İnternet Istırabım
-
Hocalar superonline 20mbit sınırsız kullanıyorum. Wirelessla bağlanıyorum. Modem diğer odada. Bazen bağlantım kopuyo. Wireless bağlandı gözüküyo. Modemin ışıklarında da bi sorun yok ama sitelere girmiyo. DNS de otomatikte. Hatta torrentle dosya iniyo ama sitelere girmiyo. Bazen de sadece gugıla giriyo. Arıyorum hep aynı şeyleri söylüyolar bla bla. Sorun gider diyince de DNS ile ilgili bi sıkıntıdan bahsediyo. Yardımcı olursanız çok makbule geçer
-
bazen bizdede oluyor internet var ama girmiyor bir dosya indirmesine rağmen veya online oyunda olmama rağmen
çözüm olarak modemi kapatıp telefon ahizesini açıp kapıyorum sonra modemi açıyorum düzeliyor
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
bazen bizdede oluyor internet var ama girmiyor bir dosya indirmesine rağmen veya online oyunda olmama rağmen
çözüm olarak modemi kapatıp telefon ahizesini açıp kapıyorum sonra modemi açıyorum düzeliyor
-----------------------------Ben de kapatıp açıyorum falan ama yok mudur kesin çözümü?
-
Konu takip, aynı durum bende de var.
Servis sağlayıcı; ttnet
-
hacım aynı sorun bende var sanıyorum hemen hemen herkesde aynı sorunları yaşıyor heleki son 1 haftadır download yapamıyorum
-
Şu gelecek olan internet filtresi ile ilgili bi' çalışma mı yapıyorlar acaba ? Yoksa bilindik Türkiye manzarası mı ?
-
Bi ara bende de böyle birşeyle karşılaştım
aynı modemden ben istediğim siteye bağlanabiliyorken sadece ben değil benim gibi 20 kişi daha istediği gibi girerken arkadaşın bilgisayarı google dan başka bir siteye girmiyordu. Hatta benim konu bile olması lazım. Böyle 1 hafta felan devam etti. Ne oldu bilmem sonradan düzeldi.
-
aynı olay bende de var, bir haftadan beri özellikle laptopta sıkıntı çekiyorum, laptop vista masaüstü xp, dedim acaba uyumsuzluk mu başladı ama sizlerde de
varmış, boşuna o zaman ağ banlantıları falan kurcalamışım, torrent ten dosya cekiyor, ama internete zor giriyor, ama masaüstü internete girebiliyor, nasıl iş
anlamadım :( ( ttnet bu arada)
-
torrentle dosya ındırırken gırmemesı gayet normal. Indırme hızına ve upload a ozellıkle sınır koyun. Sorun baska seydense bılemem
-
Yok ondan olmadığı kesin. Durdurunca da aynı durum
-
sorun devam ediyor yok mu çare