İnternet Hattı Resmen Kopmuş?
-
yawf tuhaftır. ben kendi odamdan başkasının modeminden giriyodum internete bi anda internet bağlantısı gitti. neyse dedim internet gitti bari üst komşudan gireyim dedim.. aha :| onunki de yok. arayüzden baktım "bağlantı yok" diyor. üst komşunun sağlayıcısı ttnet, diğer girdiğim ise süperonline.. şimdi başka bi şifresiz buldum kasa kasa ondan yazıyorum konuyu :/ ttneti arayım dedim meşgul.. sizde olmadı mı hiç? gerçi giremeyenler de foruma giremez de (:
-
hocam başkasının hattındaki olmayan internet için mi arican :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam başkasının hattındaki olmayan internet için mi arican :D
yok hoca :D üst komşuyla ortak aldık 2 mb kotasız. diğer girdiğim elemanın interneti de gitti bi de üstünki de gidince bi tuhaf oldu :| neyse komşununki geldi geri. 4 aydır ilk kez oldu da :/ -
sistem arızasıdır. sonuçta diğerleride telekomdan alıyor hala hizmeti :) arıza düzelince gelmiştir geri net.
-
müdür 4 ayda 2 kez olmuş yaptıgına bak benimki satte kac kere kesiliyor saymaya eriniyorum şanslıısn
-
alt yapı çalışması Olabilir bir ara kökten Kesılgınde telefona Baş Vurmuşum Bana çalışma Var 1 ıkı saat ıcınde Gelir demişlerdi ve geldı
-
bu sorun için foruma konu açmak doğru mu tartışılır.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
-----------------------------bu sorun için foruma konu açmak doğru mu tartışılır.
-----------------------------yazdığında doğrudur ama arkadas paylasmak istemis onuda haklı görmek lazım sonucta paylasım yeri...
-
geçenlerde maltepede adamlar tel kablolarını çalmıştı hastanede falan net yoktu :D sırf pustluğuna hee yoksa o kabloyu alıp napacak
-
bunu tartışmak için yeni bi konu açmak lazım :D -
MaTRiXe bunu yazdı:
bunu tartışmak için yeni bi konu açmak lazım :D
-----------------------------bak bu daha iyi olmuş :D