Internet Explorer 10
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
@ Lightsaber
@ kostak
Microsoftun adamı çıktı beyler. Her Foruma üye olup övüyorlar ürünlerini :/
Adamlar güzel yapmış hızlı da bütün yaptıklarına bakmadan kötü deyip bir kenara atamassın. Microsoft tan kralı yok ayrıca kim ne derse desin. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı sizinkide. Ayrıca bir kişiyi veya kurumu eleştirebilmek için en az onun yaptığı kadar bir şey yapman gerek. -
kostak bunu yazdıMicrosoft tan kralı yok ayrıca kim ne derse desin. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı sizinkide. Ayrıca bir kişiyi veya kurumu eleştirebilmek için en az onun yaptığı kadar bir şey yapman gerek.
Sen yenisin galiba :P
.Net'in nimetlerini keşfedip bir anda MS fanı olmuşsun gibi bir izlenim edindim. Cahil cesaretiyle bir laf atmışsın ortaya ama o lafına ileride tecrübelendiğinde baktığında "ne demişim lan ben" diyeceksin :)
-
ie 1000 cıkarsa bile bu tarayıcıyı kullanmam Hataların ebesi ie
-
Chrome varken i.e. bu saatten sonra bir şey anlayamaz,
-
ie yi chromu ındırmek ıcın bır kere acarım
tmm bitti hepsi bu
-
Slothere bunu yazdıkostak bunu yazdıMicrosoft tan kralı yok ayrıca kim ne derse desin. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı sizinkide. Ayrıca bir kişiyi veya kurumu eleştirebilmek için en az onun yaptığı kadar bir şey yapman gerek.
.Net'in nimetlerini keşfedip bir anda MS fanı olmuşsun gibi bir izlenim edindim. Cahil cesaretiyle bir laf atmışsın ortaya ama o lafına ileride tecrübelendiğinde baktığında "ne demişim lan ben" diyeceksin :)
Bu sitede yeni olabilirim veya çömez yazıyo olabilir. Bu benim yeniliklere at gözlüğüyle bakmamı gerektirmez. Bizi bir şey bilmiyor sanma kimseyide öyle cahil falan diye küçümseme. Daha yasşım genç olabilir bu da tecrübesiz olduğum anlamına gelmez daha öğrenicek çok şeyim olduğunu biliyorum ama ikitane tarayıcının hangisinin daha iyi olduğunu anlamak için fazla tecrübeye gerek olmadığını savunuyorum. Ayrıca benim bilgisayarımda 3 tarayıcı da yüklü . chrome mozilla ie. i10 dan öncesini bende beyenmiyordum. ama bunu bir yükleyip denemek istedim baktım gerçekten güzel hoşuma gitti hızlı da öncekilerin aksine beğendim. Herkesin hoşuna gitmeyebilir. -
kostak bunu yazdıSlothere bunu yazdıkostak bunu yazdıMicrosoft tan kralı yok ayrıca kim ne derse desin. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı sizinkide. Ayrıca bir kişiyi veya kurumu eleştirebilmek için en az onun yaptığı kadar bir şey yapman gerek.
Bu sitede yeni olabilirim veya çömez yazıyo olabilir. Bu benim yeniliklere at gözlüğüyle bakmamı gerektirmez. Bizi bir şey bilmiyor sanma kimseyide öyle cahil falan diye küçümseme. Daha yasşım genç olabilir bu da tecrübesiz olduğum anlamına gelmez daha öğrenicek çok şeyim olduğunu biliyorum ama ikitane tarayıcının hangisinin daha iyi olduğunu anlamak için fazla tecrübeye gerek olmadığını savunuyorum. Ayrıca benim bilgisayarımda 3 tarayıcı da yüklü . chrome mozilla ie. i10 dan öncesini bende beyenmiyordum. ama bunu bir yükleyip denemek istedim baktım gerçekten güzel hoşuma gitti hızlı da öncekilerin aksine beğendim. Herkesin hoşuna gitmeyebilir.Ben de bu sitede yeniyim. Senden 3 ay önce kaydoldum diye senden büyüğüm diye bir durum söz konusu değil. Yaş olarakta senden pek bir büyük sayılmam. Zaten ben yazdıklarımı yaşına, üyelik tarihine göre yazmadım. Çıkıpta “microsoft’tan kralı yok”, “kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş”,”ona yorum yapacaksan en azından onun yaptığını yapacaksın” laflarını ettiğin için o şekilde yazdım.
