İnternet"İn Yeni Fenomeni "Deli Cemal"
-
Helal be Cemal'e tam tahribat müridi olabilitesi yüksek bir ayarda olduğu için paylaşıyım istedim.Yeni fenomen "Deli Cemal"Hadi canım deyip, es geçmeyin! Tipine bakıpta karar verirseniz yanılırsınız. Onun kadın hayranları var hatta hastaları bile!
Öyle tipine bakıpta bu da kimmiş demeyin o internetin yeni fenomeni! Evet Zile'li "Deli Cemal", yerel bir TV kanalıyla yaptığı bir röportaj sonrası üne kavuştu. Videoları maillerde dolaşıyor, onunla cep telefonlarıyla röportaj yapanlar, paylaşım sitelerinde buluşuyor.
Onun ünü Türkiye'nin sınırlarını çoktan aştı. Yaptığı bir röportaj sonrası kelimenin tam anlamıyla bir internet fenomeni oldu. Paylaşım sitelerinde yaptığı röportajlar dolaşıyor, cep telefonlarıyla yapılan röportajlar mailden maile dolaşıyor.
Peki onu bu kadar ünlü yapan şey ne! İnanmayacaksınız ama bazı sorulara öyle cevaplar veriyor ki şaşırıyorsunuz. Mesala, Obama'dan bahsediyor, Türkiye'nin AB üyeliği için teklifler sunuyor. Bu komik ama bir o kadar da anlamlı cevapları için hayranları onun adına sosyalleşme ağlarında fan kulüpleri açtılar. Cemal'in bu kulüplerde kadın hayranları bile var!
İşte internette onu bir fenomen hale getiren röportajlarından biri;
http://video.google.com/videoplay?docid=2307831140867151401&hl=tr
-
kesinlikle dalga geçmek maksadıyla yayınlanmış bir video olduguna inanmıyorum adam harbi kafasına göre takılıyor her ortama da uyar :)
-
Adamın beyninde bad sector oLuşmuş hdd gibi kafa atıyo oradan oraya atLatıyo konuLarı sabit bişey konuşamıyor :|
-
yaw bole adamlarla dalga geçiolarya sırf dalga ulann bunların ben ta aa ... bole video felan yapcaklarına adama yardım etseler ne var lan adamın haline bakın tinerci konuşmalıarından bişi anlaşılmıor bunun gibi bi tanede kadın vardı bi zamanlar bişey abla dioalrdı videoları var kadınla dalga geçiolar hasta kadın oray buraya kufur edior yazık ya sahip çıkılacıana yaptıklarına bak roportaj yapıolarmış bu adamın neyiyle roportaj yapıosunuz konu matrak komiklik olsun adamla dalga geçimek olsun bole medyanın ben amuha goyııım başka bişi demiorm
-
tam kafa adam :D ne muhabbet döner bunla şimdi hiç sıkılmazsın valla
-
hoca bu hiç yeni değil ya aylardır var ama internethaber yeni farketmiş olsa gerek dün orada gördüm.
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bu hiç yeni değil ya aylardır var ama internethaber yeni farketmiş olsa gerek dün orada gördüm.
-----------------------------evet hacım ben de bunu seneler öncesinde görmüştüm.
ama kafasına göre takılıyor o güzel yani,
dalga için açılmadı konu sadece hareketleri, konulara falan kafasına göre girmesi hoşuma gitti. :)
-
tam benlik lan bu adam :D romayı yakarız bununla
-
Pfff nerde mal var onun videosunu koyuyolar bu nete :D
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
Pfff nerde mal var onun videosunu koyuyolar bu nete :D
-----------------------------senin videonu göremedim?
-
Adamın dedikleri anlaşılmıyor :)