İnternet Actiricam Ne Onerirsin?
-
Hocalar internet actiricam wirelessten biktim,ne onerirsiniz?? Hangi paketini aliyim?? Telefon hattimda yok actirmam gerekicek sanirim?En uygun,hiz ortalamasi en yuksek hangi firma ve paket?Ve en hizli aktif olan?
-
Adil Kullanım Kotası fln bir yana... süperonline fiber..
Eğerki bulunduğun bölgede varsa, Her şeye rağmen memnunum. İlk açtırdığımda Akk dan bahsetmeden 20 mbit sınırsız diye kitlediler 25 GB AKK varmış pakette telefonla görüşüp iptal ettireceğim dediğimde 20 mbit sınırsız 100 gb AKK lı bir tarifeye geçirdiler aynı fiyattı bu pakette.
Eğerki işini görürse açtırırken dikkat edersin.
-
eğer fiber yoksa turk telekom almak daha mantıklı cunku bi sorun oldugunda baska bi yerden aldıysanda sen onlara soyluyorsn onlarda ttnete
ttnet te yalın internet var onda telefon bağlatmıyorsn taahutle birlikte 60 liraya geliyor net limitsiz 8 mgbt
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------Adil Kullanım Kotası fln bir yana... süperonline fiber..
Eğerki bulunduğun bölgede varsa, Her şeye rağmen memnunum. İlk açtırdığımda Akk dan bahsetmeden 20 mbit sınırsız diye kitlediler 25 GB AKK varmış pakette telefonla görüşüp iptal ettireceğim dediğimde 20 mbit sınırsız 100 gb AKK lı bir tarifeye geçirdiler aynı fiyattı bu pakette.
-----------------------------
Hocam telden giriyorum bulundugum yerde fiber var mi yok mu nasil ogrenirim yardimci olur musun -
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------eğer fiber yoksa turk telekom almak daha mantıklı cunku bi sorun oldugunda baska bi yerden aldıysanda sen onlara soyluyorsn onlarda ttnete
ttnet te yalın internet var onda telefon bağlatmıyorsn taahutle birlikte 60 liraya geliyor net limitsiz 8 mgbt
Hocam bu paralari nasil veriyorsunuz ben biraz pintiyim sanirim 60 liraya internet offf :s -
turkcell bayisine giderek öğrenebilirsin tabi superonline satan bi bayiye
-
hocam 16 mbit netlimizsiz paketini al.Ben kullanıyorum çıktığından beri. ondan öncede 8mbit netlimitsizdeydim.sınırsız olarak indirme yapıyorum. hızda güzel.Hani sınırı geçtikten sonrada hızın da düşmüyo.Gayet uygun.ttnet iyidir hacı.
-
3 arkadaş kaldıgımız için bizi etkilemyr ama hem limitsiz hem hızlı diyorsan mecbur ödüyorsn . zaten yalın netle 60 oluyo .eger telefon actırırsan (ki en düşük 20tl fatura ödersin) taahütle ilk 6 ay 20 liramı ne oluyo sonrasında 54 lira olması lazım
bide ttnet cıkardı fiber internetş onuda bi arastr
-
DeaD_BY bunu yazdı:
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------Adil Kullanım Kotası fln bir yana... süperonline fiber..
Hocam telden giriyorum bulundugum yerde fiber var mi yok mu nasil ogrenirim yardimci olur musun
-----------------------------Müşteri Hizmetleri 0850 222 0 222 ' den bilgi alabilirsin.
Ancak dediğim gibi iyi ölçüp biç. 100 GB Aylık olarak işini görürmü, görmezse bile 100 GB ' dan sonra 1 mbit'e düşmesi işini görür mü?
-
http://img393.yukle.tc/image.php?id=4756ttnetaylik.JPG her yol ttnete çıkıyor 8megabit limitsiz 59 lira kota adil kullanım falan filanda yok abana abana kullanıyom.
-
Son Gelen Kayıt Zamanı 13.02.2012 11:45:38 Aylık Transfer Bilgileri Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download 2011 Aralık 30.289.773.771
(28,21 GB)426.013.301.309
(396,756 GB)2012 Şubat 1.008.162
(984,533 KB)3.628.239
(3,46 MB)2012 Ocak 9.309.375.303
(8,67 GB)171.346.577.281
(159,579 GB)ocak şubat aylarında final ve bütünlemeler nedeniyle 1 hafta toplam kullabildim :/
netlimitsiz8 tarifesi kullanıyorum.