İphone 5 Geveysim İos6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

arkadaşta işte GeveySim sayıo hacılar.. öyle işte.
    hayırlı satışlar hocam ne diyeyim kolay gelsin :D

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

sokayım appleye. yaşasın samsung ve android. Bazı arkadaşlar iphonem olsun varsın çalışmasın demişler.. Okuyunca üzüldüm. Umarım at gözlüklerini birgün çıkartırlar

Eğri oturup doğru konuşmak lazım apple harici ürünlere ben sokayım esas iphone ipad varken geri kalan herkes eşşeğini geri bağlasın, 

applenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem. 

Telefondan anlayan adam android kullanır. Hava atmak isteyen adam ise apple kullanır. Ve ben bunları 2 adet İp4 1 adet de ip3s kullanmış biri olarak söylüyorum... çok şükür elma merakımı bırakıp araştırmaya koyulduktan sonra anladım

Kalite sitabillik ürün çeşitliliği (yazılımlar) destek vs.... apple her türlü üstün nasıl olurda android üstün dersin akıl alacak şey değil, ayrıca telefon ile hava atma nasıl oluyor o ne demek inan onu anlamış değilim,

sen telefon ile hava atmak nasıl oluyor o ne demek anlamış değilim yazmışsın ya.. daha sana yorum atmama gerek yok. Kolay gelsin :D

Sağol sanada sayenizde daha öğreneceğim çok şeyler var. Telefonla hava atmak allajım yarabbim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

Hacılar ne yaptınız siz ya bi gün bakamadım konuyu hiç etmişsiniz iphone mi android mi diye :D

İş-güç bölümünde bari bu tür tartışmalara girmeyin bişeyler satmaya çalışıyoruz şurda konu nereye gitmiş

Ayrıca sattığım şey iphone 5 için sim unlock çözümüdür.

http://cdn.iphone4jailbreak.org/wp-content/uploads/gevey-sim-and-micro-sim.jpg

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    trampfd bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    pardon da hangi işini görmüyor senin s3 ?

Hiç bir işimi görmüyor desem? stabil olmayan, güven vermeyen, çakma olduğu her halinden belli arayüz, çöken browser uçan giden yazılar vs. vs. herşeyi geçtim, müzik dinlemek istiyorum en basitinden diyelim, içindeki müzik çalar dandik ötesi birşeydi, gidip en iyi müzik çalarları satın aldım denedim hiç biri beş para etmez 10 sene önce pc de kullandığım winamp benzeri şeyler çıktı, yanlız o anlayış değişti artık. Ses kalitesi berbat, ses seviyesi kulaklıklarımı karşılayamayacak kadar düşük. Ucuz ve kalitesiz malzeme herşeyden öte.

Milyon tane şey yazılır, aslı varken çakmasını kullanmam kısaca. 

Sadece yazılım geliştirmek için test amaçlı kullanıyorum, onun haricinde çekmecede yatıyor kendisi.

vay anasını ya şimdiye kadar gördüğüm en saçma android yorumu abi nolur android için yazılı geliştirme sen ya bunlar ne saçla laflar ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    break bunu yazdı

Son 4 yildir IOS kullanicisiyim hadi dedim Ipad almayayim bir tane Cin usulu tablet alayimda hem Android neymis ogrenelim hem de paramiz cebimizde kalsin diye heves ettim. Ainol Novo Flame adli cihazi arastirdim ki arastirmaz olaydim. Su program o ROM'a uyar mi? Turkce ROM var mi? Bu ROM stabil mi? Su ROM Google Play'de hata veriyor vs. vs. Daha Anrdoid'e gecmeden iptal ettim alma isini. Apple cidden cok iyi bu konuda. Suan icin yarisacak tek cihaz var Apple'in karsisinda o da Note II'dir. Bunun sebebide ekrani ikiye bolme, resim uzerinde kolay oynanabilme, dokunmadan kalem corrosunun calismasi vs. bunun disindaki cirt hirt tirt.

