İnternet Komple Kesilecekmi?
-
bu gün sınıfta konuşulan rivayetlere göre;tt'de grev olması sebebiyle internetin uzun süre aksaması hatta
bi süre komple kesilmesi gibi bir durum söz konusuymuş.. peki bu doğrumudur? olabilitesi varmıdır? olursa kime
küfür etmek gerekir? vs vs vs... bi söleyin müridler merak ettim
-
evet grevi bende gördüm yaparken "Bu işyerinde grev var" diye acaba açlık grevimi acaba?
-
yav yok çay+poça yapıodu adamlar... o bişi değilde eğer net giderse ben naparım... ama belki real dünyaya geri
dönebiliriim bilmiyom... he bide yorum yazdım profiline haberin ola aha şurdan bak
-
İşcilere hakkını vermeyip onlara greve iten telekoma kafam girsin
-
amk cok çalışıyolar ya bide grev yapmışlar yiyiosa kessinler ozaman toplaşıp telekoma kafamızı bi sokarız görürler ozaman
-
dün sadece 13 arıza olmuş piçler fiber optik kabloları kesiyo net komple gidebilir :|
-
Yuh diyorum bundada işçileri suçlı buldunuzya yuh!
1- Telekom Türkiye şirketi değildir.
2- Kazancı yurt dışına gidiyor.(Ama vergi veriyor demeyin çünkü devletinken gelir doğrudan devletindi)
3-Rekabet edeceği şirket yok. Böyle bir tekelken para kazanamama şansı yok!
4- Tüm bunlara rağmen aynı işi yapan işçilere aynı ücret ödenmiyor.
5- Telekoma benim, Telekomu satın alan OGER'e TBT'nin, Telekom gibi stratejik bir kurumu peşkeş çeken gafillere(rte) tüm türkiye'nin kafası girsin!
-
Bizim burada ki Acıbadem Turk telekom binasın önü baya kalabalıktı sağlam eylem yapıyorlar :pPp
-
Merak etmeyin, grevden sizler zarar görmeyeceksiniz. Ama işçiler haklılar. İşçilere cem yılmaza reklam için verdikleri paranın yarısını bile vermiyorlar. Umarım uzlaşırlar. Grevde olanların grev süresince alacakları ücrette kesiliyor.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Merak etmeyin, grevden sizler zarar görmeyeceksiniz. Ama işçiler haklılar. İşçilere cem yılmaza reklam için verdikleri paranın yarısını bile vermiyorlar. Umarım uzlaşırlar. Grevde olanların grev süresince alacakları ücrette kesiliyor.
hakklısın.valla netim gitmesinde kim ne yaparsa yapsın :)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
hakklısın.valla netim gitmesinde kim ne yaparsa yapsın :)
-----------------------------Sen adsl hizmet numaranı ver ben sana güzellik yaparım :P