folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanlık Adına Bir Buluşunuz Olsa Bunu Duyurur Musunuz?

İnsanlık Adına Bir Buluşunuz Olsa Bunu Duyurur Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Öncelikle neden böyle birşey sorduğumu söylemek istiyorum.

Hindistanlı iki doktor kanserin ilacını bulduklarını duyurdular, fakat kısa bir süre sonra ikisi de trafik kazasında hayatlarını kaybettiler (?)

Aselsan'ın askeri şifreleri çözmekle görevli 3 mühendis ard arda intihar süsü verilerek öldürüldüler (?)

Depremleri önceden tespit ettiğini açıklayan Japon vatandaşı kısa süre sonra öldürüldü aynı örneği Türkiyede depremleri tespit edebilen bir cihaz geliştiren kişiye söylediler bazı profesörler tarafından (?)

Tübitaktı galiba burada çalışan bir mühendis yaptığı yazılım sayesinde, Amerika'dan aldığımız yazılıma daha gerek kalmayacaktı fakat kısa süre sonra mühendise yapılan tehditler sonrasında yazılımı kaldırdılar (?)

Enflasyonu ortadan kaldıracak formülü bulduğunu söyleyen matematik olimpiyatlarindan dereceleri olan son derece zeki birisi olan eski maliye bakanı Adnan Kahveci garip bir trafik kazasında öldü (?)

Türkiyedeydi galiba suyla çalışabilen araba yapan kişi otel odasında ölü bulunuyor (?)

evet şimdi soruyorum insanlık adına çok önemli bir buluş bulsanız bunu duyurmaya kalkar mısınız?

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    arkadaşlar üstte unuttuğum örneklerden varsa siz de paylaşabilirsiniz böyle suikast tadında kazalara kurban gidenlerden.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Ergenekonun işi olablir:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

espri de olsa güzelim konuyu provoke etmeden konuşalım :W

ama örneklere bakınca insan gerçekten tırsıyor, yine de duyuyurdum ölümüne :P

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Yoo ergenekon değil Dış mihrakların hindistan üzerinde oynadığı oyunlar nedeniyle ölmüştür o adamlar

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

eğer böyle bir şeyler yapan ve sonunu düşünmeyen birisi varsa zekasını biraz çalıştırsın derim.

sen suyla çalışana araba yapacaksın, petrol şirketleri buna izin vereceğini sanıyorsun. eğer böyle bir şey yapmış olsam yaptığım her şeyi bir günlüğe kayderim ve bunları tüm basına haber olarak yollatırım veya herkeze açık yerlerde başka isimlerle açıklamalar yaparım.

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Saçım dökülüyor :D

İlacını bulan duyurmazsa onun amk :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Tuvalette etan gazını bulmaya çalışırken götünü yakan vatandaş

ee bunlar oluyor biz ne yapabiliriz yaşamın kanunu bu güçlü güçsüzü ezer büyük balık küçügünü yer

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Saçım dökülüyor :D

İlacını bulan duyurmazsa onun amk :D

hayat memat meselesi la gerçekten :D

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

s3rs3ri bunu yazdı:

en guzel muzigi buldum soylemiyorum buda bulus sayilirmi ?

Ehehe ayıp etiin sayılmazmı,.D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Esquire bunu yazdı:

eğer böyle bir şeyler yapan ve sonunu düşünmeyen birisi varsa zekasını biraz çalıştırsın derim.

sen suyla çalışana araba yapacaksın, petrol şirketleri buna izin vereceğini sanıyorsun. eğer böyle bir şey yapmış olsam yaptığım her şeyi bir günlüğe kayderim ve bunları tüm basına haber olarak yollatırım veya herkeze açık yerlerde başka isimlerle açıklamalar yaparım.

Ben de buna benzer şeyler yaparım.Bulduğum şeyi tüm ince ayrıntılarına kadar herkesin ulaşabileceği bir yere koyarım tüm dünya öğrenir.Beni öldürseler bile projenin tüm ayrıntılarını herkes bilecek ve üretebilecek.
Toplam Hit: 1745 Toplam Mesaj: 16