folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanlara Anlattığınız Komik Ve İlginç Olaylar

İnsanlara Anlattığınız Komik Ve İlginç Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Pyromania bunu yazdı:
    -----------------------------

marketten birşeyler çalarken yakalanmıştık sucuk mucuk ne ararsanız yürütmüştük :D o  gün bugündür anlatır güleriz :D

2. Anım

gene marketten çaldığımız sucukları pişirmek için yeşillik bir alana gittik kuru otları yaktık pişirken tüm heryer alev aldı :D anlatır güleriz :d

3. Anım Teravi Namazında içeriye kedi fırlattık adamların ayakkabılarını kafalarına fırlattık :D

4. Anım Cami tuvaletine giren ihtiyarların arkasından girdikleri kabinin kapısına tekme atıp içeri torpil felan atardık :D

5. Anım mahallede manyak bir adam vardı çoçukları dövüyordu paso :D taş felan atıyordu bir gün giderken baktık bu adam domalmış :D dedikki adama of göte bak

ne sikerim bu götü oh felan dedik adam kafamıza kaldırım taşı attı :D :D:D

6. Anım İlk okulda 31 çekerken öğretmen yakalamıştı :D ve bir sürü 31 kazası yaşadık pantolona boşalma felan :D

girdiğin herhangi bir umumi tuvalette sıçar pozisyondaken 5-6 torpil patlasın bi yanlarında işallah :) şu an tek temennim bu resmen :D

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

ilginç derken, kağıt uçaklara çok ilgim vardı. bilmediğim kağıt uçak yoktu. interneti açıp araştırıp adım adım farklı tarz yaptıklarım olmuştur.

bir gün lisede yeni öğrendiğim ucu sipsivri uçağı arkadaşlara tanıtıyordum, herşey süperdi, evdeki denemelerimde okadar hızlı gidiyorduki adeta atmanızla hedefi vurması bir.

herşey güzeldi yapmıştım ucağı, biraz daha havalı olsun bomba bıraksın vs olaylarını düşündüm düşündüm son olarak o sipsivri ucunu yakmak geldi aklıma.

herşey hazırdı, kanatları açmıştım çakmağı çaktım ucunu yakıp fırlatmamla sınıfın en güzel saçlı kızını kafasından vurmam bir oldu, sanırsınız ucağın yarısı kızın kafasına girmişti, saçında ufak bir yanma olmuştu. aklıma geldikçe yazcam hocalar

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

selo-g bunu yazdı:

geçen bir arkadaş anlattı. bir laz fıkrası. laz hep diyormuş ki çevresine ben hastayım ben hastayım ben hastayım diyormuş. kimse dinlemiyorumuş kendisini. ben hastayım ben ölecem bana bakın felan. sonra demiş ben ölürsem böyle yazın mezar taşıma demiş. mezar taşına yazmışlar ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi. yani lazın mezar taşında böyle yazıyor ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi :)

arkadaş anlatınca komik gelmişti hı

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Sharp bunu yazdı:

selo-g bunu yazdı:

geçen bir arkadaş anlattı. bir laz fıkrası. laz hep diyormuş ki çevresine ben hastayım ben hastayım ben hastayım diyormuş. kimse dinlemiyorumuş kendisini. ben hastayım ben ölecem bana bakın felan. sonra demiş ben ölürsem böyle yazın mezar taşıma demiş. mezar taşına yazmışlar ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi. yani lazın mezar taşında böyle yazıyor ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi :)

arkadaş anlatınca komik gelmişti hı

bu kez komik geldi ama bana hacı ya :/ nedense istemsizce fıkraya sırıttım :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Geçen gün arkadaşa 'mala vuruyon mu?' dedim 'hangi mala?' dedi..O gün bu gün anlatıp güleriz..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Bundan 3 sene evvel 18 yaşıma basmış bulunuyordum. Elbette tarihte birkaç gün oynama olabilir ancak, o günü asla unutmamak için birşeyler yapmam gerektiğini düşünüyordum. Üniversite işini beceremeyip bir dış cephe kaplamacıda işe girmiştim. Ayda 600 tl kazanıyordum ve monoton hayata karşı '' Ulan bu nasıl birşey ki ? '' tarzı sorular sormakla geçiyordu zamanım. Benimle aynı olmasa da çokça benzer bir hayatı süren arkadaşımla birlikte genel eve gitme kararı aldık. Reşit olunca belli partiler falan yapar insanlar, özellikle godomanlar. Biz de kendi planımızı hayata geçirip eşsiz bir duyguyu tecrübe etmek istemiştik.

O gün içimiz tir tir titrese de bunun korku mu ? yoksa heyecan mı ? olduğunu çözemeyen iki genç yola koyulduk. Arkadaşım birilerine mesaj atıp bu tür kadınların nerelerde çalıştığını öğrenmeye çabalıyordu. Taksim'e vardığımızda şöyle bir mesaj geldi.

''Hocam şimdi burgerden az aşa inin orda CAMİ var. CAMİ den sağa dönün az yürüyün oralarda kuyruk vardır zaten anlarsınız...''

Şimdi arkadaşlar iki toy gençtik ve ister inanın ister inanmayın şahsen ben bir tabelası falan olduğunu hayal ediyordum. Düşünsenize ''Dön Gel Kerhanesi !''

