına ölen balığımı gömmüştüm
1 yıl sonra 80 cm boyu 20-30 parça dalı vardı ve çiçek açtı.
O kadar büyü ve dikenleri devleşti ki çöpe atmak zorunda kaldık.
-
Muqi bunu yazdı:
Çocukluğumdan beri bahçede duran ne ölen nede canlanan 10 cm boyundaki kaktüsün toprağına ölen balığımı gömmüştüm
1 yıl sonra 80 cm boyu 20-30 parça dalı vardı ve çiçek açtı.
-----------------------------çocuklugundan beri hiç beslememişin hocam kaktüsü :)