folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsanlarimiz Neden Boyle Oldu ?

İnsanlarimiz Neden Boyle Oldu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Demin haberlerde izledim 2 lavuk alis veris merkezinde milleti rahatsiz ediyorlar guvenlik uyariyor bunlari sonra adamlar sinirlenip olayla alakasi olmayan bir ogrenciye saldirip kolunu kiriyorlar.Yurtdisindan daha rahat farkediliyor bizim ulkemizde son zamanlarda ozellikle insanlar cok kurnaz ve artist oldular.Herkez kendini bi halt saniyor.Beylikduzu final dershanesine bi gidin herkes megastar havasinda geziyor saat sorsan duymamazlikdan gelenler bile oluyor.3 gun dumble kaldiran kendini ucgen sanip g-tu kalkiyor.

Yada herkesde bir kolpalik insanlarin arkasindan yalan dolan is cevirme var.Kimseye guvenemiyon.Beylikduzu bole olmus anadolu tarafi hala biraz daha normal ama gun gectikce o icten dedigimiz samimi dedigimiz sevdigimiz insanlarimiz bozuluyor bence.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

her yerde aynı hacı sadece orası değil

THE BeYaZ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek

dogru söylüyorsun hocam

yorum yoh
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocam bazı şeyler insanın içinde olucak. Biraz klişe ama olmayınca olmuyor işte.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

valla doğru demiş.yeni tanıdıgım herkez aynı modda

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

genelde bu olaylar cuma günü oluyor. ğerşembe kurtlar vadisini izleyip çıkıyolar cuma dışarı. ustaa sıkıyımı topuğuna modunda geziyo embesil herifler.

Uyuz olurum öyle tiplere,sokakta bide böyle artiz artiz,dünyayı ben yarattım edasında yürüyen adamlarada uyuz olurum. öyle alemin kralı gibi takılır,önüne gelenden 1 tek sigara isterler bide. garip bir çelişki . 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

insanlarımızın hayat görüşüne koyim.. herkes kafayı yemiş haberleri takip etmiyorum artık şahsen

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

heryer aynı değil, misal afyon da böyle şeyler olmaz gerçe üniversite için gelen lavuklar bozuyor ortalığı...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

sosyolojide buna "aile terbiyesi denilen eski zaman argümanı eksikliği sıkıtısı" deniyor olabilir. olmayabilir de..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

facebook gençliği hacı ne olucak :D

burada oldu kaç kere "kafayı yiyorum yardıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" içine giriyosun facebooktan biri eklemiş, bana sarkıyo. sevgilim inanmıyo diyo. ve bunun için kafayı yiyo,uykusuz kalıyo

sağlam retard olmak lazım bu boku yemek için.

İnsanlar fakirleşti, artık millet sosyalleşemiyor. Her şey para, istanbulda gezmek için sırf yol parası (otobüs,metro) günde 10 tl tutar kişi başı (gidiş-dönüş).

adamda para yok? napacak böyle sağa sola salça,sikeriz atarız ve bi dal.

komik ülkemin komik insanları :D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

özentilik işte..  ee fi tarihinde avrupaya özentilikte devlet ön ayak olmuş şimdi ne bekleyeceksin işte istenilen halk yavaş yavaş oluşuyor sen artistliklerine laf atacağına arkasındakilere lafını değil tokatını at işte o zaman istediğin olur ;)

Toplam Hit: 4818 Toplam Mesaj: 42