Adresi elbette ki bulamadık. Daha sonra biryerlere oturup kara kara düşünmeye başladık. Hayatımda ilk kez o masada alkol kullandım. Madem yeni birşeyler yapacaktık, bu bir başlangıç olabilirdi. 2 adet 50'lik arjantini löp löp içtikten sonra aklıma bir fikir geldi. Köşeye sinmiş, dövme cix bir adamın yanına gittim;

''Hocam merhaba''

''Merhaba ?''

''Ya hocam ya, biz arkadaşımla bu akşam eylenmek istiyoruz ama...''

''Eee ? şurda bir klüp var kalabalık olur girin işte !''

''Yok hocam ya biz başka türlü eylenmek istiyoruz. Hani karılı kızlı...''

''Nasıl yani lan ?''

''Ya yollu karı işte be abi ?''

''Pezevenkmiyim lan ben ???!!!''

''Hocam bak yanlış anlıyorsun ! Ben sadece biliyorsan yardımcı ol diye sordum. Bilmiyorsan eyw.''

''Haydaaaa. Şurda Kabare 33 var, gece saat 3- 4 gibi her türlü kaldırır eve veya otele götürürsün.''

''Sağol abi, eyw abi, hayırlı akşamlar abi...''

Ben kıpkırmızı bir suratla arkadaşın yanına geldim ve kolu girip bahsettiği yöne doğru yöneldim. Ne olduğunu sormasına rağmen ben cevap vermiyordum tabiki. Öncelikle herifin bakış açısından çıkmalı, ergen portremin daha belirgin bir hale gelmesini önlemem gerekiyordu. o an birşey oldu. Kabare 33 e giderken bir anda simsiyah demir bir kapının önüne dizilmiş rengarenk kıyafetli kızlarla karşılaştık;

Aralarından bir tanesi; At kuyruğu simsiyah saçlar, ince kaşlar, minyon bir yüz, iri gözler, kalın dudaklar ve kalın kalçaların üstüne üstlük dolgun göğüsler ve tam ortada ince bir bel. Hayatınızda ilk kez alkol kullanmış 18 yaşında bir veletseniz, böyle bir kadın sizin doğum günü pastanız gibi gelebilir. Üflemek istersiniz :) Bir anda kızın yanına gidip naber dedim. Biri kolumu çekti lan giriş ücreti 10 tl dedi. Çıkardım verdim. İçeri girip kızla konuşmaya başladım. Buyur ettiler kafam biraz yerine geldi. İçersi mor led ışıklardan boğulmuş, 10- 15 tane seksi kız dans ediyor. Müzikten hiçbirşey duyulmuyor ve tek müşteri benim. Sadece benim çünkü arkadaşım nerde bilmiyorum :D

Daha sonra bir masaya oturdum. O kızı çekip aldılar nedenini anlamadım. Arkadaşım da çıktı geldi biyerlerden :D Sonra iki kız geldi masanın başına adamın biri istermisiniz dedi. (İstemezmiyim lan ?) Kızlar oturdu, havuçlar salatalıklar karpuzlar falan geldi ama tabi hiçbirini biz istemedik :D Masa bir anda akrnaval alanına döndü. Bize birer 50 lik bira, kızlara da aynı hesaptan yola çıkarsak 5lik bira geldi. Minik bi bardak işte.

Şahsen ben bu eğlence güzel bitecek ve biz kızlarla yukarıda bizi bekleyen mumlarla süslenmiş odamıza çıkacağız sanıyordum. Arkadaşımın da aynı fikirde olduğundan emindim. Tam bunları düşünürken arkadaşın manitası kalktı gitti :D Ben kendimden geçmişçesine gülüp sohbet ettiğim için hoşlandı heralde ki, kız ben biraz daha kalayım, içkilerimizi tazelemezseniz oturamayız normalde dedi. Benim içimi soğuk bir ürperti kapladı aniden :D

Arkadaşım hesabı istedi. Hesap geldi 190 tl. Cebimizdeki paraları birleştirip 200 koyduk, garson 10 lira da bahşiş deyip gitti :D Sonra bir eleman daha geldi. Bize bahşiş yokmu ? dedi. Nakit yoksa kredi karıyla da verebilrimişiz ??? :D

Neyse bir şekilde mekandan çıktık. Taksim'in göbeğinden dolmuşa gidene kadar katıla katıla güldüğümüzü hatırlıyorum :D

200 tl parayı sadece 18 yaşında unutulmaz bir cinsel deneyim için ayırmıştık. Belki de güzel bir kadınla güzel bir gece geçirmiş olsaydım böylesine unutulmaz bir gece geçiremezdim. Aradan 3 yıl geçti ve bu yazıyı yazarken bile atladığım binlerce detay var. Halen yüzüm gülümsüyor ve kahkahalar atıyorum. Daha nasıl bir 18 yaş anısı olabilir ki ? :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Benim hiç insanları hayretlere düşürecek, kahkalar attıracak yada hadi yaa sonra? dedirtecek hikayelerim olmadı. fakat Crafty'de bolca vardı :) uğrar umarım.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

iyiki travestilere denk gelmemişiniz kafanız güzel çok güzel 18 yaş anısı yaşardınız :D

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:

iyiki travestilere denk gelmemişiniz kafanız güzel çok güzel 18 yaş anısı yaşardınız :D

taksimde çok geliyor arkadaş :F

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pipim kaşınıyor diyorum tebesüm etmese resmini çekeyim mi diyorum çek derse bunu yapıyorum

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 3547 Toplam Mesaj: 29