İnternet Kafe İçin Sandelye Alacam Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Mürid Var Mı?
-
Ben bir ay önce baumax dan 90 tl ye üdür koltuğu almıştım. istersen oraya bir bak.
-
2000 lira için kafe işletilir mi abi, git maaşlı bi işe gir :)
-
bu aralar o bile gelmiyor 38 tane makina var yaptıgı ciro 150 lira gel sen yap hesabı bizde degişime gidiyoruz belki iş yapar diye
-
koltuklar cok onemlı ben ınternet cafeyı koltuguna göre secerım hoca en azından izmit belsa da bı cok ınternet varken kriterim buydu :)
-
Bosluk bunu yazdı
koltuklar cok onemlı ben ınternet cafeyı koltuguna göre secerım hoca en azından izmit belsa da bı cok ınternet varken kriterim buydu :)
yazın oruçluyken gelmiştim. bir arkadaş emanet getirmişti. geç kalacağını söyleyince dünya başıma yıkıldı. hem sıcak hem oruç :/ o sırada belsa gözüme takıldı gireyim belki klima vardır dedim. malesef içeriyi klima soğutmuyormuş. sonra bir baktım internet kafe ağzına kadar dolu oha dedim bu sıcakta hemde ramazan ? kapıyı açmamla o soğuğun yüzüme çarpışını ve mini orgazm yaşayıp nerdeyse orucu bozacağımı hatırlıyorum :) benim kriterim de o olmuştu
-
yazın soguk kışın da sıcak konforunuzu düşündük buyrun
ama sandalye yok beyler
-
Hocam nasil alirsin ne yaparsin bilmem fakat deri sandalye alma sakin kicimizdaki teri kurutamiyoruz soguk havalarda kicimiz zaturre oluyor.Bak bu onemli.
-
Buna bir bak ? İstediklerini listeye ekle ve adetlerini gir teklif iste bakarsın uygun bişey düşer. Dene istersen :)
-
adore marka almada ne alıyorsan al bemnim eski konum vardı kişisel kullanbım için aldıydım amq şeyi gacır gucur ediyor tüm evden duyuluyor amq öyle birşey
-
Lan hemen türk işi adamın karını hesap ediyonuz. Amk bunun elektiriği var (ki en çok tutan) suyu var, kirası var, onu var bunu var.
Ha bazı yerler vardır interent cafe olarak10 tane makine koysan her zaman iş yapar. Zira orası potansiyel kaynıyordur orası ayrı mesele.