İphone 5 Görücüye Çıktı
-
ekran kalitesi iyi olabilir ama hala küçük S3 kullanmaya başladıktan sonra oyuncak gibi geliyor elime aldığımda iphone
-
bir 4s kullanan olarak söylemek istediklerim;
işin açığı olay telefonda bitmiyor. ios ta bitiyor. orada açıklamadıkları muhtemelen küçük detay özellikleri vardır. video izledim güzel bir kaç şey oldugu görülüyor. ancak beklenen bu değildi. daha fazla özellik ve bir adım önde beklerdim. haritalar 3d olmuş ancak türkiyede çoğu yer maps te 3d değil ki burada bi boka yaramaz.
Ancak yinede alıp deneyeceğim. amerikada ki fiyatı 649 dolar. aldırırız orada yada singapura gidince alırım bilemiyorum ama deneyip gözlemlemelerimi en kısa sürede burada yaparım.
beklentilerimi karşılamadı açıkcası. uzun olması sıkıntı olabilir. tabi fiziksel olarak kullanmadan bir şey diyemem. eskiden telefonlar küçük ise para ediyordu şimdi büyükse para ediyor. bakalım göreceğiz ios 6 çıkınca küçük detayları göreceğiz. genel olarak yetersiz ancak mutlaka yeni şeyler vardır. birde anlamadığım mantık arkadaş adamlar küçük önemsiz detaylarla tanıtım yapıyorlar. mesela kamerayı 12 beklerdim apple dan. aynı entegrasyonu 12 ile yapıp harika bir kamera ortaya çıksaydı kesin alırdım. çünkü benim için kamera önemli.
-
400 dolara 64gb yollasınlarbide hat tr de kullanılsın 10 yıl bile kullanırız hattı :) bi altyapı çalışması yapsalar ya att için :/
-
__hsyN__ bunu yazdı
400 dolara 64gb yollasınlarbide hat tr de kullanılsın 10 yıl bile kullanırız hattı :) bi altyapı çalışması yapsalar ya att için :/
att operatör hocam :)) aynı burada ki turkcell gibi avea gibi operatör markası :)) düşün ki o fiyata şöyle alıyorsun buradan örnek verecek olursak. aylık 150 tl karşılığında 500 dk 1 gb internet 2 yıl taahhüt ve yanında iphone 5 veriyorlar bunun gibi bir olay. ayrıca telefonu diğer operatörlere ve numaralara kilitliyorlar. sadece o hattın ve numaran ile kullanabilirsin 2 yıl boyunca. o şekilde yani olay
-
apple artık tasarımdan çok yeni bir işletim sistemine ihtiyacı var gibi
-
adamlar aştı sanırım bu sefer :W
-
heycanlı heycanlı değişik bişey bekliyodum apple dan, bumuydu :D ahahah güldüm.nokia lumia 920 nin altında ezildi gözümde
-
asiminnesli bunu yazdı
apple artık tasarımdan çok yeni bir işletim sistemine ihtiyacı var gibi
Yeni fikirlere ihtiyacı olduğu açık
video çekerken resim çekebilmesi olayı ne olmuş öyle oturduğum yerden sinirlendim sen herkese dava aç
yok o bunu çaldı o patent bizimdi de sonra ilk HTC'nin Sense 4.0da eklediği özelliği çal neyse...
notification bar daki eklemeler aynı Jelly Bean
Panoramik çekim zaten Xperia'larda ve ics camera sında olan bir özellik
LTE zaten geçmesi gerekiyordu
tasarımda bok gibi olmuş ,ben eski iphoneları sevmiştim tasarım olarak kullanıcı arayüzü ve tasarım olarak hep sevmiştim
şimdi sadece arayüz kalmış artık onunda yeni versiyonda içine ederler artık :D
-
bukadar yorum okudum..
uzun lafi kisasi Yine Hayal kirikligi Yasadiniz..
Enayi Halkimiz saldirsin..
4S in en büyük reklami siri denilen zavazingoydu daha türkçe güncellemesi bile gelmedi.
Bunda da yok video cekerken resim cekiyor yok kasasi degisti vs vs..
Ulan bu telefona para vericek insanlara sorarim. neyine para veriyorsunuz?
Bi düsünün oyle alin.
Maalesef iphone 5 ile uzaya cikamicaksiniz 6 da belki cikarsiniz.
HoLyCat tarafından 12/Eyl/12 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Free_Mans bunu yazdı
bir 4s kullanan olarak söylemek istediklerim;
işin açığı olay telefonda bitmiyor. ios ta bitiyor. orada açıklamadıkları muhtemelen küçük detay özellikleri vardır. video izledim güzel bir kaç şey oldugu görülüyor. ancak beklenen bu değildi. daha fazla özellik ve bir adım önde beklerdim. haritalar 3d olmuş ancak türkiyede çoğu yer maps te 3d değil ki burada bi boka yaramaz.
Ancak yinede alıp deneyeceğim. amerikada ki fiyatı 649 dolar. aldırırız orada yada singapura gidince alırım bilemiyorum ama deneyip gözlemlemelerimi en kısa sürede burada yaparım.
beklentilerimi karşılamadı açıkcası. uzun olması sıkıntı olabilir. tabi fiziksel olarak kullanmadan bir şey diyemem. eskiden telefonlar küçük ise para ediyordu şimdi büyükse para ediyor. bakalım göreceğiz ios 6 çıkınca küçük detayları göreceğiz. genel olarak yetersiz ancak mutlaka yeni şeyler vardır. birde anlamadığım mantık arkadaş adamlar küçük önemsiz detaylarla tanıtım yapıyorlar. mesela kamerayı 12 beklerdim apple dan. aynı entegrasyonu 12 ile yapıp harika bir kamera ortaya çıksaydı kesin alırdım. çünkü benim için kamera önemli.
Hocam iyide mp ile fotoğrafın kalitelisi farklı. İStersen sende deneyebilirsin, eşit mp'e sahip olan başka telefonları al eline çek. Kalite fark ediyor. Çünkü olay ışığı yakalamakta. Pixel olayı posterimsi şeyler için geçerli. 4s'in kamerasıda gayet iyidir. iPhone5'in çok daha iyi olacak.4 ile 4s arasında (kamerasının) dağlar kadar fark vardı. 5'te aynı gelişme sürer sanıyorum.
Uzun olması aksine tutuşu kolaylaştıracağını düşünüyorum. Denge sağlayacak. Ama şüphesiz 3gs 'in arkası daha güzel kavrayış sağlıyordu bombeliydi. Yinede telefonun çevresinin güzel olduğunu düşünüyorum.Tasarım olarak daha iyisini beklerdim ama. Adamlarda tasarımı kalıplaştırıp işleyişe kayıyor sanırım hem iyi hem kötü.
iOs 6 güzel gelecek. En büyük olayda facebook senkranizasyonu. Telefon defterinle otomatik senkronize olacak (istersne tabi). Yani arkadaşın facebook'a telefon numarasını yazarsa, telefonuna olacak. Twitter için paylaşım şu bu yine var. iOs'ta çoğu özlelik avrupa ve amerika için. Türkiye maalesef yararlanamayabilir. Yada sadece istanbul falan az miktarda yararlanır. O kısmı sağlamlaştırmaları lazım.
Ki bu konuda yandex'e güveniyorum açıkçası. Hayranlıklar applerini bekliyorum ama çıkartmamışlar panoroma'yı falan.