İnternete Bağlı İken Whatsapptan Mesaj Almak İstemiyorum. Tavsiyeniz Nedir?
-
Ne akşamım kaldı ne haftasonum. Artık whatsapptan cidden bunaldım. iPhone 6S kullanıyorum. İnternete bağlıyken whatsappı mesaj almaya nasıl kapatırım?
İşim gereği whatsappı kullanmak zorundayım, o yüzden tamamen sil gibi bir öneri işimi çözmez. ama tamamen çevrimdışı yapmak istiyorum. Mesaj gönderen kişide iletildiğine dair o iki tık görünmesin. Okundu alana kadar zır zır zır arıyorlar vır vır vır mesaj atıyorlar. İllallah kardeşim ya! Ben de almayım mesaj falan. Müsait olunca girer okurum.
Önerisi olan müritlere şimdiden teşekkürler.
-
Çözüm WhatsApp+
-
mkyb bunu yazdı
Çözüm WhatsApp+
Fişek gibi özellik Enable DND Mode diyorsun mesaj falan gelmiyor :)
-
android'de whatsapp veri kullanımını kısıtla dediğin zaman mesajlar tek tıkta kalıyor yeni mesajınız olabilir uyarısı geliyor sadece ios'da böyle bişey varsa denenebilir
-
https://www.quora.com/How-do-I-turn-off-background-data-for-WhatsApp-in-iPhone-7
abi whatsapp için arkaplan verisini kapatınca çözülmesi lazım. whatsappı açtığında şakır şakır gelir mesajlar bir anda.
-
Ayarlar - Hücresele gir hocam.
WPnin yanındaki tiki değiştir bitti.
tekrar burdan açarsın istediğinde. biriken mesajlar gelir.
bazıları gelmiyor ama mesaj alınması bekleniyor diyor kalıyor öyle ara sıra.
ben de sadece wp çalıştıran bi tel istiyorum tuşlu akılsız köpek gibi şarjı giden. bulamadım hala.
sırf iş için WP kullancam diye akıllı telefonda herşeyi yüklüyom özellikle instagram çıok vaktimi alıyor :S :confused:
-
"Ayarlar > Whatsapp > Hücresel Veri" kapatın
ancak wifi üzerinden bağlanınca tüm mesajlar gelir.
-
joe_black bunu yazdı
Ayarlar - Hücresele gir hocam.
WPnin yanındaki tiki değiştir bitti.
tekrar burdan açarsın istediğinde. biriken mesajlar gelir.
bazıları gelmiyor ama mesaj alınması bekleniyor diyor kalıyor öyle ara sıra.
ben de sadece wp çalıştıran bi tel istiyorum tuşlu akılsız köpek gibi şarjı giden. bulamadım hala.
sırf iş için WP kullancam diye akıllı telefonda herşeyi yüklüyom özellikle instagram çıok vaktimi alıyor :S :confused:
Nokia 8110 4G LTE versiyonunu alıp modlanmış rom yüklüyorsun, oluyor sana yarım akıllı telefon + whatsapp.
-
Hocam yanıtlar için teşekkürler. Hücresel dışında, wifi’ye bağlandığımda aynı sorun başlıyor. Bıktırdı iyice. Hücreseli kapatmak da iyi bir çözüm ama buna kalıcı bir çözüm bulabilsem keşke.
-
hocam önemsiz gördüğünüz grupları/kişileri sessize alıyor musunuz?
LynXMaSTeR tarafından 15/Nis/19 10:33 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdı
https://www.quora.com/How-do-I-turn-off-background-data-for-WhatsApp-in-iPhone-7
abi whatsapp için arkaplan verisini kapatınca çözülmesi lazım. whatsappı açtığında şakır şakır gelir mesajlar bir anda.
Bu Arka Plan Veri'si Android'de de var. diğer Uygulamalar için de geçerli mi?
Mesela bende MxPlayer var video oynatıcı olarak, bunun Asla plan veri'sini Ayarlardan bir nerede kestikten sonra Mobil internet açıkken ve dahili indirdiğim bir videoyu izlerken Reklamlar yine çıkıyor, ve bir de ArkaPlanVeri'sini tekrar açın diye mesaj veriyor. Ama video oynatılıyor.
Diğer sorum ise; Android'de de Herbir uygulamaya göre uygulamanın, Mobil Veri kullanımını kısıtlayabiliyor muyuz? yada ben bulamadım böyle bir ayar varsa.
Android sürüm, Nougat.
RitmFarbRacourci tarafından 15/Nis/19 12:51 tarihinde düzenlenmiştir