İphone 5S (Spacegray) Daha 1 Günlük Telefon Satılık
-
Hocalar merhaba, İphone 5s space gray telefon dün alındı.ihtiyaçtan dolayı acilen satmamız gerekti.
Fiyat : 1.300 TL 1
Fatura tarihi : 09.07.2016
-
Sıfırı 1350değil mi
-
Hocam bu da sıfır fatura tarihinide yazdım konuda 09.07.2016
-
Hocam senden almam için bir sebep söyler misin ? Yani neden alayım ki ? (Kötülemek amacında değil yanlış anlaşılmasn)
-
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Hocam senden almam için bir sebep söyler misin ? Yani neden alayım ki ? (Kötülemek amacında değil yanlış anlaşılmasn)
Hocam faturası var ve ihtiyaçtan satılık olduğu için benden alman lazım zaten 1.380 tl ye alınmış telefon.
-
-
nakite ihtiyacın olduğundan satıyorsun anladım fakat bu telefonu telefoncuya götürsen kaç para veriyor? 1300vermeyeceği kesin.
hayırlı satışlar
-
hocam bu linkleri atıyorsunuzda,faturayı da attım şimdi yanlış nerede? 900 TL ye mi vereyim şimdi telefonu.Öldürmeye yorum yapıyosunuz maksadınız almak değil.
-
Hocam fatura kesilmiş, açılmış kutu yani artık 2. el o telefon. Ama şimdi 2. el cihazın çok temizi var, temizi var, berbatı var... Senin 5s çok temiz lakin ne olursa olsun 2. el yapacak birşey yok. Yani kutu açıldığı anda sizde iyi biliyorsunuz ki değer 100-200 arası düşer.
-
adamhakli bunu yazdı
Hocam fatura kesilmiş, açılmış kutu yani artık 2. el o telefon. Ama şimdi 2. el cihazın çok temizi var, temizi var, berbatı var... Senin 5s çok temiz lakin ne olursa olsun 2. el yapacak birşey yok. Yani kutu açıldığı anda sizde iyi biliyorsunuz ki değer 100-200 arası düşer.
Hocam bak böyle güzel yorumda yapılabiliyormuş.Fiyat 200 düşmese iyi olurdu.