İnterrail Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

up olsun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bu sene yapıcam yazın arkadaşlarla da...

Hocam hep HOSTEL filmi geliyo amk aklıma :D

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Ekşideki postları okuyup , milletin tren garlarında uyurken atlattıgı tehlikeleri görünce benim aklıma asagıdaki olay geldi ;

http://www.couchsurfing.org/ 

eğer bunu basarabilirsek sikindirik  hostellerde kalmak için uçuk kaçık rakamlar bayılmaya , tren garında soyulmaya , gaspedilmeye gerek kalmaz diye 

düsündüm , Ne dersiniz ?

hiç gerek yok hocam :) he bulursan tabiki kalda, yani nası bi interrail yapacağına bağlı gittiğin yerlerde 1er2şer gün kalıcaksan olabilir ama her gün şehir değiştireeksen hiç gerek yok trende uyurken gidersin işte tren bulamadığında da garda yatıverirsin bişeycik olmaz :) :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Benim hayatımın belkide en hoş deneyimlerinden biriydi. Yani şimdi geriye dönüp bakıyorum falan da ne cesaretle parklarda falan yatmışız diyoruz vay amk...

Hacı öncelikle seni ne cezbediyor onu belirle ona göre ulkeleri seç, herseyi tüm planı başkalarından bekleme. Ben yaklaşık 1 ay planlama yapmıştım amk, tabii bu planı bok etmem de çok sürmemişti ama:)

Belirli soruların varsa sor cevaplamaya calısayım

Bu arada olayı sadece trene vurmak yerine hafiften kendi planladığın şekilde interfly yap ucuz hava yolu şirketleriyle(ryanair, wizzair, easyjet, norwegian) tadından yenmez.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ya bunu ben de çok istiyorum ama nedense olmuyor, geçen sene gidebilirdim aslında ama tek başıma gitmeyi gözüm yemedi bu sene de para çıkaramam büyük ihtimal, ne kadar tutar sizce müridler?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

geçen sefer 1 gün pragta tren garında kalmak zorunda kaldım zamanlamayı tutturamadık

nese dedik içerde uyuruz, saat 12de içerden attılar bizi dışarıya havada gece 5-6 derece soguk

nese 8 kişiyiz grupta tek türk beninm digerleri arjantin mexica ispanya avusturya amerika fln her ırktan insan vardı

2 kişi geldi gardayken mal mal gezinip baktılar bize, sonra biri gelip sigara istedi bizim amerikalı yok dedi adam ozaman para ver fln dedi atıştılar

derken bu sigara isteyen eleman bıçak çekti cocuga hemen bütün grup ayaklandı, napıyon höt hat biber spreyleri çakılar çıktı ortaya kızları arkaya aldık ^^ erkekler önde hehe

cocugu kaçırttık, bu tür şeyler hep oluyor bunun gibi 3 şey geldi başıma 14 günde

oyuzden min 3-4 kişi çık sakın tek gitme ve kesinlikle kız arkadaşın olsun veya bul

her şehirde ayrı bir zevk ve hatıranız olur :)

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

mantıklı

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Gitmeyin beyler aman diyim.Ha parayı zar zor denkleştirip yurtdışına çıkayım bi kaç ülke göreyim diyosanız olabilir.Yoksa gitmeyin aman.1000 tl ye 5 gün roma ya da paris turu var alın sevgilinizi mis gibi.Değmez o eziyete.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:

Gitmeyin beyler aman diyim.Ha parayı zar zor denkleştirip yurtdışına çıkayım bi kaç ülke göreyim diyosanız olabilir.Yoksa gitmeyin aman.1000 tl ye 5 gün roma ya da paris turu var alın sevgilinizi mis gibi.Değmez o eziyete.

ne eziyeti hocam.. 15 gün istediğin yere kafana göre gidebilirsin.. çok gezeyim görsem yeter diyosan şehir şehir gez, yok ben asıl şuraları merak ediyorum diyosan 3 er 5 er gün kalarak gez bikaç yeri.. neresinde bunun eziyet :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Kaç parayla gitmeyi düşünüyorsunuz?

Otel olarak: booking.com, hostelworld.com

Tren ücreti olarak: debahn.com, thalys.com, nshspeed.com bakabilirsiniz. 

Amsterdam, Paris bana 400 Euro'ya mal oldu fakat ben interrail olarak pass almadım. Her yere ayrı ayrı ödedim.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 6872 Toplam Mesaj: 66