Internet Explorer Sorunu Bana Kafayı Yedirtmek Üzere Çözebilicek Babayiğit?
-
Arkadaşlar Google Chrome'da sorunsuz görüntülediğim bir sayfayı, Internet Explorer'da açtığımda 1-2 resim görüntülenmiyor. Aklınıza gelebilicek tüm çözüm yöntemlerini denedim. Zaten bu sorun yüzünden en son çıldırdım laptopu formatladım yeniden sistem kurdum yine aynı sorun kafayı yedirtti bana. www.gazetekenthaber.com üzerinde deniyorum bu arada siteyle alakalı birşey olduğunu sanmıyorum olsa chromeda niye açsın? Ben çözerim diyen varsa TeamViewer dahi verebilirim PM ile :S Kafa atıcam ekrana artık..
Chrome Ekran görüntüsü:
Internet Explorer Ekran görüntüsü:
-
belki site ie nin senin kullandığın versiyonunu desteklemiyordur?
-
Eski sürüm ie ilede yeni sürüm ie ilede denedim? Dedim ya aklınıza gelebilicek tüm çözüm yöntemlerini denedim.Muhtemelen gelicek cevapların hepsini denedim dakika 1 gol 1..
-
Hocam Internet Explorer ayarlarından kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor. Internet Explorer'in hangi versiyonu yüklü, onu da paylaşırsanız iyi olur.
-
İşletim sistemi : win xp sp3
internet explorer 8 kurulu.
işletim sistemi ve internet explorerın tüm güncellemeri yeni bitti 2 saattir update yapıyorum şuanda 1 güncelleme dahi göstermiyor..
-
Ozden bunu yazdı
İşletim sistemi : win xp sp3
internet explorer 8 kurulu.
işletim sistemi ve internet explorerın tüm güncellemeri yeni bitti 2 saattir update yapıyorum şuanda 1 güncelleme dahi göstermiyor..
Hocam mümkünse Internet Explorer 9'u yükleyin. Firefox kullanıyorum ancak IE9 da yüklü, kontrol ettim sorun çıkarmıyor. Eski versiyonların derdi çok. Ben de IE8 kullanıyordum bir zamanlar, artık kurtardım kendimi :)
-
Internet Explorer 9 XP'de kullanılmıyor..
-
baska bilgisayarda ayni siteyi sorunsuz gosteriyor mu ?
ayni network de farkli bir bilgisayar ile dene birde
onda da ie de gosteriyor ff da gostermiyor mu bi bak derim
-
Diğer pc'de denedim şimdi ondada aynı sorun oluyor..
-
Rica etsem birkaç arkadaş daha Internet Explorer ve farklı birkaç browserda deneyip sonuçlarını yazabilirmi?
Branimir tarafından 20/Eki/12 20:07 tarihinde düzenlenmiştir -
İyiki bişey rica ettik yahu, TBT nereye gidiyor? Abuk subuk konulara birsürü kişi yazar, adam gibi bi yardım istersin 1-2 kişi yazar???