(Sahsi fikrim)

gidip gevey microsim ile jailbreak ile telefon sol tarafına dokununca şebeke gitme sorunu vs bilmem ne sikim ile uğraşırken hiç bu kadar şikayet etmiyorsunuz ama ?? gidip dandirik cihazlarda android denemişseniz bu sizin eksikliğiniz. Milyonlarca android kullanıcı saf bir siz akıllısınız a

1 yil gevey kullandim ne sarj problemi yasadim ne de cekmeme sorunu. Ben Amerika'dayken AT&T kullaniyordum ozaman Nokia 8800 vardi inanir misin evde cekmiyordu sebebi nedir biliyor musun? AT&T operatorunun dandikligi. Turkiye'de AVEA, Vodafone onceden sorunluydu simdi artik oyle cekmeme sorunu yasamiyoruz hic. O sebeple sebeke gitmiyor yani. O bildigin duydugun durum ABD'de oluyor. 

Milyonlarca Android kullanicisina saygim beni baglamaz ister kullansin ister kullanmasin ben sadece tablet alma heyecaninda iken yasadigim durumu belirttim. Bayilirim 1500 lira Ipad 4 + Cellular alirim o sorunlari yasamam daha iyi. Bu zevktir ya surekli hata alacaksam o ROM mu diye forum forum gezeceksem hic almam daha iyi. Android bilfigin stabil degil yani. Bircok kisi o eskidendi dese de bence stabil degil.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

sokayım appleye. yaşasın samsung ve android. Bazı arkadaşlar iphonem olsun varsın çalışmasın demişler.. Okuyunca üzüldüm. Umarım at gözlüklerini birgün çıkartırlar

Eğri oturup doğru konuşmak lazım apple harici ürünlere ben sokayım esas iphone ipad varken geri kalan herkes eşşeğini geri bağlasın, 

applenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem. 

Telefondan anlayan adam android kullanır. Hava atmak isteyen adam ise apple kullanır. Ve ben bunları 2 adet İp4 1 adet de ip3s kullanmış biri olarak söylüyorum... çok şükür elma merakımı bırakıp araştırmaya koyulduktan sonra anladım

Allah aşkına ne yazılımından tırt kalmış bi anlatsana açıkla bakalım neymiş o "tırt" kısımlar. 

Hayır kararlılıkta falan eline verirde android'in. Bi anlat bizde öğrenelim.

En iyisi hem android hem ios için yazılım geliştiren adamlarla bi konuş sen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Kalite sitabillik ürün çeşitliliği (yazılımlar) destek vs.... apple her türlü üstün nasıl olurda android üstün dersin akıl alacak şey değil, ayrıca telefon ile hava atma nasıl oluyor o ne demek inan onu anlamış değilim,

sen telefon ile hava atmak nasıl oluyor o ne demek anlamış değilim yazmışsın ya.. daha sana yorum atmama gerek yok. Kolay gelsin :D

Kurtulun şu eziklik psikolojisinden. KEndi kendinize psikoloji yaratmışsınız ; telefonla hava atmak isteyen apple alır diye kurtulamıyorsunuz.

Laptoplarda Macbook'un eline, macbook air ve iMac'in eline kimse su dökemez.

iPod'u saymıyorum bile.

iPad 'den daha sağlam, daha iyisi piyasada yok.

Bütün bunları göz ardı edipte adam sanki sadece hava atmak için almış psikolojisine giriyorsunuz.

--

Sizin yüzünüzden s3'ü bende ezik telefonu olarak görüyorum ne oalcak şimdi ? Etrafındaki başarılı, işi bilen adamları kıskanan ezikler gidip s3 alarak sırf ekranı daha büyük diye kendi kendini tatmin ediyor. Şimdi ne oldu ?

vay ezikler

edit:

çok ironik olmş

"burda bir amatör varsa  o da sensinki s3 sana fazla gelmiş belliki. Sen appleni kullanmaya devam et. Benim şahsi görüşüm "sikeyim appleyi" "

appleyi ney lan ? Amatör deyip daha okunuşu bilmiyorsun. 