Yazdıklarından iş tecrübenin olmadığı çok belli oluyor. IE’nin yeni sürümünün hızlı olması, sayfaları hızlı açması, az bellek harcaması vs çok önemli değil. Önemli olan sayfalarda kullanılan standart kabul edilen durumları nasıl işlediğidir. IE bu işi en berbat yapan tarayıcı. Nedenini önceden söyledim. Tamamen IE’nin tekelleşmek isteyip piyasadaki standartlara paralel kendi komutlarını ekleyip onları kullandırtmak istemesi yüzünden bu şekilde. Kendilerini dünyadan, diğer yazılımcılardan ve şirketlerden soyutlayıp “ben böyle yapıyorum arkadaş kimse bir şey diyemez” demesi yüzünden bu şekilde. Tüm tarayıcılar tarafından standart olarak kabul edilen ve o şekilde kullanılanları kabul etmeyip göz ardı ettikleri için bu şekilde. Sen sitende toplamda 30 satır css kodu yazacaksan fixi, hilesi bilmemnesi derken 100 satıra çıkardığı için bu şekilde. Bunları yaşayarak, bir şeyler yaparak edineceksin. Web işinde olupta sürekli bunlarla karşılaşanlar adamlar için bunlar lanetin tanımı anlamına gelir. Adamın vaktini çalıp ekstra uğraştıran tarayıcıyı bırakta beğenmeyelim. Daha kendi tarayıcısının bir önceki sürümüne destek veremeyip her sene ayrı bir dert çıkartan bir tarayıcıdan bahsediyoruz. Bunları göre göre, bile bile üstekileri yazıyorsan zaten seninle tartışmanın manası yok. Takım tutar gibi bir yere bağlanmanın da manası yok.
Bunları seni rencide edip küçümsemek için, “haha bak bilmiyor” demek için yazmıyorum. Sen çıkıpta üstte kendi yazdığınla çelişiyorsan, bilmeden direk tanım yapıyorsan bu tip çıkışlarla karşılaşman çok normal.
-
FrankMalkovski bunu yazdı
İe deyince millet kaçıyor artık.Bence Microsoft isim değiştirip başka bi tarayıcı çıkartsın.
Aynen, ben önceden firefox kullanırdım ama şimdi chrome kullanıyorum senkronize olayı süper artı olarak istediğim bazı eklentileri var mesela; unpas ve adblock bunlar olmazsa olmazdır benim için.
-
@Tariqat_Sapiii hocam ayıp ediyorsun ürünlerini beğenirim ama abartma o kadar :)
-
kostak bunu yazdıSlothere bunu yazdıkostak bunu yazdıMicrosoft tan kralı yok ayrıca kim ne derse desin. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı sizinkide. Ayrıca bir kişiyi veya kurumu eleştirebilmek için en az onun yaptığı kadar bir şey yapman gerek.
Bu sitede yeni olabilirim veya çömez yazıyo olabilir. Bu benim yeniliklere at gözlüğüyle bakmamı gerektirmez. Bizi bir şey bilmiyor sanma kimseyide öyle cahil falan diye küçümseme. Daha yasşım genç olabilir bu da tecrübesiz olduğum anlamına gelmez daha öğrenicek çok şeyim olduğunu biliyorum ama ikitane tarayıcının hangisinin daha iyi olduğunu anlamak için fazla tecrübeye gerek olmadığını savunuyorum. Ayrıca benim bilgisayarımda 3 tarayıcı da yüklü . chrome mozilla ie. i10 dan öncesini bende beyenmiyordum. ama bunu bir yükleyip denemek istedim baktım gerçekten güzel hoşuma gitti hızlı da öncekilerin aksine beğendim. Herkesin hoşuna gitmeyebilir.madem bu kadar ie fanısın ie kullanmam için 5 tane neden sayabilir misin? dur ben senin yerine sayayım.
1. cok hızlı ııııı2. yani şey mikrosoftun ürünü güvenli
3. ııııı şey
şimdi oturup kimin bilgisayarında kaç tarayıcı var tartısması yapmayalım istersen adını bile duymadıgın tarayıcılar var bilgisayarımda emin ol. ve son olarak evet senin gibi sıradan bir kullanıcı için tarayıcı sadece hız önemli olabilir ama emin ol bu yeterli değil, üstteki yorumları okursan adamlar css diyor, .NET diyor...