İnsanlarimiz Neden Boyle Oldu ?
-
Demin haberlerde izledim 2 lavuk alis veris merkezinde milleti rahatsiz ediyorlar guvenlik uyariyor bunlari sonra adamlar sinirlenip olayla alakasi olmayan bir ogrenciye saldirip kolunu kiriyorlar.Yurtdisindan daha rahat farkediliyor bizim ulkemizde son zamanlarda ozellikle insanlar cok kurnaz ve artist oldular.Herkez kendini bi halt saniyor.Beylikduzu final dershanesine bi gidin herkes megastar havasinda geziyor saat sorsan duymamazlikdan gelenler bile oluyor.3 gun dumble kaldiran kendini ucgen sanip g-tu kalkiyor.
Yada herkesde bir kolpalik insanlarin arkasindan yalan dolan is cevirme var.Kimseye guvenemiyon.Beylikduzu bole olmus anadolu tarafi hala biraz daha normal ama gun gectikce o icten dedigimiz samimi dedigimiz sevdigimiz insanlarimiz bozuluyor bence.
-
her yerde aynı hacı sadece orası değil
-
dogru söylüyorsun hocam
-
Hocam bazı şeyler insanın içinde olucak. Biraz klişe ama olmayınca olmuyor işte.
-
valla doğru demiş.yeni tanıdıgım herkez aynı modda
-
genelde bu olaylar cuma günü oluyor. ğerşembe kurtlar vadisini izleyip çıkıyolar cuma dışarı. ustaa sıkıyımı topuğuna modunda geziyo embesil herifler.
Uyuz olurum öyle tiplere,sokakta bide böyle artiz artiz,dünyayı ben yarattım edasında yürüyen adamlarada uyuz olurum. öyle alemin kralı gibi takılır,önüne gelenden 1 tek sigara isterler bide. garip bir çelişki .
-
insanlarımızın hayat görüşüne koyim.. herkes kafayı yemiş haberleri takip etmiyorum artık şahsen
-
heryer aynı değil, misal afyon da böyle şeyler olmaz gerçe üniversite için gelen lavuklar bozuyor ortalığı...
-
sosyolojide buna "aile terbiyesi denilen eski zaman argümanı eksikliği sıkıtısı" deniyor olabilir. olmayabilir de..
-
facebook gençliği hacı ne olucak :D
burada oldu kaç kere "kafayı yiyorum yardıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" içine giriyosun facebooktan biri eklemiş, bana sarkıyo. sevgilim inanmıyo diyo. ve bunun için kafayı yiyo,uykusuz kalıyo
sağlam retard olmak lazım bu boku yemek için.
İnsanlar fakirleşti, artık millet sosyalleşemiyor. Her şey para, istanbulda gezmek için sırf yol parası (otobüs,metro) günde 10 tl tutar kişi başı (gidiş-dönüş).
adamda para yok? napacak böyle sağa sola salça,sikeriz atarız ve bi dal.
komik ülkemin komik insanları :D
-
özentilik işte.. ee fi tarihinde avrupaya özentilikte devlet ön ayak olmuş şimdi ne bekleyeceksin işte istenilen halk yavaş yavaş oluşuyor sen artistliklerine laf atacağına arkasındakilere lafını değil tokatını at işte o zaman istediğin olur ;)