Iphone 4S 16GB Kullananlar Buraya
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
Akrabaliktan reddederim valla ole kuzenim amcam olsa :) yurtdisinda kimsem yok her turlu elektronigi yurtdisindan aliorm, sende amca Kuzen var derman olan yok :) yoksa vefa istanbulda bir semt adimi sahiden :)
-----------------------------Aynen oyle hocam :)
VEFA sadece semt olmus artık :)
Sen nerden alıyorsun yaw? Ebay mı? Telefon alınmıyor ama sandıgım kaadrıyla? -
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
Akrabaliktan reddederim valla ole kuzenim amcam olsa :) yurtdisinda kimsem yok her turlu elektronigi yurtdisindan aliorm, sende amca Kuzen var derman olan yok :) yoksa vefa istanbulda bir semt adimi sahiden :)
Sen nerden alıyorsun yaw? Ebay mı? Telefon alınmıyor ama sandıgım kaadrıyla?
-----------------------------kendim gittiğimde ya da aileden biri gittiğinde alıyorum, internetten almadım hiç. Kendim gidiyo olsam bu aralar getirirdim sanada ama şansına küs valla hocam :d
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
Sen nerden alıyorsun yaw? Ebay mı? Telefon alınmıyor ama sandıgım kaadrıyla?
-----------------------------kendim gittiğimde ya da aileden biri gittiğinde alıyorum, internetten almadım hiç. Kendim gidiyo olsam bu aralar getirirdim sanada ama şansına küs valla hocam :d
-----------------------------Hocam nereye gıdıyorsun yaw :D Kolay mı burdan atla yuret dısına gıt gel yapmak :D
-
Sindi bu konudada cozumler mevcut :) heleki yesil pasaportta varsa tadindan yenmiyo :) vize ucretyle flnda ugrasmiyosun :) İki tane telefon alacagin bi durum olursa, burdan 1500-1600 e alana kadar 1250ser liradan 2 tane aliyosun ediyo 2500 lira, turkiyeden alsan 3000-3100 e geliyo :) arada bi 500-600 liralik bi fark olusuyo, onlada onceden planlarsan bunlari gidis donus biletin oluyo :) ki 2010 yazinda euro 2.1 iken 80euro ya fln bulmustum pegasustan :) neyse 400-500 lirayada ucakla gittin geldn, sen sadece konaklamana ve yemegine para harcayarak guzel bi fantezi yapabilirsn :) 3bin e burdan iki telefon almaktansa oraya gidis gelis biletin ve 2 telefon dahil o paraya geliyo :) 100-200 de 1gece kalip 2 gunduz gezerken harcasan, burda 3bin e halledecegin seye 200 lira daha koyup hem telefonlari almis olursun hemde gezmis olursun :) ....... Haa ama yok ebeyin nikahi bu kadar sey yapilir mi diosan ya amcanla kuzeninin insafa gelmesini beklicem yabda 1500-1600 e sahibinden de felan bulucan alican :)
-
suhatuna hollandada kuzenin varmış bak pegasus kampanyası var al uçak biletini uç hollandaya :) hem telefonu alırsın gitmişken birde red street'e uğrarsın :P :))
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna hollandada kuzenin varmış bak pegasus kampanyası var al uçak biletini uç hollandaya :) hem telefonu alırsın gitmişken birde red street'e uğrarsın :P :))
way a.q supermiş bu ! -
Bu hafta sonu yoğundum internet, oyun vs için elime alamadım, sadece telefon ile görüşmeler, mesajlaşmalar ve mailler için aldım ve tam 2 gün gitti şarjı.
Onun haricinde arkadaşın s2 siyle azıcık oyun oynuyım dedim patlıycak sandım 10 dk sonra geri verdim. O nasıl bir ısınmadır.
Yavaşlama olanlar kullanmadıkları programları, safarinin cookielerini-tarama geçmişini vs. silsinler düzelicektir.
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Bu hafta sonu yoğundum internet, oyun vs için elime alamadım, sadece telefon ile görüşmeler, mesajlaşmalar ve mailler için aldım ve tam 2 gün gitti şarjı.
Onun haricinde arkadaşın s2 siyle azıcık oyun oynuyım dedim patlıycak sandım 10 dk sonra geri verdim. O nasıl bir ısınmadır.
Yavaşlama olanlar kullanmadıkları programları, safarinin cookielerini-tarama geçmişini vs. silsinler düzelicektir.
-----------------------------İyimiş o :)
-
Sioarişi verdım :D Cumartesı aksamı elımde nasıpse bakcez artık :D Girdik bu yola :))
-
Hadi hayirli olsun :)