İnsanlık Adına Bir Buluşunuz Olsa Bunu Duyurur Musunuz?
-
Öncelikle neden böyle birşey sorduğumu söylemek istiyorum.
Hindistanlı iki doktor kanserin ilacını bulduklarını duyurdular, fakat kısa bir süre sonra ikisi de trafik kazasında hayatlarını kaybettiler (?)
Aselsan'ın askeri şifreleri çözmekle görevli 3 mühendis ard arda intihar süsü verilerek öldürüldüler (?)
Depremleri önceden tespit ettiğini açıklayan Japon vatandaşı kısa süre sonra öldürüldü aynı örneği Türkiyede depremleri tespit edebilen bir cihaz geliştiren kişiye söylediler bazı profesörler tarafından (?)
Tübitaktı galiba burada çalışan bir mühendis yaptığı yazılım sayesinde, Amerika'dan aldığımız yazılıma daha gerek kalmayacaktı fakat kısa süre sonra mühendise yapılan tehditler sonrasında yazılımı kaldırdılar (?)
Enflasyonu ortadan kaldıracak formülü bulduğunu söyleyen matematik olimpiyatlarindan dereceleri olan son derece zeki birisi olan eski maliye bakanı Adnan Kahveci garip bir trafik kazasında öldü (?)
Türkiyedeydi galiba suyla çalışabilen araba yapan kişi otel odasında ölü bulunuyor (?)
evet şimdi soruyorum insanlık adına çok önemli bir buluş bulsanız bunu duyurmaya kalkar mısınız?
-
arkadaşlar üstte unuttuğum örneklerden varsa siz de paylaşabilirsiniz böyle suikast tadında kazalara kurban gidenlerden.
-
Ergenekonun işi olablir:)
-
espri de olsa güzelim konuyu provoke etmeden konuşalım :W
ama örneklere bakınca insan gerçekten tırsıyor, yine de duyuyurdum ölümüne :P
-
Yoo ergenekon değil Dış mihrakların hindistan üzerinde oynadığı oyunlar nedeniyle ölmüştür o adamlar
-
eğer böyle bir şeyler yapan ve sonunu düşünmeyen birisi varsa zekasını biraz çalıştırsın derim.
sen suyla çalışana araba yapacaksın, petrol şirketleri buna izin vereceğini sanıyorsun. eğer böyle bir şey yapmış olsam yaptığım her şeyi bir günlüğe kayderim ve bunları tüm basına haber olarak yollatırım veya herkeze açık yerlerde başka isimlerle açıklamalar yaparım.
-
Saçım dökülüyor :D
İlacını bulan duyurmazsa onun amk :D
-
Tuvalette etan gazını bulmaya çalışırken götünü yakan vatandaş
ee bunlar oluyor biz ne yapabiliriz yaşamın kanunu bu güçlü güçsüzü ezer büyük balık küçügünü yer
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Saçım dökülüyor :D
İlacını bulan duyurmazsa onun amk :D
-----------------------------
hayat memat meselesi la gerçekten :D -
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------en guzel muzigi buldum soylemiyorum buda bulus sayilirmi ?
-----------------------------Ehehe ayıp etiin sayılmazmı,.D
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------eğer böyle bir şeyler yapan ve sonunu düşünmeyen birisi varsa zekasını biraz çalıştırsın derim.
sen suyla çalışana araba yapacaksın, petrol şirketleri buna izin vereceğini sanıyorsun. eğer böyle bir şey yapmış olsam yaptığım her şeyi bir günlüğe kayderim ve bunları tüm basına haber olarak yollatırım veya herkeze açık yerlerde başka isimlerle açıklamalar yaparım.
-----------------------------
Ben de buna benzer şeyler yaparım.Bulduğum şeyi tüm ince ayrıntılarına kadar herkesin ulaşabileceği bir yere koyarım tüm dünya öğrenir.Beni öldürseler bile projenin tüm ayrıntılarını herkes bilecek ve üretebilecek.