Internet Download Managerden Fake İkazı
-
Internet Download Managerden fake ikazi alıyorum. çöüzümü nedir.---------------------------
Internet Download Manager
---------------------------
Internet Download Manager has been registered with a fake Serial Number
---------------------------
Tamam
--------------------------- -
Bende anlamadım akşamdan beridir 50 defa ok ok ok deyip duruyorum gene geliyor arada.
-
aynı uyarı ile bende karşılaştım. komple silip yeniden temiz kurulum yaptım ama fayda etmedi
-
eski sürüm kursak.
-
bunu kurdum yeniden bi sorun yok
sabah bendede vardı şimdi yok
https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=D395IZkR8v57Nrg6%2BT/GGpKrtZPUTH0DmPnyuYFL/zQ%3D&locale=tr
-
Ohoo hocalar siz hala idm yi crackli mi kullanıyonuz. Ben 3 yıldır bu yöntemle full kullanıyorum.
Hosts doyasına bunları ekleyin
127.0.0.1 www.registeridm.com
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.comflushdns falan yapın host dosyası otursun yerine :D
Sonra idm yi indirip kurun kayıt kısmın da ismi falan sallayın
serial kısmına:
BX86S-QEGVJ-18I3Z-JZMR5
girin tamamdır :)
torpedo_XL tarafından 19/Kas/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
Ohoo hocalar siz hala idm yi crackli mi kullanıyonuz. Ben 3 yıldır bu yöntemle full kullanıyorum.
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.comflushdns falan yapın host dosyası otursun yerine :D
serial kısmına:
BX86S-QEGVJ-18I3Z-JZMR5
0.0.0.0 tonec.com
0.0.0.0 www.tonec.com
0.0.0.0 registeridm.com
0.0.0.0 www.registeridm.com
0.0.0.0 secure.registeridm.com
0.0.0.0 internetdownloadmanager.com
0.0.0.0 www.internetdownloadmanager.com
0.0.0.0 secure.internetdownloadmanager.com
0.0.0.0 mirror.internetdownloadmanager.com
0.0.0.0 mirror2.internetdownloadmanager.com
-
torpedo_XL bunu yazdı
serial kısmına:
BX86S-QEGVJ-18I3Z-JZMR5
hay elini öpüym kaç gündür şu amına koduğumu orijinal sitesinden bile indirdim siktiğimin windows 8.1inde yan yana uygulandırma hatası verip kurmuyordu bunu nasılsa kurdu,çok sağolasın
önemli not!!:windows 8.1 kullanmak hatadır ne usb adam gibi çalışıyor ne ekran kartı ne bluetooth driverini tanıdı hatta pci kartı da tanınmadı halada uğraşmaktan bi tarafım sikildi sokarım kalsın o da.Bide üstüne windows 8 de sesin yarısı kadar ses çıkartıyor naptıysam sokym 8ine de 8.1 inede winows 7 candır.
-
Elbet lazım olur :)
-
hay elini öpüym kaç gündür şu amına koduğumu orijinal sitesinden bile indirdim siktiğimin windows 8.1inde yan yana uygulandırma hatası verip kurmuyordu bunu nasılsa kurdu,çok sağolasın
önemli not!!:windows 8.1 kullanmak hatadır ne usb adam gibi çalışıyor ne ekran kartı ne bluetooth driverini tanıdı hatta pci kartı da tanınmadı halada uğraşmaktan bi tarafım sikildi sokarım kalsın o da.Bide üstüne windows 8 de sesin yarısı kadar ses çıkartıyor naptıysam sokym 8ine de 8.1 inede winows 7 candır.
win8.1 ile alakası yok, driver'lar yenilenmesi gerekiyor.
benim usb wifi de sorunluydu 8'e döndüm biraz süre geçsin tekrar 8.1 deyim
-
Daft bunu yazdı
win8.1 ile alakası yok, driver'lar yenilenmesi gerekiyor.
benim usb wifi de sorunluydu 8'e döndüm biraz süre geçsin tekrar 8.1 deyim
Seste haklısın driverdan,şimdi idm'yle hp'nin sitesinden indirebildim sonunda halloldu ses iki katına çıktı cidden bende dönücem windows 8 e sikiym 8.1'ine.usb hdd patlak hala 600 mb'lık dosyayı atamıyor bile zaman aşımına uğruyor yada zaten kafasına göre 10 dk bazen 5 dk da bir hdd'i çıkartıyor sonra tekrar takıyor yazmanın ortasında hdd'ide bozucak takamıyorum o yüzden,daha en azından 3,4 ay daha beklenmesi lazım belki daha fazla
Senide şu sikik şey için yormuştum upload etmiştin keşke hiç sallamasaydın windows 8'de çok mutluymuşum:)