folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Kafe İçin Sandelye Alacam Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Mürid Var Mı?

İnternet Kafe İçin Sandelye Alacam Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Mürid Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Ben bir ay önce baumax dan 90 tl ye üdür koltuğu almıştım. istersen oraya bir bak.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2000 lira için kafe işletilir mi abi, git maaşlı bi işe gir :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bu aralar o bile gelmiyor 38 tane makina var yaptıgı ciro 150 lira gel sen yap hesabı bizde degişime gidiyoruz belki iş yapar diye

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

koltuklar cok onemlı ben ınternet cafeyı koltuguna göre secerım hoca en azından izmit belsa da bı cok ınternet varken kriterim buydu :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

koltuklar cok onemlı ben ınternet cafeyı koltuguna göre secerım hoca en azından izmit belsa da bı cok ınternet varken kriterim buydu :)

yazın oruçluyken gelmiştim. bir arkadaş emanet getirmişti. geç kalacağını söyleyince dünya başıma yıkıldı. hem sıcak hem oruç :/ o sırada belsa gözüme takıldı gireyim belki klima vardır dedim. malesef içeriyi klima soğutmuyormuş. sonra bir baktım internet kafe ağzına kadar dolu oha dedim bu sıcakta hemde ramazan ? kapıyı açmamla o soğuğun yüzüme çarpışını ve mini orgazm yaşayıp nerdeyse orucu bozacağımı hatırlıyorum :) benim kriterim de o olmuştu

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yazın soguk kışın da sıcak konforunuzu düşündük buyrun

ama sandalye yok beyler

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    Hocam nasil alirsin ne yaparsin bilmem fakat deri sandalye alma sakin kicimizdaki teri kurutamiyoruz soguk havalarda kicimiz zaturre oluyor.Bak bu onemli.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Buna bir bak ?   İstediklerini listeye ekle ve adetlerini gir teklif iste bakarsın uygun bişey düşer. Dene istersen :)

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

adore marka almada ne alıyorsan al bemnim eski konum vardı kişisel kullanbım için aldıydım amq şeyi gacır gucur ediyor tüm evden duyuluyor amq öyle birşey

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Lan hemen türk işi adamın karını hesap ediyonuz. Amk bunun elektiriği var (ki en çok tutan) suyu var, kirası var, onu var bunu var.

Ha bazı yerler vardır interent cafe olarak10 tane makine koysan her zaman iş yapar. Zira orası potansiyel kaynıyordur orası ayrı mesele.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2055 Toplam Mesaj: 22