folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İphone 5 16 GB Beyaz (White) Kutulu Garantili 4 Aylık

İphone 5 16 GB Beyaz (White) Kutulu Garantili 4 Aylık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

iPhone 5 16 GB Beyaz (White) Garantili Kutulu Sıfırdan Farksız.

Fiyat:1600

Satış Amacı:Samsung N9000Q Galaxy Note 3 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=u5X5cV-4LRo 

DevilKingtr tarafından 28/Kas/13 10:40 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar

fiyatını biraz daha düşürürsen daha çabuk müşteri bulabilirsin diye düşünüyorum .

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Konuya video eklenmesi çok iyi olmuş, iphone 5 almak isteyen kişi ne satın alacağını tam olarak bilmediği için videoya bakarak ne almış olacağını anlamış olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar hocam :) 

hazır burdayken sorayım ben de, bende de bunun 64gb si var, haziranda alındı ama 2 hafta kullandım sonra imei yüzünden kullanamadım. 1-2 ay önce pasaport bulup kayıt ettirdim.. tel ilk alındığından beri jelatin çektim önüne ve de kapak taktırdım. garantisi var ama yurtdışından geldiği için türkiyede geçerli mi bilmiyorum. tel geldiğinde fiyatını sormuştum gold daydı sanırım 3500 tl demişlerdi.. şimdi ben bunu satsam ne kadara alırlar ortalama? 

unbalanced tarafından 28/Kas/13 10:40 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hayırlı satışlar hocam :) 

hazır burdayken sorayım ben de, bende de bunun 64gb si var, haziranda alındı ama 2 hafta kullandım sonra imei yüzünden kullanamadım. 1-2 ay önce pasaport bulup kayıt ettirdim.. tel ilk alındığından beri jelatin çektim önüne ve de kapak taktırdım. garantisi var ama yurtdışından geldiği için türkiyede geçerli mi bilmiyorum. tel geldiğinde fiyatını sormuştum gold daydı sanırım 3500 tl demişlerdi.. şimdi ben bunu satsam ne kadara alırlar ortalama? 

Hocam Apple Online Store acildigi icin artik fiyatlar dustu. Bundan sonrada eskisi gibi kazik fiyatla ABD'den getiren ya da Paralel Ithalat olarak tekno marketlerde satilan telefonlar olmayacak. Senin telefonunun makyaji cok guzel, kullanmamissin. Sahibinden.com'a bak muadil fiyatini bul. Resimlerine bak ona gore fiyat belirler bence. Iyi satislar ikinizede.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

satmayı düşünmüyorum sadece fiyat sorayım dedim de adam 1750 tl ye satıyormuş

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-iphone-5-64-gb-genpa-daha-ucuzu-yok-145420142/detay

1900 lerde de var tel baya ucuzmuş yaa... kardeşime vereceğim bu teli, kendime gittiğimde bi tane alacağım.. bilmiyorum benim işime yüksek kapasiteli

yaramıyor.. yani 64 gb çok çok fazla geldi bana.. öyle şarkı, film falan da atmıyorum, çok uygualma da yüklü değil.. 16 gb ideal bence..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-iphone-5-64-gb-genpa-daha-ucuzu-yok-145420142/detay

1900 lerde de var tel baya ucuzmuş yaa... kardeşime vereceğim bu teli, kendime gittiğimde bi tane alacağım.. bilmiyorum benim işime yüksek kapasiteli

yaramıyor.. yani 64 gb çok çok fazla geldi bana.. öyle şarkı, film falan da atmıyorum, çok uygualma da yüklü değil.. 16 gb ideal bence..

16 gb bile dolmuyo bende :d

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

16 gb bile dolmuyo bende :d

Benimki de 16 GB bende dolduramiyorum sonucta telefon ne yukleyecegim ki. 6 GB muzik var. 4 GB oyun oluyor maksimum. 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Abi bende 16GB 4S var müzik yok fotoğraf 300 tane filan biraz uygulama oyun var ve full hafıza.. iOS güncellemeleri için uygulama filan siliyoruz amk..

Kendine İyi Bak ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Yarın akşama bir adet SİYAH RENK YURTDIŞI - NOTE 3 geliyor...Almak isteyen arkadaş var ise kutulu,alındığı ülkeden faturalı ve İstanbul içi satış yapılacak şekilde verebilecekleri rakamları atarlarsa sevinirim...

Fiyatı hakkında bilgim yok...Kendim kullanacaktım fakat nakit ihtiyacımdan ötürü satmak durumundayım...

Ö.m. yoluyla ulaşırsanız sevinirim...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 1722 Toplam Mesaj: 12