Ip Almanın Kolay Yolu
-
Msnden kişisel Ip için o kişiye resim müzik vb dosya göndermek şart...O dosya inerken başlat-çalıştır-cmd yaz açılan pencerede netstat -n yaz enter de.(aradaki boşluğa dikkat) Ordaki Iplerden 2 haneli olanlara bak eğer yanında ESTABLISHED yazıyorsa Ip bulunur.Aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyorsan işler zorlaşır.(sen de konuşma kardeşim fazla kişiyle)
işte bu kadar basit...
aln
-
sitede yeni olduğun belli oluyo...bide bunun elektornik gsm ile ne alakası var.biraz dikat...
-
vaaaaay. erdal kardeşim, uzun süredir çözülemeyen bir soruna çözüm getirmiş.
seni bütün forum adına . kutluyorum
ama bu kadar kıymetli bir bilgiyi, öyle hemencecik paylaşma, BIRAK SENDE KALSIN
-
aferin sana.pekı soylesene yeni bi klasör nasıl yaratılır?
-
falca valla yardın akşam akşam helal
-
falca bunu yazdı:
aferin sana.pekı soylesene yeni bi klasör nasıl yaratılır?
hiç gülesim yoktu varya -
lan bende tam cia.gov a index basicam, ip yi ariyodum, simdi bana soylesene, msn diilde baska bise olunca nasi aliyoruz ip yi ?
-
YA ADAM PAYLAŞMIŞ İŞTE...YENİ ÜYE OLUP BİLMEYEN İÇİN TAZE BİR BİLGİ OLUR...HEMEN DAŞŞAQ GEÇMEYİN :))
-
tamam güzel yazmış daşşaq geçmiyozda her established yazana bakarsak oohooooo:))
-
eywallah erdal kardeş.. bu bilgi çok işime yarıycak.. sn "bilgisayar öğreniyorum" dergisine üyesindir de di mi? yoqsa bu kadar bilgiler, taktikler fln..
-
ya kardeşim sen biliosun o bilioda ben bilmiorm???? enyse saol konuyu acan kardeş bi denicem umarım olur..
Toplam Hit: 3803 Toplam Mesaj: 18