İphone 7 Home Tuşu Çıt Çıt Ses Çıkarıyor
-
Beyler, eşime hediye bir tane iphone 7 telefon aldım bu home tuşu sürekli çıt çıt diye ses çıkarıyor basınca acaba arızalımıdır kendi özelliğimi budur bilen varmıdır ?
-
hocam yeni iphonlarda düğme özelliği yerine bu özellik geldi. istersen yakınlarda bir telefoncu var ise gidip deneyerek karşılaştırabilirsin. için rahat eder.
-
archair23 bunu yazdı
hocam yeni iphonlarda düğme özelliği yerine bu özellik geldi. istersen yakınlarda bir telefoncu var ise gidip deneyerek karşılaştırabilirsin. için rahat eder.
hocam olmadı öyle yapıcam, internette araştırdım böyle birley yazan olmamış sanki düğme bozuk gibi dedim kronik arızamı bunlar
-
iphone 7 ile birlikte home tuşu dokunmatik oldu. Fiziksel olarak eski iPhonelardaki gibi veya Samsunglardaki gibi bastırınca içeri giren bi tuş yok yani. Dokununca basma hissinide taptic engine motoru yapıyor.
Kaldı ki mantıklı bir karar yapmış Apple. iPhoneların en çok arıza veren kısmı home tuşu. Gün içinde 100'lerce kez basıyoruz.
Ek olarak iphone 7'lerde home tuşunda bir arıza olursa telefon kendi uyarı verip beni servise götür uyarısı çıkartıyor ekranda.
mkyb tarafından 24/Ara/16 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
iphone 7 ile birlikte home tuşu dokunmatik oldu. Fiziksel olarak eski iPhonelardaki gibi veya Samsunglardaki gibi bastırınca içeri giren bi tuş yok yani. Dokununca basma hissinide taptic engine motoru yapıyor.
Kaldı ki mantıklı bir karar yapmış Apple. iPhoneların en çok arıza veren kısmı home tuşu. Gün içinde 100'lerce kez basıyoruz.
Ek olarak iphone 7'lerde home tuşunda bir arıza olursa telefon kendi uyarı verip beni servise götür uyarısı çıkartıyor ekranda.
Eyv hocam bilgi için :) bende ibneler bizimi kazıkladı diye düşünüyordun :) birde kronik arızası varmı bu 7nin biliyormusun
-
Piyasaya çıkalı 3-4 ay olmuş bir cihaz hocam. Daha bi şeyini görmedim.
-
-
Benim 6s plus da o ses vardı gönderdim değişim yaptılar. 7 bilmiyorum ama aynı sıkıntı olabilir
-
Eğer şiddeti çok rahatsız edici geliyorsa
Ayarlar -> Genel -> Ana Ekran Düğmesi kısmından titreşim şiddetini ayarlayabilirsin hocam.
-
Hazır konu home tuşundan açılmışken bir taktik vereyim. Tuşunuz zor basmaya başlamışsa tuşa basıl tutarak halkanın etrafını kulak çubuğu ile temizleyin. Simsiyah pislik çıktığını göreceksiniz.
Aynı şekilde telefon yavaş şarj oluyor ise şarj girişinin içini kürdan ile kibarca temizleyin. Zamanla cepte pislik doluyor.
-
Benim 6S ötüyor böyle. Göndersem tamir mi ederler, cihazı mı yenilerler?