İnternet Hızını Sınırlamak İçin Yardım
-
regedit ayarlarından falan internet hızını nasıl sınırlandırabilirim acaba
-
netlimiter programı var indir kur agdaki herkezin netini bu programla sınırlayabiliyorsun
-
sınırları kaldıracağım bi program var mı :D
-
Gpedit den yapılır :)
Başlat>Çalıştır>
gpedit.msc
yaz>Enter tıkla
sol taraftan yönetim şablonları var orda bi yerde "Internet Band Genişliği" var bulman uzun sürmez normalde 20 dir eğer onu 0 yaparsan internetin %20 hızlanır, buna göre ayarını yapabilirsin :) bu kadar yardım edebiliyorum malum askerde cep ten yazıyorum :) -
CfosSpeed
-
DeliMermi bunu yazdı:
-----------------------------
Başlat>Çalıştır>
gpedit.msc
yaz>Enter tıkla
sol taraftan yönetim şablonları var orda bi yerde "Internet Band Genişliği" var bulman uzun sürmez normalde 20 dir eğer onu 0 yaparsan internetin %20 hızlanır, buna göre ayarını yapabilirsin :) bu kadar yardım edebiliyorum malum askerde cep ten yazıyorum :)
-----------------------------şrrrrefsz microsoft win 7 nin home versiyonunda gpediti kaldırmış
gelde sövme...
-
kukunku bunu yazdı:
DeliMermi bunu yazdı:
Başlat>Çalıştır>
gpedit.msc
yaz>Enter tıkla
sol taraftan yönetim şablonları var orda bi yerde "Internet Band Genişliği" var bulman uzun sürmez normalde 20 dir eğer onu 0 yaparsan internetin %20 hızlanır, buna göre ayarını yapabilirsin :) bu kadar yardım edebiliyorum malum askerde cep ten yazıyorum :)
şrrrrefsz microsoft win 7 nin home versiyonunda gpediti kaldırmış
gelde sövme...
aa şimdi hatırladım bu xp'nin home versiyonundada yoktu, profesyonel de vardı :l -
internetin bant limiti belliyken nasıl hızlandıracaksın o saçmalıktan ibaret.
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
sınırları kaldıracağım bi program var mı :D
-----------------------------turbo internet öneriyorum hocam deneme sürümünü indirbi dene..=)
-
internetin bant limitini nasıl değiştirip Hızlandıracan gpedit.msc yazıp ayarladıkdan sonra optik kablomu olacak
-
Cevap veriyorum;
mesela sen şuanda internet hızının zaten windows tarafından %20 si kesilmiş olarak kullanıyorsun, bende bunu internette bulmuştum, o 20 yi 0 yapınca normal performansa dönüşüyormuş. Ben hep yapıyordum böyle bi zararını görmedim, bence faydasıda oldu ama psikolojikte olabilir, isterseniz onu bi 100 yapın ne oluyor görün ve kendiniz cevaplamış olun, eğer internet durmuşsa dediklerim doğrudur! durmamışsa yanlıştır..
Saygılar..