İphone 4 Veya 4S Almayı Planlıyorum..Satan Müridler Var Mı ?
-
Arkadaşlar elimdeki 3G'yi apple desteğini çektiği için bir çok app i kullanamadığımdan dolayı 4 veya 4s almak istiyorum varmı satan veya yer önerecek olan ?
-
ona jailbreak yapsana hacı
-
KaRaKuLe bunu yazdı
sanırım çok beceriksizim yapamadım...ayrıca pil problemide var ? cihazı zaten gözden çıkardım en pratik şekilde nası jb yaparım deneyeyim bari , ya herro ya merro a.q :)
-
Vahoov vahoov 2 tane 4s sattik daha bu hafta.. 1 haftacık erken açaydın konuyu. Eniştem kendininkini de satmayı düsünüyodu yarınaorarım sartmış mı yazarım buraya duruyosa.
-
android android.
android al sen android
-
Lemuria bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
sanırım çok beceriksizim yapamadım...ayrıca pil problemide var ? cihazı zaten gözden çıkardım en pratik şekilde nası jb yaparım deneyeyim bari , ya herro ya merro a.q :)
Aynı sorun bende de var 3G kullanıyorum ama App store sürekli uyumlu değil yada İOS 4.3.3 istiyorum diyor. Bu Jailbreak ile hal oluyor mu?
Düzenleme: Benim bildiğim ne yaparsan yap 3G ios 4.2.2 den fazla desteklmıyor ama 3GS ios 6 ya kadar destekliyor.
kadirozdemir tarafından 06/Oca/13 01:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Lemuria bunu yazdı
Arkadaşlar elimdeki 3G'yi apple desteğini çektiği için bir çok app i kullanamadığımdan dolayı 4 veya 4s almak istiyorum varmı satan veya yer önerecek olan ?
3g'yi kaça satacaksın :)
-
oha bu olayı yeni duyuyorum. 3g'yi apple desteğini çekltiği için kullanamıyor musun? Böyle orospuçocukluğu yok. Bence 4s falan hiç uğraşma. o o.çocuklarına daha fazla para kazandırma. olaya bak ya.
-
Triumph bunu yazdı
oha bu olayı yeni duyuyorum. 3g'yi apple desteğini çekltiği için kullanamıyor musun? Böyle orospuçocukluğu yok. Bence 4s falan hiç uğraşma. o o.çocuklarına daha fazla para kazandırma. olaya bak ya.
:D :D
Hocam elindeki makinayı kaça satacaksın ?
-
Satılık 4 var detayları linkten inceleyebilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_69971576/tm.htm
-
Satariz hocam...4s var 16 gb siyah...Amerika'dan alindi 6 ay once...kilifi kutusu ile birlikte veririm...cizik yok sadece ekranda sol ustte belli belirsiz bi sararma ar...ios 6 yuklu...hic jb yapmadim...fiyat 1000 lira...istanbul ici elden teslim...
arti ipad 3 te var 3 aylik bilkom garantili...onu da satiyorum...1000 lira da o eder..3g li,16 gb siyah,garantili kutulu...