folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Komple Kesilecekmi?

İnternet Komple Kesilecekmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bu gün sınıfta konuşulan rivayetlere göre;tt'de grev olması sebebiyle internetin uzun süre aksaması hatta

bi süre komple kesilmesi gibi bir durum söz konusuymuş.. peki bu doğrumudur? olabilitesi varmıdır? olursa kime

küfür etmek gerekir? vs vs vs... bi söleyin müridler merak ettim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

evet grevi bende gördüm yaparken  "Bu işyerinde grev var" diye acaba açlık grevimi acaba?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yav yok çay+poça yapıodu adamlar... o bişi değilde eğer net giderse ben naparım... ama belki real dünyaya geri

dönebiliriim bilmiyom... he bide yorum yazdım profiline haberin ola aha şurdan bak

http://www.tahribat.com/murid/kotusirine 

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    İşcilere hakkını vermeyip onlara greve iten telekoma kafam girsin

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    amk cok çalışıyolar ya bide grev yapmışlar yiyiosa kessinler ozaman toplaşıp telekoma kafamızı bi sokarız görürler ozaman

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    dün sadece 13 arıza olmuş piçler fiber optik kabloları kesiyo net komple gidebilir :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Yuh diyorum bundada işçileri suçlı buldunuzya yuh!

1- Telekom Türkiye şirketi değildir.

2- Kazancı yurt dışına gidiyor.(Ama vergi veriyor demeyin çünkü devletinken gelir doğrudan devletindi)

3-Rekabet edeceği şirket yok. Böyle bir tekelken para kazanamama şansı yok!

4- Tüm bunlara rağmen aynı işi yapan işçilere aynı ücret ödenmiyor.

5- Telekoma benim, Telekomu satın alan OGER'e TBT'nin, Telekom gibi stratejik bir kurumu peşkeş çeken gafillere(rte) tüm türkiye'nin kafası girsin! 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    Bizim burada ki Acıbadem Turk telekom binasın önü baya kalabalıktı sağlam eylem yapıyorlar :pPp

Yakarız Bu Gezegeni...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Merak etmeyin, grevden sizler zarar görmeyeceksiniz. Ama işçiler haklılar. İşçilere cem yılmaza reklam için verdikleri paranın yarısını bile vermiyorlar. Umarım uzlaşırlar. Grevde olanların grev süresince alacakları ücrette kesiliyor.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------
    Merak etmeyin, grevden sizler zarar görmeyeceksiniz. Ama işçiler haklılar. İşçilere cem yılmaza reklam için verdikleri paranın yarısını bile vermiyorlar. Umarım uzlaşırlar. Grevde olanların grev süresince alacakları ücrette kesiliyor.
    hakklısın.

valla netim gitmesinde kim ne yaparsa yapsın :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:
    hakklısın.

valla netim gitmesinde kim ne yaparsa yapsın :)

Sen adsl hizmet numaranı ver ben sana güzellik yaparım :P 

.
Toplam Hit: 1600 Toplam Mesaj: 13