İphone 4 / 4S / 5 Kullanıcıları İos 7 Sorunlarını Tek Başlık Altında Toplayalım
-
flassy bunu yazdı
Cihazım i phone 5,ios 7 yükledikten sonra gelen aramayı reddedimiyorum, reddet butonu çıkmıyor cevapla ve sonra hatırlat butonları var sadece
Telefonun kapat tuşuna bastığında gelen aramaları reddediyor.
Onu bende çok aradım. Ulan dedim dur şunu bari sessize alayım diye bastım karşı tarafın yüzüne kapattı. Karşı taraf kardeşim olunca sıkıntı olmuyo niye kapatıyosun yüzüme dedi ordan anladım :D
-
bi önceki sürüme geçmenin bir yolu yok mu
-
Adamlar çıkartıklarını yeni telefon için işletim sistemin üzerinde daha çok duruyorlar. yani ios 7 en stabil 5s ile çalışır ilk etap da. yani işletim sistemini ona göre ayarlıyorlar daha sonra diğerlerine göre üstünde düzenlemler yapıyorlar bu benim tahminin.
O zaman niye en başta beta yayınlıyorlar diye sorarsanız ip5s için hazırladığı sistemi kendisi de diğer önce ki telefonlarında tabiki test ediyor ama bu işin büyük bir çoğunluğu müşterinin kendisine bırakıyor ve böylece denek olan bizler adamlara bedava çalışıyoruz. 500.000 4, 4s, 5 sahibinden aldığı geri dönüşlerle beta 2 3 ... ve en son final sürümünü yayınlıyor adamlar. Final sürümü ile sıkıntı asıl daha yeni başlıyor çünkü 500.000 adamın göremediğini başına gelmeyen olay olaylar son kullanıcıların başına geliyor adamlarda mecbur 7.0.1 7.0.2 güncelemlerle bu hataları kapatıyorlar.
ios 7 ile gelen çoğu özellik dediği şeyi (yazılımla mümkün olan) ben zaten jb li telefonumla 3gs de bile yapıyordum.
Son tavsiyem bana göre denek olmayın çıkan işletim sistemini hemen yüklemeyin bakın izleyin sıkıntıları duyun okuyun applenin yeni güncellemelerle kapatmasını bekleyin sonra geçin.
ios 7 de telefonlar orjinal olmayan çoğu kablo ile şarjı desteklemiyor.
-
Merhaba hocalar,
iphone 4s kullanıcısıyım bende. şarj dışında hiç bi sorunla karşılaşmadım. inanılmaz şarj yiyor. ekran parlaklığı %25 sınırlarında. deli gibi şarj yiyor. 2-3 defa elime aldım sabahtan beri 15 dk önce wifi açtım şu an şarjı %83 de.
arkada çalışan uygulamalar kapalı.
konum servisleri kapalı
uygulama güncellemeleri kapalı.
kısaca telefon maximum derece pil tasarrufunda ama 7 saat bile gitmiyor. ios 6.1.3 de günde 2 kez şarj ederken şimdi bunda günde 3 hatta 4 olduğu bile oluyor.
-
128Kbps bunu yazdı
Merhaba hocalar,
iphone 4s kullanıcısıyım bende. şarj dışında hiç bi sorunla karşılaşmadım. inanılmaz şarj yiyor. ekran parlaklığı %25 sınırlarında. deli gibi şarj yiyor. 2-3 defa elime aldım sabahtan beri 15 dk önce wifi açtım şu an şarjı %83 de.
konum servisleri kapalı
kısaca telefon maximum derece pil tasarrufunda ama 7 saat bile gitmiyor. ios 6.1.3 de günde 2 kez şarj ederken şimdi bunda günde 3 hatta 4 olduğu bile oluyor.
Sen baştan bi kurulum yapsana
-
iOS 7 geri bildirimlerinizi bu sayfadan ingilizce olarak iletebilirsiniz.
http://www.apple.com/feedback/iphone.html
-
128Kbps bunu yazdı
Merhaba hocalar,
konum servisleri kapalı
günde 2-3-4 kez şarz ediyosan sat o telefonu.en az 12 saat gitmeli ki 9da evden çıktığında akşam eve gelene kadar dayanmalı
-
iOS 7.0.0 dahil max 10 saat giden iPhone 4 şarjım 7.0.2 den sonra ilk döngüde 19,5 saate dayandı. 19.45 de falan kapandı tahminen. Şaşkınlık ve tebriklerimi postalıyorum apple'a. İlk defa güzel bişeyler oldu.
Sen o parlaklığa, o kontrasta, o kullanıma, o dandik, o iki yıllık pile rağmen nasıl artırdın pil ömrünü :-o
-
7.0.2 Iphone 4'te kasma yaratir mi acaba?
-
break bunu yazdı
7.0.2 Iphone 4'te kasma yaratir mi acaba?
ios6 dan daha fazla bi yavaşlık sezmedim ben