3 senedir işletim sistemi işinde olan google ile 28 senelik yazılım-donanım geçmişi olan ; el bilgisayarlarında piyasasını elinde tutmuş bir şirketle karşılaştırıyorsun. Bi gitte sen amatörlüğünden kurtul bence.

slide to unlock (kaydırarak açın) olayını bile çözemeyip direkt iPhone'danm kopyalayan , arayüzü olduğu gibi iPhone'a benzeten google'dan bahsediyoruz.

Git windows phone'a bak ; arayüz farklılığı nasıl olur gör. Yuvarlak yerine kare yapıp, sayfa geçişlerini efektle yapınca google'ın benzersiz iş çıkarttığını düşünüyorsunuz. Geçin bu işleri.

Ayro tarafından 13/Ara/12 00:09 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

apple alanın kafasını sikim. apple sadece markası var.birisi baktıgında aaa apple diyor.play ve store yi karsılastıracak olursak play bin çeker.apple'da nerdeyse hersey ücretli.playda nerdeyse hersey ücretsiz.bi kere bu bile bi avantajdır.etrafımdaki herkes diyor apple almasaydım keske diye.

daha 1 hafta önce bi arkadaşım telefon aldı.apple mı alsam yoksa samsung mu diye.araştırdı gitti samsung galaxy aldı.cunku iphone'un hicbir özelliği yok artık.bi kere android bir telefonda, telefonun tamamını degistirebiliorsunuz.tamamen özgürsün.appleda sabitsin

bende android hele hele galaxy s3 alanın kafasını sikeyim nolcak şimdi

yavaş gel ayağın kaymasın hoca. Yaptığın şey hakaret uslu ol az.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

iphone 4s ios5 jailbreakli kullanıyorum.

dünya üzerinde bu yazılım donanım bütününe sahip daha iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum.

iphone 5s çıkana kadar da değiştirmeyi düşünmem; zira iphone 5'in kapanması gereken eksiklikleri var.

ama zevkine bundan alabilirim :)

http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-NEW-Mobile-Phone-S3-i9300-Unlocked-Cell-Phone-3G-Smartphone-WIFI-GPS-8MP-Camera-4/597250405.html 

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Kurtulun şu eziklik psikolojisinden. KEndi kendinize psikoloji yaratmışsınız ; telefonla hava atmak isteyen apple alır diye kurtulamıyorsunuz.

Laptoplarda Macbook'un eline, macbook air ve iMac'in eline kimse su dökemez.

iPod'u saymıyorum bile.

iPad 'den daha sağlam, daha iyisi piyasada yok.

Bütün bunları göz ardı edipte adam sanki sadece hava atmak için almış psikolojisine giriyorsunuz.

--

Sizin yüzünüzden s3'ü bende ezik telefonu olarak görüyorum ne oalcak şimdi ? Etrafındaki başarılı, işi bilen adamları kıskanan ezikler gidip s3 alarak sırf ekranı daha büyük diye kendi kendini tatmin ediyor. Şimdi ne oldu ?

vay ezikler

edit:

çok ironik olmş

"burda bir amatör varsa  o da sensinki s3 sana fazla gelmiş belliki. Sen appleni kullanmaya devam et. Benim şahsi görüşüm "sikeyim appleyi" "

appleyi ney lan ? Amatör deyip daha okunuşu bilmiyorsun. 

3 senedir işletim sistemi işinde olan google ile 28 senelik yazılım-donanım geçmişi olan ; el bilgisayarlarında piyasasını elinde tutmuş bir şirketle karşılaştırıyorsun. Bi gitte sen amatörlüğünden kurtul bence.

slide to unlock (kaydırarak açın) olayını bile çözemeyip direkt iPhone'danm kopyalayan , arayüzü olduğu gibi iPhone'a benzeten google'dan bahsediyoruz.

Git windows phone'a bak ; arayüz farklılığı nasıl olur gör. Yuvarlak yerine kare yapıp, sayfa geçişlerini efektle yapınca google'ın benzersiz iş çıkarttığını düşünüyorsunuz. Geçin bu işleri.

ipod dışındakilere katılmıyorum. müzik konusunda evet çok iyi ama diğer konularda çalıntı diye bi olay yok 

2 gün önce linux'u savunupta sonra apple'a arka çıkmanda bir o kadar düşündürücü

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 4946 Toplam Mesaj: 43