İnsan Oğlu Çiğ Süt Emmiş Derlerdide İnanmazdım
-
abi bu konu üstünde laf söylemek aptallık olur.. yaranı deşmek olur.
insanlığın böyleside oha yani dedirtcek kapasitedeyse harbiden oha aq! hadi asker arkadaşın neyse o şerefsizliğini yapmış ama sevgilin dediğin o kıza diyecek laf bulamıyorum aq.sittir et kötü olmak seni geri getirirmi acaba edasında takıl bundan sonra .
-
lan ibo senin askerlik ne zman bitti :| sittir et amk biz sana yeteriz. yaşasın taribat kardeşliği !
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ünlü sözümüzü yine kullanmak gerekiyor:
Seven s..lir, s..ken sevilir...
-----------------------------tam bende bunu yazacaktım
ne de güzel bi söz yaa
herbiden doğru amk
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle geçmiş olsun.Sizin hikayeler yüzünden hayattan umudumuz kalmadı :) Yokmu düzgün birliktelik yaşayanlar.Tahribata geldiğimden beri aldatılmayan,terkedilmeyen adam kalmadı aq :p Çivisi çıkmış dünyanın.Sonumuz hayrola..
-----------------------------
hoca senın onceden umudun varmıydı yaw :D:D:D...merak etme sen....senın basına oyle bıseyın gelme olasılıgı %1 dir o 1 de gerceklesirse bılırırm kı ıhtımal bır sonrakı için sıfır olur :D -
Kaybedilen herseyin aslinda kazanilan bir zafer oldugunu unutma..Basimdan gecen her kotu olayda bu sozu hatirlarim.. Hatunlardan yedigim tekmeler arkadaslardan yedigim kaziklar bana boyle insanlardan uzak durmam konusunda hep teselli olmust.. Kimseye guvenmiceksin bu devirde die bi laf warya cok dogru be arkadasim. Sen sen ol kankan dahi olsa herzaman aranda bir mesafe olsun.. İnsan oglu cig sut emmistir dogrudur.Hayatta herseyle karsilasabilirsin tabiki milletin yaptigi kansizliklar karsisinda herkeside ayni kefeye koymamalisiin
-
akbalcı kardeşim acımasız dünya,
hoşgeldin,
welcome to party...
-
Ağa zaten ünversiteki arkadaşlarda bana öyle yaptılar .a.g herşey otagara kadarmış meher..alış sende herşey askerlik bitene kadarmış.
-
Bu konuda destek olarak imzam yeterli sanırım...
-
ii adam, has adam hayatı rahat yaşayamaz, boşver degerini elbet biri bilecek sen bile şaşıracaksın, yeterki kendini kaybetme dik dur...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ünlü sözümüzü yine kullanmak gerekiyor:
Seven s..lir, s..ken sevilir...
-----------------------------hoca süper cevap..