İpad 4 Hakkında
-
çok yakın zamanda iPad alacağım ipad 4 mini ile aynı zaman tanıtıldı diye sanıyorum turkiyede mini çok gördüm fakat 4 e rastlamadım
pazar günü alacağı büyük ihtimalle. ipad4 türkiyede varmı varsa nerden bulabilirim yoksa ipad 3 ü almalımıyım ?
-
iPad 3 alma derim. Resmen ara ürün. Bariz sorunları var. Zaten fiyatları aynı. Acele etme. Ek olarak Nexus 10'u da inceleyebilirsin.
opensource2009 tarafından 21/Kas/12 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
opensource2009 bunu yazdı
iPad 3 alma derim. Resmen ara ürün. Bariz sorunları var. Zaten fiyatları aynı. Acele etme. Ek olarak Nexus 10'u da inceleyebilirsin.
yok kasinlikle iPad olacak kararım kesin fakat 4 türkiyede varmı bilmiyorum varsa 4 alacağım ama hiç bulamadım 4 diye yazmıyor hiç bir yerde :d
PsychoDawn tarafından 21/Kas/12 17:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Apple Storelerine sormak istersen.. Adres ve telleri..
http://www.firsatcenneti.com/alisveris-rehberi/apple-store-nerelerde-var-apple-magazalari-istanbul-ankara-izmir.html
-
PsychoDawn bunu yazdıopensource2009 bunu yazdı
yok kasinlikle iPad olacak kararım kesin fakat 4 türkiyede varmı bilmiyorum varsa 4 alacağım ama hiç bulamadım 4 diye yazmıyor hiç bir yerde :d
"ipad with retina" yazar. Bugün yarın gelir.
-
opensource2009 bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdıopensource2009 bunu yazdı
3. te retina ama ... bu arada istanbuldayım ( avcılar )
-
4 çıkmadı la :|
-
noname bunu yazdı
4 çıkmadı la :|
http://www.youtube.com/watch?v=enHufP9ICog
PsychoDawn tarafından 21/Kas/12 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
PsychoDawn bunu yazdıopensource2009 bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdıopensource2009 bunu yazdı
3. te retina ama ... bu arada istanbuldayım ( avcılar )
3. de "the new ipad" yazar.
-
ipad değil de samsung galaxy note 10.1 kullandım çok hoşuma gitti tavsiye ederim.
-
LethaLImpacT bunu yazdı
ipad değil de samsung galaxy note 10.1 kullandım çok hoşuma gitti tavsiye ederim.
iPad alacağım başka birşey düşünmüyorum yukarıdaki postta söylemiştim . Bulamazsam bu pazar ipad 3 ü alacağım lanet =I